Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimenzio AstroCoaching

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töltsd ki a tesztet és legyél Te a szerencsés, aki megnyeri a 10.000.- forint értékű asztrológiai személyiség elemzést! Betöltés…..
Valentin napi kedvezmény mindkettőtöknek!  Lepd meg kedvesed egy igazán egyedi Valentin-ajándékkal, amiről mindig eszébe jutsz! Tudni szeretnéd hogyan tehetnéd őt boldogabbá?  1 alkalmas Kapcsolati tanácsadás (online, vagy személyes) 15 000 Ft Valentin napi ajándék kuponnal most csak…..
Hogyan tud egy asztrológus, illetve coach segíteni abban, hogy milyen pályát válasszon a gyerek?   A coach nem olyan, mint egy nevelési tanácsadó vagy egy pszichológus. A hozzám fordulók nem betegek, csak tanácstalanok, esetleg döntésképtelenek. Sokszor nem ismerik, sőt nem is merik, céljaikat…..
Nem tudod, mire figyelj a középiskola, egyetem kiválasztásánál? Bizonytalan vagy, hogy mit szeretnél dolgozni, ha felnősz?   A pályaválasztás során figyelembe kell venned a megélhetés és az önmegvalósítás iránti vágyaidat. Ahhoz, hogy jól dönts és olyan iskolát, foglalkozást válassz,…..
Az asztrológia ellen gyakran felhozott érv a fatalizmus, a determináltság! Véleményem szerint, az elterjedt tévhittel ellentétben, az asztrológia képletünk ismerete nagyobb szabadságot biztosíthat számunkra. Hogyan? Példál a múltunkból származó tudattalan függések…..
Jó lett volna ezeket már gyerekkoromban tudni önmagamról, mennyi tévúttól, próbálkozástól kíméltem volna meg magamat... Most már értem, hogy bizonyos emberek miért viselkedtek velem úgy, illetve miért tettem rájuk olyan hatást! Miért nem mondta ezt nekem senki, egész máshogy alakítottam volna az…..
Az asztrológia segítségével remek elemzést készíthetünk egy ember pszichológiai profiljáról, de ez sokszor nem elég a tényleges változások eléréséhez. Mit lehet kezdeni ezekkel az elemzésekkel, és mi a következő lépés, azaz hogyan lehet ezt felhasználni az ügyfél személyes növekedéséhez? Amikor az…..