Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shaky79

0 bejegyzést írt és 518 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Massimiliano Allegri természetesen a Lazio elleni kudarc ellenére sem mondott le vezetőedzői posztjáról (Szerkesztőségünk ezúton kér elnézést azoktól, akik túl komolyan vették hagyományos, április 1-i tréfánkat), a Juventus vezetősége gőzerővel tervezi a jövőt, egyes források szerint pedig…..
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában a Juventus két védőjéről írt, a lap szerint a Románál bizonyító Dean Huijsen iránt érdeklődést mutat a Borussia Dortmund, az RB Leipzig és a Liverpool, ajánlatokat is készítenek elő a klubok a fiatal védőért, akit a Roma is megtartana, ám várhatóan a…..
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
Shaky79 2024.03.21 12:45:23
A Juventus a Genoa elleni döntetlennel tovább folytatta az Empoli elleni, februári mérkőzésen elkezdődő negatív spirált, melynek köszönhetően immár nem a bajnoki cím, hanem a második hely megszerzése jelenti a legnagyobb kihívást az elmúlt nyolc összecsapáson csak hét pontot szerző Öreg Hölgy…..
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus és Daniele Rugani közel áll a szerződéshosszabbításhoz, így a védőjátékos a következő években is a bianconero klubot segítheti. Daniele Rugani 2015-ben csatlakozott a bianconero klubhoz, szerződése pedig nyáron lejár, és már jó ideje arról szólnak a…..
Shaky79 2024.03.17 21:16:22
@Attilio79: Szerintem Danilo egyre borzasztóbb bárhol is játszik, el kell engedni! Djaloval nem tudom mivan, szerintem szimplán allegri nem meri most játszatni, pedig annyit mint amennyit Danilot9l látunk nehéz lenne alul múlni!
Gatti 4 védős rendszerben, jobb oldali belső védőként sokkal jobb teljesítményre képes, mint most ebben. Megkockáztatom, hogy ott sziklaként venné le a csatárokat, szélre kényszerítve nem tudja magából kihozni amit tud. Bremer, Huijsen, Gatti és Djalo elég lenne ha 4 védős rendszerre állnánk át, de a többieket én elengedném! Cambiasot visszahoznám bal bekknek, ő a támadásokat is nagyon jól tudja segíteni, jobbra kell egy klasszis jobb hátvéd, mert De Sciglio egy kalap kaka, ha egyáltalán játszik és nem sérült!
Massimiliano Allegri a Genoa elleni meccset megelőzően a csapat helyzetéről beszélt, és friss információval szolgált Arkadiusz Milik és Adrien Rabiot állapotát illetően. „Jól dolgoztunk ezen a héten, és tudatában vagyunk, milyen időszakon megyünk át. Tegnap Continassában maradtunk, mivel tisztában…..
A Juvetus hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott az Atalanta gárdájával, mellyel a Bianconeri egy helyet visszacsúszott a tabellán, hiszen győzelmének köszönhetően immár az AC Milan foglalja el a táblázat második helyét. A találkozót követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtette…..
Shaky79 2024.03.11 13:32:34
@delpi0823: Nagyon reménykedem Guintoliban, Ő nápolyból jött ahol hozzá szokott a szép egyben eredményes focihoz Spallettivel! Biztosan látja mekkora óriási különbség van a tavalyi nápoly és az idei Juve között, és nagyon remélem, hogy helyesen fog dönteni!
Shaky79 2024.03.11 19:27:17
@Rikoo: De Laurentis egy személyi vezető volt, mint anno itt Agnelli. Most nincs ilyen a Juvénál, ezért reménykedem, hogy a szakma fog dönteni illetve meg tudja győzni a tulajdonosokat, hogy merre kell elindulnia a Juvénak, mert most 3 évet kidobtunk a kukába, nem lenne jó ha ezt megtoldanánk még egyel!
Shaky79 2024.03.12 20:00:57
@Rikoo: Ámen!
A Juventus balhátvédje, Andrea Cambiaso a minap hosszabb interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak, melyben több más téma mellett kitért a bajnoki címért folyó küzdelemre, leszögezve, hogy a csapat valóságot tragédiaként élte meg az utóbbi hetek eredményeit, ezen felül pedig szót ejtett Thiago…..
