Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szincsak

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ugyan jó teljesítményt nyújtott az Inter elleni hazai rangadón, a számos vitatható ítéletet is hozó mérkőzés végül a címvédő 1:0-ás győzelmével zárult. A zebramezesekre most lényegesen könnyebb mérkőzés vár, hiszen a csapat a Cagliari otthonába látogat a három bajnoki…..
A mai lapok különböző pletykákkal szolgálnak lehetséges játékosmozgások és a mester további terveit illetően. A torinói Tuttosport mai száma szerint Massimiliano Allegri csapata a jövő tekintetében a vasárnap látott 4-2-3-1 mellett teheti le a voksát, a mester már jó ideje fontolgatja ezt a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini a szezon végén elhagyhatja Torinót, hogy az MLS-ben fejezze be pályafutását. A veterán védő múlt nyáron ugyan 2023-ig meghosszabbította szerződését a klubbal, a tény, hogy az olasz válogatott a rájátszásban végül az…..
A mai napon új szakasz kezdődik Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán, mivel ma ül le tárgyalni Jorge Antun és a Juventus vezetősége. Paulo Dybala szerződése nyáron lejár, és bár a játékos képes meccsek eldöntésére, a Juventusnak mindeddig nem sikerült a maradását biztosítania, s…..
Szincsak 2022.03.21 18:55:43
A Juventus idén is komoly csalódással zárta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét, s a Villarreal csapatától elszenvedett hazai vereséget követően egy lényegesen könnyebbnek ígérkező feladat előtt áll, hiszen vasárnap délután a kiesőjelölt Salernitana látogat Torinóba. Massimiliano Allegri keretében…..
A Juventus hét közben rendkívül szerencsés körülmények között aratott 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Vasárnap kora este a csapat a bajnokságban, egy olyan mérkőzéssel folytatja, amelyen a zebramezeseknek kötelező mind a három pontot Torinóban…..
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a Fiorentina otthonában lépett pályára szerda este. A zebramezesek igen mérsékelt teljesítményt nyújtva állták a firenzei rohamokat, majd a mérkőzés utolsó perceiben a győzelmet is megszerezték Venuti öngólja révén, így kedvező helyzetből…..
A Juventus folytatja küzdelmét az olasz bajnokság első négy helyének valamelyikéért, s a zebramezes csapat szombaton kora este az Empoli otthonába látogat a győzelemért és a három pontért. Massimiliano Allegri keretéből számos játékos hiányzik sérülés miatt, így Giorgio Chiellini, Federico Chiesa,…..
A Juventus a Villarreal ellen elért 1:1-es idegenbeli döntetlennel várhatja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének torinói visszavágóját, s úgy tűnik, hogy a mérkőzés komoly áldozattal is járt a zebramezesek szempontjából. Olasz lapértesülések egybehangzóan úgy tudják, hogy a torinóiak amerikai…..
Szincsak 2022.02.23 11:20:19
@Leram7: 3 fiatal játékos van Ake, Soule, Kaio jorge
A Juventus nagyszerűen kezdte a Villarreal elleni meccset, ám végül csak egy döntetlenre futotta a korai gól ellenére. „Sokat dolgoztunk, és kár, hogy nem tudtuk végül megnyerni a meccset.” - mondta Álvaro Morata a Mediaset kamerája előtt. „A Villarreal jól játszott, nagyon küzdős meccs volt.…..
A Juventus hazája bajnokságában harcban van azon helyezésekért, amelyek biztosítják helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, de kedd este a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjében szerepel. Az ellenfél a Villarreal lesz, amely hazai pályán fogadja a zebramezes csapatot. A keretből…..
A januári átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Hellas Verona elleni győzelemmel, majd az Atalanta elleni döntetlennel folytatta szereplését a bajnokságban, s péntek este a torinói városi rangadóval hangolódik jövő heti fellépésére a Bajnokok Ligája…..
A Hellas Verona ellen aratott fontos bajnoki győzelmet követően a januári átigazolási időszakban megerősödő Juventus ma este egy másik fronton is megméreti magát. Az Olasz Kupa negyeddöntőjében a zebramezesek a Sassuolo együttesét fogadják.  Massimiliano Allegri keretéből kimaradt Giorgio…..
