Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KirályÁgi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élménycentrikus turizmust valósít meg Bodrogkeresztúr, amellett, hogy megőrzi és hangsúlyosabbá teszi a helyi értékeket. A 2022 tavaszára befejeződő fejlesztések a települést vonzóvá teszik a turisták részére, és komfortossá az ott élők számára. A 1,5 milliárd forintos pályázati támogatásból…..
Az elmúlt egy év többségében home office-ban telt, megspékelve több-kevesebb home school-lal. A korábban megváltott repülőjegy sokaknak lapul a fiókban felhasználatlanul, immár voucher formájában. A hosszú, négy fal között töltött napok után a kalandor családok tagjai nem külföldi utazásokat…..
Az igény az utazásra a több hónapos bezártság után csak erősödött bennünk. Legyünk élményvadászok vagy újdonságra szomjazók, a tény az, hogy nehezen tudunk lemondani róla, utazni akarunk. Szűk családi körben ezért sokan már most nekivágnak a lakóhelyükhöz közeli, biztonságosnak tűnő desztinációknak,…..
Cintányért, dudát fújjatok, kiszebábot gyújtsatok! Jöjjön a tavasz, és vigye magával a hideg napok mellett a vírust is!  Idén a világszintű lockdown miatt talán az átlagosnál hamarabb, már februárra elfogyott a tél iránti lelkesedésünk. Mennénk, szabadulnánk a napsütésbe, élményt keresve,…..
Mintha manók vagy a Gyűrűk Ura hobbitjai ihlették volna a tamási Parkerdőben álló épületeket. A Budapesttől – Siófokon át – alig másfél órányira lévő Tolna megyei településen különleges formájú, természetes anyagból készült épületek bújnak meg a túraútvonalak mentén.  Nincs az a gyermeki képzelőerő,…..