Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flash91

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mattia Perinnel a kapuban a Juventus ismét hatékonynak bizonyult védekezésben, hiszen a Sassuolo után a Sampdoria sem tudott gólt lőni az Öreg Hölgynek, ám a Sampdoria elleni gól nélküli meccs után az olasz kapus sem tagadta, hogy van még min javítania a csapatnak. „Ez a döntetlen megmutatja, hogy…..
flash91 2022.08.23 14:46:20
@venember83: akik hozzank jonnek, oriasi visszaesesen mennek keresztul, akik tavoznak azok pedig azonnal kiviragoznak…
Memphis Depay közel került ahhoz, hogy szerződése felbontásával ingyen szabaduljon az FC Barcelonától, azonban Gianluca Di Marzio jelentése szerint mindeddig nem született megállapodás a Juventusszal, mert a játékos magasabb igényekkel állt elő. A katalánok szeretnék felbontani a 28 esztendős…..
flash91 2022.08.20 18:15:23
@JeetTrader: ilyenkor mindig azon toprengek.. hogy ez a jatekos, aki lyonon kivul mindenhol bukik vagy kozepes szintet hoz, 7,5 milliot kap, de Dybalanak nem akartuk meg ezt se megadni, egyszeruen nevetseges.
A Sassuolo elleni győzelem során az egyik legjobb teljesítményt a pályán a Juventus nyári igazolása Ángel María nyújtotta, aki egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a zebramezesek győzelméhez. Az argentin szélsőnek azonban sérülés miatt idő előtt be kellett fejeznie a játékot, s a pályán az ifjú…..
flash91 2022.08.16 16:23:42
@m.martin91: azert Depaytol csodat nem kell varni, jo lesz Dusan cserejenek.
Sokkal tobbet varok Kostictol es majd foleg Chiesatol.
A Juventus az olasz bajnokság legutóbbi két kiírását egyaránt a tabella negyedik helyén zárta, így a nyáron komoly átalakítások vették kezdetét a keretben, s a klub ambiciózusabb tervekkel vág neki a 2022-2023-as szezonnak. A bajnokság nyitó fordulójában a zebramezesek a Torinóba látogató Sassuolo…..
Mirko Di Natale értesülései szerint a Juventus megtette ajánlatát Memphis Depaynak, aki kétéves szerződés keretében csatlakozhat a Juventushoz, bére pedig nettó 5 millió euró lesz. A bianconero klub szeretné minél hamarabb lezárni az átigazolást, és a végső egyeztetést várja a játékos és a Barcelona…..
flash91 2022.08.10 13:34:23
@supertrezi: ezek a jatekosok a tipikus semmire valo zsoldosok, bar Keannel biztos sokkal jobb lenne
Az olasz és a német sajtó egymással egybecsengő állításai szerint Filip Kostić személyében megvan a Juventus következő igazolása, mivel a torinói klub minden részletre kiterjedően megállapodásra jutott az Eintracht Frankfurttal. A 29 esztendős Kostić a Sky Sports Deutschland és Goal.com munkatársa,…..
flash91 2022.08.09 22:17:54
@LacaGLJuve: oke, es akkor Di Maria, Kostic? Melyik kezd?
Ha elol Dusan es Depay lesz, ott megleszunk, szoval ezert, Chiesanak jatszania kell, tovabb kell fejlodnie. Meglatjuk, elol megleszunk, viszont a kozeppalyara ha Arthur es Rabiot megy, vmi komolyabb nev kene.
Az amerikai felkészülési időszakot követően a Juventus folytatja a felkészülést a bajnokságra, melynek első meccsén, augusztus 15-én a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Augusztus elején a klub a mercatóra is komoly figyelmet fordít, hogy kiegészítse a Massimiliano Allegri számára rendelkezésre…..
flash91 2022.08.03 08:10:41
@Pogboom: ez igaz, de Kean se labdat atvenni, se passzolni nem tud, darabos, csak ero van benne, semmi mas, de majd nemsokara kiderul sajnos ujra.