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni izgalmas döntetlen után a DAZN munkatársának elemezte a látottakat. „Jó meccset játszottunk egy jó Atalanta ellen, azt hiszem, két gólt kaptunk. Jól végezték el az első szabadrúgást, de mi jobban is teljesíthettünk volna, s ugyanez igaz a második gólra…..
A Juventus kapcsán a sajtóban az idei hullámvölgyek alatt többször felmerült az edzőváltás gondolata, és Romeo Agresti nemrégiben közölt mondatai is egyértelműen a váltásra utalnak. „Új edző? Én egy feltörekvő, gyors, friss edzőt látok magam előtt. Például nem számítok Antonio Conte…..
A Juventus a Napoli ellen 2-1-es vereséget szenvedett idegenben, és Massimiliano Allegri csapatának volt oka a szomorkodásra, mert megvoltak a helyzeteik, azonban Dušan Vlahović kihagyta ezeket, a győzelmet pedig a Napoli egy Wojciech Szczęsny által védett büntető nyomán kipattanó labdából szerezte…..
Shaky79 2024.03.04 13:11:34
@Thuglife!: Kb 2x5 percet lehettünk az ellenfél térfelén, de ezt a labdabirtoklási arányból is meg lehet állapítani 71-29%, na nem a Juve javára. Voltak helyzeteink, de sajnos kimaradtak! Amikor nálunk volt a labda (nagyon ritkán) akkor nagyon jó dolgokat csináltak a fiatalok, de mivel ha felépülnek a nagyágyúk (Danilo, Rabiot, Kostic stb.) akkor ezek a fiatalok biztosan nem fognak játszani, és akkor majd láthatjuk azt a szenvedést amit a frosinone ellen. Itt akkor lesz fiatalítás ha allegri végre eltakarodik, addig meg epizód szerep jut nekik, és az ilyen meccseken rájuk lehet fogni, hogy nincs tapasztalatuk.
Ugyan a Juventus négy nyeretlen meccs után vasárnap ismét győzedelmeskedni tudott a Serie A-ban, a csapat szerelmesei így sem lehetnek nyugodtak, ugyanis a mérkőzés ideje alatt két kulcsfontosságú játékos is sérülést szenvedett, ami akár több hetes kihagyást is eredményezhet számukra.  Az elmúlt…..
A Juventus ma délután nagy csatában, Daniele Rugani utolsó pillanatban szerzett góljának köszönhetően 3-2-es győzelmet aratott a Frosinone fölött, mely találkozó után a csapat mestere, az 1000. Serie A-pontját begyűjtő Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, leszögezve, hogy csapatának nem…..
A Juventus szerb támadója, Dušan Vlahović nagyszerű formát mutat, s a Frosinone elleni bajnoki mérkőzésen két góllal járult hozzá csapata győzelméhez. A játékos teljesítménye kapcsán megszólalt honfitársa, Darko Kovačević, aki annak idején maga is megfordult a zebracsíkos mezben, s akit arról…..
Shaky79 2024.02.26 16:18:08
@venember83: miért ne, mindig van lejjeb...
Cristiano Giuntoli, a Juventus sportigazgatója a Sky Sport munkatársának nyilatkozott a Frosinone elleni meccs előtt, s a szakember a szezon célkitűzéseiről is beszélt. „A mester a stábbal és a srácokkal 54 pontot szerzett, így az a legjobb, ha folytatjuk ezt az utat lehajtott fejjel, hogy elérjük…..
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
Shaky79 2024.02.21 13:55:39
@dobor norbert: Nem értem, hogy miért kell rögtön lekezelőnek lenni azzal ha valaki nem ért egyet a másikkal és paraszt módon írogatni. Nem akartalak meggyőzni, csak leírtam a véleményem! Itt mindenki szakértő, még te is...
Shaky79 2024.02.21 21:53:20
@dobor norbert: Látom a szövegértés is nehezen megy, nem csak felém! ? Forza Juve!
Shaky79 2024.02.23 11:46:22
@Joseph Toser: @Alex8610: Szerintem ne erőltessétek úgysem fogja megérteni...