Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csilla Udvardi

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csillandscape Üdvözlet! :) 2021.02.15 20:30:08
Kedves Látogató! Ez most egy kicsit az eddigiektől eltérő bejegyzés lesz. A blogom céljáról szeretnék mesélni. Sok évvel ezelőtt kezdtem el újságcikkeket írni. Volt, hogy két cikkel álláspályázatot nyertem (Zalatáj). Főiskolás amatőrként a profik között. Aztán az állást végül is nem vállaltam el,…..
Ezúttal a Homokba írt szerelem klipforgatásáról mesélt Kefir nekünk.   - A Homokba írt szerelem a Merre jár a boldogság című albumunkon jelent meg. Hogy melyik dalból készüljön erről az albumról klip, azt a rajongóinkkal szavaztattuk meg. Facebook híján még a honlapunkon, a v-tech.hu-n. Ez a dal…..
Napjainkban óriási divat szelfit készíteni. Minden percben szelfik milliói készülnek el, és kerülnek fel a világhálóra. De mit tegyünk, ha igazán érdekes háttérrel szeretnénk képet készíteni magunkról? Budapesten két helyen is található Szelfi Múzeum. Két évvel ezelőtt nyílt meg az első a Paulay…..
A V-Tech  Álmodoztam című dalához készült klipjéről mindenkinek ugyanaz jut eszébe, kivéve Kefirt, aki arról mesélt, hogy számára milyen élmények fűződnek a forgatáshoz. - Az Álmodoztam videóklipet a Filmmakers csapata készítette. Az a csapat, amelyik annak idején a Keleti pályaudvaron forgatta le…..
Tavasszal Popper Péter (Step) és Sipos Peti (Irigy Hónaljmirigy) megalakította a Balkon Fanatikot. Mivel az ötletet az olaszországi erkélyen koncertezőktől vették, ezért először az Olasz Meló elnevezést adták maguknak, majd barátaik javaslatára Balkon Fanaticra változtatták a nevüket. A második…..
A Zenészek kényszerpihenőn című cikksorozatunk következő szereplője Pataky Attila, az Edda Művek frontembere. Az idén 70. születésnapját ünneplő Attiláról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy pihenéssel töltené a mindennapjait. A koncertmentes időszak számára azt jelenti, hogy folyamatosan…..
A legenda szerint még II. Károly idején döntöttek úgy, hogy a Towerben mindig kell, hogy legyen legalább hat holló, mert ha ezek elhagyják a várat, a monarchia összeomlik. Állítólag sok valóságtartalma nincs a történetnek, és valójában csak a 19. század végén váltak a hollók állandó lakóivá a…..
Az elmúlt év nem volt könnyű a hazai állatkertek számára. A vírushelyzet miatt tavasszal és ősszel is be kellett zárniuk, ami igen nagy mértékű bevételkiesést jelentett, míg a költségeik szinte egyáltalán nem csökkentek. 2019-ben a Magyar Állatkertek Szövetségének állatkertjei még közel 3,6 millió…..
Természetesen nem a valóságban, csak legújabb Kesergő című klipjükben, amely az 1920-as éveket idézi meg. A dal, amelyet Szabó Peti, a zenekar frontembere szerzett, valójában a koronavírus miatt kialakult jelenlegi állapotról, és a hozzá kapcsolódó szomorú érzésekről szól. Az elkeserítő helyzet…..
Ez alkalommal Kefirrel a Búcsúzz el című dal klipforgatását idéztük fel. - A Búcsúzz el klipjét a Kecskemét-matkópusztai repülőtéren forgattuk. Ez az első klip, amiben nem valamilyen divatos öltözékben szerepelünk, hanem elegánsan, öltönyben. Sőt, itt volt először hosszabb a hajam. - A…..
Soha nem látott mennyiségű új dal jelent meg az elmúlt hetekben. A koronavírus járvány gyakorlatilag leállította a szórakoztatóipart, azonban az énekesek, zenekarok és a dalszerzők nem pihennek. Van, aki arra használta fel a fellépések betiltása miatt felszabadult időt, hogy megújítsa zenéjét,…..
Popper Pétert leginkább a Step együttesből ismerhettük meg, de játszott a Citrom, a Kanguru és az Oké együttesben is. Közreműködőként részt vett többek között Lulu (Berkes Gabi), Flipper Öcsi, Pintácsi Viki lemezein, mint zeneszerző vagy hangszerelő. Együtt dolgozott Keresztes Ildikóval, Pál…..
Kefir, Szamócával történő szétválásuk után, 2006-ban szóló lemezzel jelentkezett. Erről az albumról elsőként a változást előrevetítő dalból, Az élet megy tovább című nótából készült klip. A forgatás helyszínéül az egykori újpesti bőrgyár egyik épülete szolgált. Az énekes így emlékezik vissza a…..
