Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeLeSKe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
Aki azt hitte, egyedi esetről volt szó, tévedett. Úgy látszik bevett gyakorlat a T-Mobile-nál, hogy gyárilag hibás iPhone 4-et (a legdrágább kapható telefont) nem hajlandóak 72 órán belül cserélni. S.Á. kalandja egy újabb érdekes mérföldkő az Apple túlárazott, ám…..
FeLeSKe 2011.03.17 17:50:59
@Zsiráff: ezek szerint igen...
FeLeSKe 2011.03.17 19:53:01
@Tomasz_a_gozmozdony: Miért sznob az, aki szereti a minőségi termékeket?
Vége a 3D uralmának, megdőltek a vulgárfizikai összefüggések, ezentúl 45 literes tankba is lehet 50 litert tankolni, csak le kell menni hozzá Hajdúszoboszlóra. Bálint mindezt megírta az OMV-nek, de még csak nem is válaszoltak neki. Remélem e pillantban már bánják nagyon. Levél…..
Zhaomannál találta a Homár a legendás Túró Rudi(k) lekoppintott, majd Kínába exportált változatának fotóját. Igazán mulatságos, hogy "a Túró Rudira megtévesztésig hasonlító, ám a különböző jogi problémákat elkerülendő Túró Kiittyyre keresztelt csokoládéval…..
FeLeSKe 2008.10.28 12:06:32
Szégyellhetjük magunkat: egy csúnya, érzéketlen multi mutat példát abból, hogyan kell gyorsan reagálni a globális gazdasági válságra. Nem szövegelni kell meg nemzeti kerekasztalozni, hanem lépni, keményen, határozottan. A Danone válasza 2008 kihívásaira gyors, kegyetlen, igaz…..
Az Árkád környékén lakó gazdaságos matricás plakáthekker immáron Budát is mémfertőzi. Legfrissebb társadalmi célú üzenetét Noru fotózta meg a Gellért téren:A csatolt képhez nem fűzök kommentet, majd a többiek... :DHely: Szent Gellért téri buszmegálló, Budapest.Idő:…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
FeLeSKe 2008.08.18 15:33:28
Susi printscreenelte ezt a gusztustalanságot a George's Food honlapján, azóta nyilván leszedték. Az irodaházban lévő étterem mai ajánlata a csatolt mellékletben (főétel csak férfiaknak ill. leszbi hölgyeknek :) ) ..
FeLeSKe 2008.08.15 13:53:33