Giorgio Chiellini a La Gazzetta dello Sport munkatársának beszélt a Seattle elleni hazai, 2-1-es győzelem után, amelyet számos egykori csapattársa a helyszínről láthatott. „Örülök, hogy itt voltak, és szerintem megértették, hogy miért választottam ezt a klubot. Meg akarom mutatni Európának, hogy…..
A spanyol AS állítása szerint a Paris Saint-Germain tárgyalásokat kezdeményezett Cristiano Ronaldo képviselőivel annak érdekében, hogy nyáron Franciaországba csábítsa a portugál klasszist. Ronaldo jelenlegi szerződése 2022 júniusában jár le Torinóban, s az olasz sajtó értesülései szerint az új…..
Miután a klub elköszönt Andrea Pirlótól, szinte azonnal be is jelentette a következő edzőt, akiről már napok óta írnak a lapok, és jó ideje szinte biztos a kiléte, és aki a Juve-szurkolók számára rendkívül ismerős, hiszen a Juventusnál töltött évei alatt számos gyönyörű eredményt jegyzett a…..
flash91 2021.05.28 16:42:34
@Andras74: nekem is fontos hogy legalabb otthon hozzuk a kupakat. En csak arra celoztam , hogy itt nagyon sokan orulnek, pedig ket eve a francba kuldtek volna, es vissza is olvastam az akkori kommenteket mikor kirugtak
flash91 2021.05.28 17:07:00
@Rikoo: igen olvastam a tiedet is, de tudnek mas kommenteket bemasolni :) ahol aldjak a joisten amikor tavozott
flash91 2021.05.28 20:45:13
@Rikoo: ezt hol olvasod? Honnan van az info?
A Juventus 4:1-es győzelemmel hozta a kötelezőt, s a Napoli 1:1-es döntetlenje mellett ez azt jelentette, hogy a zebramezesek a tabella negyedik helyén végeztek, s ezzel biztosították helyüket a Bajnokok Ligája következő kiírásában.  A gólkirályi címet 29 találattal hosszú idő után ismét egy…..
flash91 2021.05.24 15:03:24
@Il Principino: a Dagi higannyal, az oreg Mandzuval, a hullamzo Morataval es Dibivel Ronaldo elott Bl dontokig jutottunk, es simman hoztuk a bajnoksagokat es kupakat, korulbelul, Moratan kivul Ronaldo kuldte padlora mindharom jatekos utolso par evet, osszesegeben ok is megrugtak a golokat, ne gondoljuk mar azt hogy Ronaldo nelkul meghalna a csapat..
flash91 2021.05.24 15:08:20
@Il Principino: es meg tudjatok mit hozott, a hatalmas beveteleken kivul Roni?
Azt hogy olyan volt az utolso ket szezonban amikor voltak meg nezok, a stadion, mint egy siralomhaz..
Eszemeletlen jegyar novekedesek, az igazi ultrak sztrajkja, felhaz... tudom mivel jarok ki meccsekre es szomoru latvany volt ott is meg tvn keresztul is. Gondolom ti se egy ilyen Juventus szeretnetek hosszutavon, a csapat sose egy olyan egyuttes volt, ahol valaki mindenek felett allt. Hajtos, melos jatekosokbol alltunk mindig, akikert lehetett szoritani.
flash91 2021.05.24 15:19:15
@venember83: igen a J brand mar elotte elindult, de ki miatt lehetett emelni evei 30-50 eurokkal emelni az arakat? Ronaldo miatt, mivel mindenki megakarja nezni a nagyvilagbol. Csak ez forditva sult el, tudom, hogy nem Ronaldo a hibas azert mert idejott, es valoban rugja a 30-40 golokat, de o nem a Juventusba valo jatekos volt, mar 3 eve sem.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli tegnap találkozott Giorgio Chiellinivel, s a veterán védőjátékos a szezon végén elhagyhatja Torinót, hogy az MLS-be igazoljon. Chiellini szerződése júniusban jár le, de a hírforrás szerint csupán halovány esély…..
