Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caesar

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki hozzám hasonlóan sokat (egészségtelenül sokat, ami azt illeti) böngészi a netet, időnként azért találkozhat érdekes hirdetésekkel. Érzésem szerint a kifejezetten megtévesztő hirdetésekből (mint például a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő) manapság már kevesebb van, mint mondjuk 8-10 éve…..
caesar 2022.01.06 17:47:45
@Gyökösi Attila: Ahogy már írták.
A hatásfok nem lehet nagyobb 1-nél, 100%-nál. De a gyakorlatban ez is elérhetetlen. A többi marketing, birkáknak.
caesar 2022.01.06 18:13:41
     Bár az idei Galaxy S széria csúcsa, az S20 Ultra sok esetben lett maró gúny célpontja vitathatatlan hibái miatt, az sokkal ésszerűbben összerakott, komolyabb hibáktól mentes sima S20-ba még a Samsung legelhivatottabb kritikusai sem igazán tudtak belekötni. Ez nem is meglepő, hiszen a típus…..
caesar 2020.11.19 12:22:21
@efi: elviekben igazad van, de azért tegyél egymásmellé egy 300dpi és egy 500 dpi felbontású képet. Érdekes az emeri szem, mert csak látja azt amit nem kellene. Vagyis inkább az agyunk az, ami érzékeli a többlet infót. Vagy mi tudunk túl keveset az emberi testről, csak túl sokat gondolunk?
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
A hatalom természetét kevesen ismerik jól, mert az emberiség történetében a legtöbben a bot egyik végén voltak: vagy azon a végén, amelyik üt vagy azon, amelyikkel ütnek. Az egyik véglet a teljes kiszolgáltatottság. Ilyet akkor éltem át egyszer, amikor a hullámok össze-vissza dobáltak az Adrián. A…..
caesar 2019.01.24 20:31:00
@Arcade Macho: A legnagyobb gond hogy a 10 milka "ingyenpénz" 15-20 millióval felnyomta az árakat, a piacot teljesen betorzította.
25-30 millióért jóformán semmit nem kapsz. A CSOK-kal , na és mellé az 5%-os áfával az építési vállalkozók zsebét tömi a kedves kormány az adófizetők pénzéből.
Mondhatnám, hogy hülye aki most vesz, hiszen eladni kell, de mindig vannak fiatalok, akik abban az életszakaszban vannak, hogy most kell lakást venniük. Persze lehet bérelni is, de a CSOK a bérleti piacot is eltorzította. És igen, lehet venni pár millióért házakat valahol isten háta mögött, ahol semmilyen munka nincs. Ez is nagyon életszerű...
caesar 2019.01.24 20:43:22
@Nancsibacsi:
"Az új lakások nem drágultak, hanem nem létezőből létezővé változtak. "