A fogadalomtételnek több ezer éves hagyománya van.  Gyökerét a Római Birodalomban kell keresni, habár már Babilóniában is találkozhattunk vele. Róma legmagasabb tisztviselői január elsején esküt tettek, hogy az új esztendőben is hűek lesznek a köztársasághoz, a császárhoz. Pont ezért az új évre már…..
Kefir a  Miért  című dal klipjének forgatására nagyon vegyes érzésekkel emlékszik vissza. A   Miért  klipje egy kicsit eltért a korábban megszokott klipjeinktől. Ez tulajdonképpen egy szép szerelmes történet. A kisfilmben autóbalesetet szenvedek, és meghalok. Utána, mint szellem szerepelek. A…..
A horvátországi Sisak közelében, Zágrábtól délre, mintegy 50 km-re volt az epicentruma annak a 6,4-es erősségű földrengésnek, amelynek hatása még itt Magyarországon is érezhető volt. Ma 12 óra 20 perc környékén számos megyében megmozdult a föld. Nem csak a déli megyékből, de Budapestről, Fejér, és…..
Eger felől Szilvásvárad felé autózva tátva marad az ember szája, amikor megpillantja Bélapátfalva felett a Bél-kő hegy jellegzetes, monumentális tömbjét. A Bél-kő fehér mészkősziklái százmillió évvel ezelőtt emelkedtek ki az eltűnő őstengerből. Egykor a hegy szolgáltatta a bélapátfalvai cementgyár…..
Csillandscape Sztárok karácsonya 2021.01.23 17:59:39
Belestünk néhány ismert énekes otthonába, hogy megtudjuk, milyen karácsonyfa mellett ünnepeltek. Kökény Attila otthona igazán varázslatossá vált az ünnepekre. Hogy ez így legyen, dekoratőr cég segítségét kérte háza feldíszítéséhez. Az aranyba öltöztetett karácsonyfa körül Attila együtt ünnepelt…..
Évek óta ez a jelmondata Fenyő Miklósnak, aki minden év december 27-én este rajongóival, egy nagyszabású koncert keretében szokta megünnepelni a karácsonyt. Az idei év számára is másként alakult. Fenyő Miklós azonban nem feledkezett meg kedvelőiről. Egy új karácsonyi dallal ajándékozta meg őket. A…..
Az egyik legnépszerűbb V-Tech-dal a  Merre jár a boldogság  című nóta, amelyhez egy igazán különleges klip is készült, ami a mai napig emlékezetes nemcsak a rajongók, de Kefir számára is, aki így emlékszik vissza a forgatásra: - A  Merre jár a boldogság  klipet a fóti filmgyár díszletvárosában…..
Mai interjúalanyom Haddad Henrik, Ricky, aki a ’90-es végén alakult Picasso Branch-ból vált ismertté, majd egy évtizedig tagja volt a PartYssimo zenekarnak. Jelenleg az akusztikus stílust képviselő Just B’Coz és a legkedveltebb talpalávaló repertoárt játszó Ricky Party’n zenekar énekese,…..
Idén elmaradnak a jól megszokott év végi ünnepi koncertek. Ez nem csak a zenekarok, énekesek számára rossz, de a zenerajongóknak is szomorú. Sok zenekar azonban él az internet adta lehetőségekkel, és koncertjét az online térbe helyezi át. A koncertek vagy ingyenesen követhetőek facebookon,…..
Amikor először jártam Felsőlajoson, a Magánállatkertben, úgy éreztem, megérkeztem Csodaországba. Soha nem láttam pár hetes oroszlánt, vagy tigrist, itt pedig alig egy méterre előttem több is volt. Ráadásul az állatkert megálmodója és tulajdonosa, Tóth Tibor maga mutatta be az állatkölyköket.…..
Kefir szólóalbumán jelent meg a Megyek a szívem után című dal.  Klipjének forgatása mókás emlékeket ébresztett az énekesben. Ha kíváncsi vagy, miért, olvasd el Kefir beszámolóját!   "A Megyek a szívem után klipjét Olaszországban forgattuk. Egyrészt Velencében, másrész, a tengerpartos jeleneteket…..
A következő riportalanyom Csordás Tibi, aki most sem tétlenkedik. Lássuk hát, hogy is tölti az idejét. Hogy vagy, hogyan viseled a “munkanélküliséget”? -Köszönöm kérdésedet, a jelenlegi helyzethez képest jól vagyok! Próbálom hasznosan eltölteni az időt, új dalokat írok, felfrissítettem a…..