flash91 2021.05.21 15:28:26
@steven.h: dragusin jelenleg egy 5-10 meccses jatekos a szezonban, jovore ezt meg is tudja kapni, ettol fuggetlenul, Giorgio meg mindig a legjobb vedonk, annyi hogy miota van a Var, a szokasos dolgait nem nezi be a biro :D
A Juventus legendája, Gigi Buffon tegnap újabb kupagyőzelemmel gazdagította páratlan pályafutását, s mivel korábban bejelentette, a szezon végén elhagyja a klubot, könnyen lehet, hogy az Atalanta elleni kupadöntőn lépett pályára utoljára a zebracsíkosok mezében. "Ti voltatok a keret, amelyen belül…..
Giorgio Chiellini a Sassuolo és az Inter legyőzését követően magabiztosan nyilatkozott az Atalanta elleni meccs előtt. „Készen állunk. Ez más meccs, mint a szezon többi találkozója. Nagyon szeretnénk magasba emelni a trófeát, de azt is tudjuk, hogy semmit sem tekinthetünk biztosnak. A legutóbbi…..
Továbbra is kérdéses, hogy a Juventus portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo kitölti-e a szerződését, mely jövő nyárig Torinóba köti, vagy idő előtt távozik, s ezzel a nehéz anyagi körülmények között felszabadítja a klubot attól a súlyos tehertől, amit vaskos fizetése jelent. A legújabb sajtóhírek…..
flash91 2021.05.17 19:07:07
@Pjanista: ennel jobban nem is lehetett volna levezetni az elmult 3 evet :D hogy mi is vezetett idaig
Az olasz sajtó értesülései szerint számos opció felmerülhet Buffon előtt, aki a napokban bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja a Juventust, s könnyen előfordulhat, hogy marad Olaszországban, ahol az AS Roma és az Atalanta is felmerülhet következő állomásként. A legendás hálóőr januárban…..
flash91 2021.05.13 19:13:54
@Tony.: nemtudom elkepzeni, hogy a Parman kivul elmenjen mashova Olaszorszagon belul, azert az fajna :(. Ezekben a csapatokban se nyerne semmit.
A Juventus a Milan elleni csúfos vereség után visszatért a győztes útra, és 3-1-re nyert a Sassuolo ellen Adrien Rabiot, Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala egy-egy találatával. „Most egy kicsit fellélegezhetünk, aztán készülhetünk a bajnokság utolsó két meccsére.” - kezdte az értékelést Andrea Pirlo…..
flash91 2021.05.13 09:34:18
@venember83: en meg idevennem a crotone elleni -2 pontot is, az is kotelezo lett volna.
flash91 2021.05.13 15:16:23
@m.martin91: en jobban orulnek, ha visszavonulna, a psg is nagyon fajt, hogy helyettunk valahol mashol bizonyit meccsrol meccsre draga Gigink :(
Gigi Buffon pár perce bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, az idei az utolsó szezonja a Juventusnál. „Hiányzott a kontinuitás idén.” - mondta a Juventus legendája a beIN Sports műsorában. „Végső soron az első öttel vagy hattal játszott meccsek egy részét megnyertük. Néhányat…..
flash91 2021.05.11 20:53:20
@Lanzafame: de ujbol meg lehetett volna, es mondom eemenykedtem hogy giorgioval egyutt fognak bucsuzni, amugy en a kupadontoben, es valoszinuleg az utolso meccsen is konnyezni fogok basszameg, shoa tobbe nem lesznek ilyen jatekosaink :(
Par eve meg, de szep is volt, Tanár úr, Marci, Giorgio, Buffon, Lichti... es meg sokan akik mindent megtettek a Juventusert, akiknek minden szavat elhittem, mert tudtam a Juventusert elnek, most meg ez a sok nyomorult balfasz....
A Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyezésekért versenyző csapatok összecsapásán a Juventus az AC Milan csapatát fogadja az Allianz Stadiumban. A Sky Sport Italia várakozásai szerint az AC Milan elleni mérkőzésen Wojciech Szczęsny őrzi majd a Juventus kapuját, a védelem belső kettősét ezúttal…..
Egyre több pletyka kel szárnyra azzal kapcsolatosan, hogy nyáron Massimiliano Allegri váltja Andrea Pirlót a Juventus kispadján, s amennyiben ez valóban bekövetkezik, nem csupán a játékoskeretben történhetnek változások, de könnyen azt is jelentheti, hogy Fabio Paratici és Pavel Nedvěd távozni…..
flash91 2021.04.28 19:03:04
@Rocky80: en csak par hete kezdtem ide irni, de kb 7-8 eve minden nap olvasom a hozzaszolasaitokat :D
Az elottem szoloknak igazuk van, es valoban kemeny szinten ment az Allegriout!
De menjunk kicsit vissza az idoben.
Allegri elso 3 eve volt fantasztikus, 2017-18 as szezonban mire elertuk a tavaszt l, nem hozta a formaciovaltas es jatekunk felporgeteset, a Blben mar ott latszott hogy vmi nem kerek, (kiveve real idegenben)
Majd megjott Roni es mar ott is vegig ilyen pocsekul jatszottunk mint tavaly vagy iden, csak a kulonbseg ott volt, hogy jobb vedok alltak sorban, jobb kozeppalya es meg elol is tobb lehetoseg volt a keretben, ugyanugy nezhetetlrn focival kikaptunk Madridban, Ugyanugy lefocizott minket 3 felidob keresztul az Ajax, nem tudtunk felporogni mar akkor sem, annyival valoban jobb volt hogy Olaszorszagban legalabb hozta az eredmenyeket es a vedelmet osszerakta.
Egy szo mint szaz, az elso 3 ev Allegrijet imadom, az utolso kettovel olyan baromi nagy elorepeles nem lenne, ( pirlonal biztos ez is sokkal jobb)
Es akkor meg melle az elmult 2 ev felhalmozott szarat el is kell takaritani...
A Juventus nem engedhet meg magának több botlást, ha az első négy között kívánja zárni a szezont, s ott akar lenni a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyében. A ma megszerezhető három pontot aligha adják majd könnyedén, hiszen az Öreg Hölgy Firenzébe, a Fiorentina otthonába látogat, s a…..
flash91 2021.04.25 22:30:29
@GodPiero: ronaldo erkezese ota , meg az egesz juve buko, miatta van tobbe kevesbe Dybala visszaesese is. De egy biztos, Roninal sokkal komolyabb bajok vannak a kozeppalyan
flash91 2021.04.26 11:35:05
@Lanzafame: az elozo evekben eleg sokat villant Diby, most tert vissza, azert csodat nem kene varni tole, amugy miert nem villan a vilag legjobbja? Rendesen sir nala a labda, vicc cselek, utemtelen pontatlan passzok es folyamatos lovoldozes kaput meg nem talal :/
flash91 2021.04.26 14:07:33
@Juventino86: tavaly vegig hozta a klasszist, iden meg a serulesek hatraltattak nagyreszt, en meg 1 egesz evet adnek neki, persze akkor meg mivan ha ingyen tavozik, ha hosszabbitanank utana is el lehetne adni, ha nem hoz teljesitmenyt
Az olasz sajtó értesülései szerint az UEFA elnöke, Aleksander Čeferin a Szuperliga létrehozásában résztvevő összes klub elnökével kapcsolatba lépett az ügy fordulata óta, kivéve a Juventus elnökét, Andrea Agnellit. A korábban baráti kapcsolatot ápoló felek között látványosan megromlott a viszony,…..