Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bianka Néró

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Goal beszámolója szerint Leonardo Bonucci ügyvédei, Antonio Conte és Gabriele Zuccheretti a kollektív szerződésben előírtaknak megfelelően jogi lépéseket foganatosítanak a Juventusszal szemben a mai napon. Ezen lépések célja kártérítés folyósítása azt követően, hogy Leonardo Bonucci számára a…..
A Juventus az Udinese elleni mérkőzéssel zárta az előző szezont, s most ismét ez az együttes lesz az ellenfél az új szezon nyitó fordulójában.  Massimiliano Allegri keretében természetesen ott lesz a nyáron Torinóba igazoló Timothy Weah, valamint a kölcsönből visszatérő Weston McKennie is, s a…..
A Juventus a Fiorentina otthonában elszenvedett 2:0-ás vereséggel zárta a szezont, s a torinóiak keretében több olyan játékos is pályára lépett, aki utolsó alkalommal viselhette a zebracsíkos mezt. Egyikük Federico Bernardeschi volt, akinek június végén lejáró szerződését nem újítja meg a klub. "Jó…..
A Juventus remek teljesítményt nyújtva aratott 2:0-ás hazai győzelmet a kiesőjelölt Genoa ellen, s a találkozó első gólját Juan Cuadrado egy csodás lövéssel, szögletből szerezte. "Próbáltam erősen lőni a labdát a rövid oldalra, de szerencsére még jobban sikerült, s a labda bement, úgyhogy nagyon…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus csoportelsőként lépett tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol az előzetesen verhető ellenfélnek tűnő FC Porto következett. Az első mérkőzésen a zebramezes csapat 2:1-es vereséget szenvedett Portugáliában, majd a hazai pályán lejátszott visszavágón…..
Az olasz lapok nem mutattak túl sok könyörületet Wojciech Szczęsny iránt, akinek a hibái egy ponthoz segítették az Udinesét. Az egykor az Arsenalnál védő kapus mindkét gólban benne volt, hiszen először csak kiütötte Tolgay Arslan próbálkozását, majd kivetődésével a játékost találta el, így…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
A Juventus továbbra is folytatja a küzdelmet a zsinórban tizedik bajnoki címért, s szombat este egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzésen, a Hellas Verona otthonába látogatva kell begyűjtenie a soron következő három pontot. Andrea Pirlo nincs könnyű helyzetben, hiszen csapatából sérülés miatt…..
A csoportkörből csoportgyőztesként továbbjutó Juventus a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában folytatja a küzdelmet a régóta áhított európai serlegért, s szerda este a nyolcaddöntő első mérkőzésére az FC Porto otthonába látogat. Andrea Pirlo 22 fős keretében helyet kapott Leonardo Bonucci és a…..
A Juventus gyenge teljesítményt nyújtva szenvedett 1:0-ás vereséget a Napoli otthonában, s ezzel komoly lépéshátrányba került a bajnoki versenyben. "Nem hiszem, hogy lett volna kapura lövésük, s végül egy vitatható büntető megítélésével szenvedtünk vereséget. A szükséges teljesítményt nyújtottuk,…..
Bianka Néró 2021.02.14 10:03:53
@szauerb: egyetértek!
Az AC Milan otthonában aratott, majd a Sassuolo fölött elért hazai 3:1-es győzelem után a Juventus vasárnap este visszatér Milánóba, ahol ezúttal az Inter csapata fogadja majd, s a torinóiaknak lehetősége nyílik arra, hogy újabb három pontot szerezzenek közvetlen vetélytársaik egyikével…..
Bianka Néró 2021.01.17 20:42:06