Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RiCkY_B667

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
RiCkY_B667 2009.09.22 03:03:23
@Trojai: "Mindig köszönj hangosan, és akkor éhbérért kapsz diplomát" ? :D
RiCkY_B667 2009.09.22 03:07:06
@Virgogirl: Oh, hát, hogy hányan buknának meg még most is 2-3-4x-edik évükben ebből a "tantárgyból"... :D
RiCkY_B667 2009.09.22 03:08:07
@Virgogirl: Oh hát hányan buknának meg még most is a 2-3-4x-edik éveikben ebből a "tantárgyból"... :D
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
RiCkY_B667 2009.08.18 11:26:44
@GZoli: Nem az illusztráció a lényeg (bár az is sokat dob rajta) hanem hogy képesek voltak odaírni azt is hogy "FRISS" halászlé... Szerinted is ott főzik? ;)
Ki más vezényelné a magyar földrajzoktatás reformját, mint a patinás hazai termőterületekre érzékeny Auchan? Károly fotózta a reformszámlát, amin a hipermarketek Magyar Bálintja a fokhagyma nevét is megreformálta. Vess egy pillantást a csatolt képre! Mókás osün pénztárblokk…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
Finom sztori: a mobilcég május végén pont tízszeresére emelte a fix előfizetési díj nélküli Internet Start szolgáltatás tarifáit. Ez az az eredetileg wapolásra kitalált "alap internet", amit a legtöbb, erre képes vodafonos mobilról automatikusan, esetleg a START szó…..
RiCkY_B667 2009.08.06 02:43:03
@hubert_1975: Na de basszus ennyi erővel akkor hagyjuk a szerződést meg a reklámokat meg mindent, és aki vesz egy simkártyát az alanyi jogon vállalja a reszketés és kiszámíthatatlanság "előnyeit" hogy a szolgáltató bármikor egyoldalúan megváltoztathatja a szerződést és miután sikerült magához láncolnia több száz (ezer) ügyfelet akkor hopp, gyorsan emeljünk a tarifán, lehúzzuk a sok "emberszabású konzummajmot" aztán röhögünk rajtuk a markunkban és lobogtatjuk előttük, hogy márpedig ezt Te aláírtad úgyhogy önkényesen vetted be a szádba a méterest és Mi ezt etikusan és törvényadta jogunknál fogva, a fogyasztók védelmét is szem előtt tartva lenyomjuk a gyomrodig... Így megy egy Magyarisztánban...
Philadelphia lakosai küldhettek kérdéseket az amerikai tévé egyik legviccesebb arcának tartott Conan O'Briennek, aki nem mellesleg a Tonight Show házigazdája lesz májustól. Conan válaszolt is a kérdásekre, de már minden bizonnyal megbánta, mert ez valami iszonyatosan kínos és…..