Ezt komolyan gondolod?
Ja bocs, látom nyomod a propagandát. Igen, régen minden szar volt, de mostmár minden fasza.
És ez a CSOK a támogatások legjobbika.....
ja, hogy ennek köszönhetően jóval többel megdrágultak az ingatlanok, mint maga támogatás.. szóval számoljunk, élő példa:
egy vállalalkozó a CSOK előtt nem tudott eladni egy elkészült házat évekig 25 millióért. A CSOK hatására ez a ház 40! millióért kelt el. Ennyivel többet ér? Fenéket. De számoljunk: 10 millió "ingyenpénz vs. 15 millió drágulás. Akárhogy is nézem , ez 5 milliós minusz! Hát ez kib***ott jó üzlet ám, csak nem a vevőnek.
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
caesar 2019.01.08 15:02:50
@Nancsibacsi:
A különbség mindössze annyi, hogy egy magántulajdonú cég a saját profitjából áldoz erre, vagy KÖZPÉNZből zabálnak majdnem ingyen!
  A penész egy gomba, nagy mennyiségben káros is lehet az egészségre, spóráinak belégzése allergiás tüneteket okozhat. A másik baj vele, hogy ronda. Nagyon ronda.   A lakás falain jellemzően a fürdőszobában jelenik meg, de előfordulhat szekrények mögött, vagy szobák sarkaiban is.     A…..
caesar 2018.05.08 14:42:55
@CSB1196: akkor csak nem olyan "minőségi" az a szigetelés...
Ha egy normál használatú fürdőben rendszeres napi szellőztetés mellett penész jelenik meg, ott gáz van a szigeteléssel, vagy keveset szellőztetsz.
caesar 2018.05.08 16:22:07
@CSB1196: Ha elégséges lenne a szigetelés, a fal nem tudna tartósan harmatpont alá hűlni.
Márpedig neked a leírtak alapján tartósan harmatpont alatt van a falad.
Persze ha nincs szellőzés, jó szigetelés mellett is lehetséges. De azt írtad hogy rendszeresen szellőztettél. Lehet hogy nagyon keveset.
Én 3 éve költöztem be saját felügyelet alatt épült házamba, sajnos szellőztető rendszer még nincs, de napi 5-10 percnél sosem szellőztetek többet, mégsincs sehol penész. Rendszeresen mérem a falak hőmérsékletét, nagyon messze vannak a harmatponttól minden időszakban. Jó szigetelés ÉS a páratartalom kordában tartása. Ez a kulcs. A többi csak tüneti kezelés.
A  milliárdos üzletembernek a Fidesz elnökével történt szakítás óta 4 éve, a rossz viszony elfajulása óta 3 éve, 2 hónapja és 1 napja lett volna, hogy puszító információkat hozzon nyilvánosságra egykori barátjáról és szövetségeséről...
caesar 2018.04.07 22:38:41
@HUNGARIAN FIRST !!!:
Bocs , már látom. Szimplán betegelméjű.
caesar 2018.04.07 22:59:33
@Tisztességes Természettudomány:
Ne haragudj, de olyan hülye vagy mint a seggem.
Csak egy gondolat: -bár úgysem bírod felfogni- az ENSZ azt jelenti hogy EGYESÜLT NEMZETEK SZERVEZETE. Fogod hogy mit jelent? Tagjai vagyunk mi is. Önként. Amikor ennek is nekimegy a félhülye vezéred, a világnak megy neki.
Már mindenki utál minket. Egyszer már üzentünk hadat az USA-nak is. Na most kezd olyan lenni a politikai légkör mint akkor. Persze akkor is a világ volt a hülye, nem mi. Hát én ebből nem kérek. És remélem holnap kiderül, hogy az emberek többségének még megmaradt a józan esze, mielőtt még nem késő.
Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét látva számomra kicsit meglepő, hogy milyen nagymértékben drágultak a panellakások árai - ráadásul sok ingatlanszakértő úgy véli, egyelőre semmi jele annak, hogy ez a folyamat megállna vagy legalábbis mérséklődne. A legdrágább ingatlanok a Vizafogón és…..
A napokban hallgattam meg Nógrádi György előadását, amelyből nem hiányzott a sorosozás és a migránsozás sem. Ha nem lenne valakinek elég a magyar nemzeti vicc tv, a Vajna Televízió, vagy a Lőrinc News híradója, akkor ajánlom a következő előadást:..
caesar 2017.10.29 17:58:47
@moonlight777: te vagy agyilag vagy rokkant, vagy fizetett fizetett fideszbérenc. Nem tudom melyik a jobb.
Nógrádi ugyanez csak jóval nagyobb zsetonért gyártja az ideológiát, mérhetetlen kárt okozva a társadalomban és a saját tudományos renoméjában. Ami mondjuk már rég nincs, mert eladta magát udvari bohócnak.
Szerző: gazt-evő A minap szembejön velem a cikk, miszerint: „Elengedik a diákhitel-tartozást a nagycsaládosoknak”. Mindazok mellett, hogy szinte füstöl az ujjam a billentyűzeten, elkezd motoszkálni bennem egy érzés: te nem vagy a kiválasztottak között. Hmmm….és tényleg nem. Csak hogy érthető…..
Az Erste év elején a Joker hitelkártyáját az új, Max névre hallgató konstrukcióra cserélte. Ez a poszt, ennek a változásnak, és egy régi, rutinos jokeresnek köszönheti a születését. Már eleve a "áááááá, semmi nem fog változni, csak pénz helyett ezentúl Wizz Air pontokat…..