A januári átigazolási időszak utolsó napjaiban a Cagliari középpályása, Nahitan Nández is a Juventus egyik fontos célpontjává vált, azonban a megállapodás nem jött létre, s a szardíniai együttes igazgatója szerint ennek az volt az oka, hogy az uruguayi válogatott játékos elutasította a torinóiak…..
Minden bizonnyal nagyon mozgalmas lesz a januári átigazolási időszak utolsó napja a Juventus számára, mivel Rodrigo Bentancur és Dejan Kuluševski alighanem a Tottenham Hotspur csapatához igazolnak, hogy a zebramezesek keretében így hely szabaduljon fel a Borussia Mönchengladbachtól érkező Denis…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott Dejan Kuluševski átigazolásáról a Tottenham Hotspurhöz 5 millió euróért a szezon végéig kölcsönben, és az észak-londoni klub 35 millió euróért kötelezően kivásárolja a futballista, ha sikerül BL-helyen zárni a szezont, és a svéd…..
A Juventus számára igen sűrűvé és eseménydússá vált a januári átigazolási időszak utolsó néhány napja. A legnagyobb eseményt természetesen a Fiorentina együttesétől érkező Dušan Vlahović leigazolása jelenti, aki a zebramezesek támadósorát erősíti majd. A szerb csatár érkezése azonban némi…..
Matías Soulé a La Capital munkatársának nyilatkozott az elmúlt évéről, ami igencsak eseménydús volt a támadó számára, hiszen 2020 január tizedikétől a Juventus korosztályos csapataiban szerepel a játékos, s mostanában már szinte rendszeresen behívót kap a válogatottba. „Az elmúlt hónapok eseményei…..
Folytatódik az erőt próbáló januári menetrend a Juventus számára, amelynek következő állomásaként a zebramezesek a bajnoki címért is versenyben álló AC Milan otthonába látogatnak a három bajnoki pontért. Massimilaino Allegri keretéből továbbra is hiányzik Leonardo Bonucci és Aaron Ramsey, de az…..
A gólzáporos Olasz Kupa-diadalt követően a Juventusra roppant nehéz mérkőzés vár, hiszen a zebramezesek vasárnap este a bajnoki címért versenyző AC Milan otthonába látogatnak. A Sky Sport Italia előrejelzései szerint Wojciech Szczęsny visszatér a kapuba, a védelem szélein Mattia De Sciglio és Alex…..
Az FC Barcelonánál megelégelték Ousmane Dembélé hozzáállását, aki megtagadta, hogy új szerződést írjon alá jelenlegi klubjával, ezért már most januárban megszabadulnának a francia szélsőtől. Dembélé nem kapott behívót az Athletic Bilbao ellen készülődő keretbe, s a katalánok igazgatója, Mateu…..
A Juventus kedd este megkezdte idei menetelését az Olasz Kupában, bár korántsem a legjobb felállásban, mivel a címvédő keretéből több játékos is hiányzott sérülés vagy eltiltás miatt. A Sampdoria sem a legjobb felállásban érkezett Torinóba, s új edzője sem ült még a csapat padján, és ilyen…..
A Juventus ma este bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a nyolcaddöntőben a Sampdoria együttese látogat Torinóba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, a győztes a negyeddöntőben a Sassuolo-Cagliari párharc továbbjutóval találkozik majd. A Juventus keretéből sérülés miatt Federico Chiesa,…..
Az előző szezon kupagyőztese, a Juventus, valamint a bajnoki cím védőjeként az Inter együttese csapnak össze szerda este az Olasz Szuperkupa fináléjában, melynek helyszíne a milánóiak otthona, a San Siro lesz. Massimiliano Allegri keretéből hiányzik majd az AS Roma elleni bajnoki mérkőzésen súlyos…..
A Juventus erejéből mindössze 1:1-es döntetlenre futotta a koronavírus-járvány nyomán megtizedelt Napoli ellenében, s vasárnap este könnyebbnek aligha nevezhető mérkőzés következik, a zebramezesek az AS Roma otthonába látogatnak a három pont reményével. Massimilaino Allegri keretébe Pinsoglio…..