caesar 2017.08.03 21:34:16
@salvadore:
Ugyanígy vagyok, ebbe én is beleszaladtam, már nem tudom hanyadik faszságuk az átvétel óta, de a tököm ki van...
Bocsánat, de az. Meg aljas. Ha valaki miniszteri pozíciót tölt be majd idiótaságokat mond a kamerákba majd aztán papírzacskót húz a fejére és arról kezd beszélni mint az Erik a vikingben a süllyedő atlantisziak, hogy nem süllyedünk illetve rémhírek keringenek akkor bizony aljas. És miután az…..
caesar 2017.07.14 13:26:03
@grundigg:
"Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve"
balog- és a többi fideszkdnp káder tökéletesen végzi a dolgát. Bólogat, és védi a kenyéradóját.
Minden OK, nem??
Szánalmas ez a mundérvédés....
caesar 2017.07.14 13:35:48
@grundigg:
Mi van? Mi derült ki Bmeg? Szánalmas vagy.
Nem életbiztosítás manapság Magyarországon felvállalni, ha az ember szabadon szeret gondolkodni, vitatkozni, egyáltalán élni a demokrácia adta lehetőségekkel. Ennek újabban verbális erőszakig fajul a megtorlása azoktól, akik számára a „szó veszélyes fegyver”. Eleinte „csak” minősíthetetlen…..
caesar 2017.02.17 08:27:19
@Wiktor Benkő: A megtestesült, tipikus fidesz szavazó. Birka.
Lázár János kijelentése ismét megmutatta, mennyire ért a kormányzatunk környezetvédelem kérdéseihez: semennyire. A korszerűtlen, energiafaló panellakásokat szeretné lebontani, holott az évtizedekkel ezelőtt épült családi házak jóval több energiát, főként fűtési energiát használnak el. Ennek oka…..
caesar 2016.04.20 16:08:35
@Nancsibacsi: 2 millába simán belefér a B. és ne gyere a támogatással, mert ez esetben is van. A többit az előbb leírtam, 5 éves kazáncserével.
caesar 2016.04.20 16:11:43
@nagybalfasz:
van igazság abban amit mondasz, de véleményem szerint nem tartozik a lényeghez. Ez az én véleményem.
caesar 2016.04.20 16:19:38
@Arcade Macho: Milyen lift üzemeltetésről beszélsz?
Egyébként valóban. Ha te jössz itt a kéményseprő "packázásával" akkor miért ne lehetne azt is hozzávenni. Hozzátartozik a lakásfenntartáshoz.
A hólapátolós megjegyzésed meg finoman szólva mosolyra derített.... Tudod én azt szívesen csinálom, még jól is esik.
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
caesar 2012.09.20 11:06:00
@igazi hős: Na ezt hiányolom én is!
caesar 2012.09.20 11:09:24
@Borenbukk:
És a zemberek boldogok, és tapsolnak, mert látják a hogy a bölcs vezér jól cselekszik....
Mindenki boldog és mosolyog... ámen
caesar 2012.09.20 12:15:33
@salamander:
Szitokszóvá vált egy bizonyos körben...
Azt ne firtassuk hogy ezen körben a náci, vagy szélsőjobbos miért nem szitokszó, hanem "dicsőség"
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..
caesar 2012.01.28 22:26:38
@Asztalos Gábor 2:
Nekem nem is volt cetli, kapásból postán kaptam..
6000 volt a bünti. Sokan azt mondják, ennyiért nem fognak ugrálni,inkább befizetik. Ha 1%-ban hibásnak éreztem volna magam, én is így tettem volna.
Ami felháborító, hogy amikor bementem és előadtam hogy miért jogtalan a büntetés, elkezdtek alkudozni, hogy akkor nem is azért,hanem másért büntetnek. Na itt szakadt a cérna. Végül ejtették. De ha 10-ből 2-en befizetik, már jól jártak.
Azt hiszem, a 252 forint körüli CHF árfolyam kellően extrém ahhoz, hogy ebbe a blogba kerüljön be a devizahitelesek ellehetetlenülése. Valaha, a pénzügyi és gazdasági világválság előtt nem sokkal 170-es árfolyamon lehetett igen kedvező kamatozású frankhitelhez jutni. Vagyis…..
caesar 2011.08.04 15:57:20
@malacz69 eurofanyalgó:

IGEN! A Frank a hibás, követelem, "monnyon le" :)
caesar 2011.08.04 21:24:49
@malacz69 eurofanyalgó:
"Hallod, ez már olyan árfolyam, h a svecieknek sem jó. Mindenki átvált, külföldön vásárol, tankol s vesz igénybe szolgáltatásokat. Ott sem mindenki bankár, a fodrásznak, a boltosnak, a benzinkutasnak, stb... is meg kéne élni vmiből.

Egyébként Svájc mit tud az órákon, a bicskáikon és a csokikon kívül iparilag? "

Ez így igaz. Senki nem vitatja.
Svájci ipar? Várjunk csak...svájci sapka? :)
Te is tudod hogy nem az iparban kell keresni a valuta erejét, hanem a nagymúltú,diszkrét bankrendszerben.
caesar 2011.08.04 21:29:53
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

el kellene felejteni végre a kompenzáció nevű szót

Hú de hálás vagyok, hogy ezt leírtad. Ezt kimondani istenkáromlásnak számít. Pedig a csalás és korrupció melegágya. Amellett hogy rohadtul igazságtalan a bérből, fizetésből élő nem adócsaló állampolgárok kárára.