Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drive Me Baby

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyszerű barátság, egy őrült terv és egy csempészéshez átalakított BMW Isetta. A cél Nyugat-Berlin. Elsőre lehetetlen küldetésnek tűnik, igaz? Ismerd meg Klaus-Günter Jacobi elképesztő és egyben hajmeresztő történetét, ami annyira megihlette a BMW-t, hogy nemrégen megfilmesítette…..
A szülők viszonylag hamar rájönnek, hogy a gyerek(ek) és az autózás nem feltétlenül olyan felhőtlen párosítás, mint azt elsőre gondolnánk. Vannak kisgyerekek, akiket nem különösebben érint meg a gyerekülés korlátozó mivolta. Mondhatnánk, elvan a gyerek, ha autózhat, és sok más nem is érdekli őt. Ám…..
Az autóipar, az autó-motorsport és általában az autózás kényelme sokat köszönhet azoknak a zseniális női pioníreknek, akik kulcsszerepet játszottak abban, hogy ma már igazi élmény legyen autót vezetni. A 20. század és az autóipar hajnala óta számos női feltaláló és autóversenyző bizonyítja be, hogy…..
A hamarosan hetedik születésnapját ünneplő Lila Kalis elképesztő drift tehetsége kiégette a cukiságmérőt. A fiatal kislányért már most rajong az internet, és ha az alábbi videót megnézed, te is biztosan tátott szájjal várod majd a cuki autóversenyző következő trükkjét. (Fotó: Facebook/Lila…..
A világsztárokról sokan hiszik, hogy kizárólag a legdrágább luxusautókkal furikáznak. Okkal, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk Kylie Jenner, Cardi B, Schwarzenegger vagy Cristiano Ronaldo autógyűjteményére. Vannak azonban sztárok, akiknek autói sokkal szerényebbek, mint azt gondolnánk.…..
A színpszichológia szerint a színek, amelyek körül vesznek minket, meghatározzák életünk számos aspektusát és befolyással vannak arra, hogyan érezzük magunkat. Magától értetődő, hogy sokaknak az autóválasztásnál is az egyik fő szempont az autó színe. Na, de vajon személyiségünk alapján melyik az a…..
Fogadjunk, hogy a Volvo logójáról neked is egyből a férfi szimbólum ugrik be! Ezzel nem vagy egyedül, sokan így vannak vele. Sőt, van, akit ez a tény kimondottan zavar. "Ébredj fel, Volvo! A világ már nem ugyanaz a hely, mint 90 éve volt." Ezzel a felütéssel kezdte meg Linkedin-bejegyzését Petra…..
Minden autóteszt különleges, ám ha az elsők között próbálhatsz ki egy új autót, az ad némi plusz adrenalinlöketet. Különösen, ha a tesztalany nem más, mint a legújabb Mercedes-Benz GLB 180 d, amelyet a mi csapatunk tesztelhetett elsőként Magyarországon. Megkértük Martinát, a kétgyermekes édesanyát…..
A fiatal, csinos női kamionsofőrről korábban már mi is írtunk (róla készült portrénkat itt olvashatod el), ám azóta még nagyobb népszerűségnek örvend a svéd Angelica Larsson. Ami nem csoda, hiszen nemcsak szép és fiatal, hanem férfiakat is megszégyenítő módon kezeli a hatalmas kamionokat,…..
Ártalmatlannak tűnő berögződések, sokat emlegetett, ám mégsem betartott előírások, no, meg olyan veszélyes mozdulatok, amikről pontosan tudjuk, hogy potenciálisan balesetveszélyesek, mégis csináljuk. Íme néhány tipikus dolog, amit valószínűleg te is csinálsz vezetés közben, és amiket jobb, ha…..
Tóth Martina 2017-ben kezdett dolgozni a Porsche Centrumban, mint értékesítő. Nem volt számára ismeretlen ez a világ, 2013 óta autós berkekben dolgozik, járt a Mercedes-Benznél és a BMW-nél. Nála jobban kevesebben tudják, mire vágynak ma a női autóvásárlók. Erről kérdeztük őt. Milyen szempontokat…..
Az autóvásárlás komoly és nehéz feladatat tud lenni, amely rengeteg utánajárást, tudakolást és időt igényel. Arról nem is beszélve, hogy viszonylag nagy pénzügyi beruházás is egyben, ezért érthető, hogy szeretnél a lehető legbiztosabbra menni. És szeretnéd elkerülni azokat a hibákat, amelyeket…..
Függetlenül attól, hogy már évek óta vezetsz vagy csak most tanulsz vezetni, számos dolog van, amit érdemes észben tartanod az autó karbantartásával kapcsolatban, ugyanis ezek többségéről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Íme a legfontosabb haszbálati és karbantartási tippek, amelyekkel könnyedén…..
Dobó Kata egy kék színű Nissan Leaf-et vezet, aminek a töltése sem okoz gondot a számára. Kislánya szerint pedig nagyon menő, hogy elektromos autóval járnak, mert így óvják a környezetet. Az autózás mellett legújabb filmjéről is kérdeztük Katát. A Drive Me Baby interjúja. Bő egy hónapja vezeted ezt…..
Szinte már nincs is olyan autógyártó, aminek kínálatában ne lenne legalább egy, teljesen elektromos meghajtással készült modell. A hibrid és plug-in hibrid autók mellett egyre nagyobb teret nyernek az elektromos járművek, amelyek kapacitása és hatótávja évről évre növekszik. Elektromos autót vezetni…..
Hosszú percek óta állok az Alkotmány utca koszos járdáján és megbűvölten bámulom azt a piros autót, amelyik épp velem szemben parkol a túloldalon. Én fekete szoknyában és magassarkúban, ő fényfürdőben és mozdulatlanságban: a nap vidáman csillan meg mindkettőnkön. Pont ott áll, ahová másfél órával…..
Női autók válogatásunkba tíz olyan 2021-es modellt gyűjtöttünk össze, amelyeket biztosan itthon is megvásárolhatunk már idén. Természetesen 2020 az autógyártók számára is nagyon különös év volt. Az iparág azonban nem állt le, sorra érkeztek az újdonságok a kereskedésekbe, a lágy-hibrid és plug-in…..
Van, aki nehezen tűri, ha előtte tötymörögnek az úton, más türelmesen kivárja, míg valaki bénázik előtte. Van, aki utálja a belvárosi dugókat, más az autópályára nem szeret kimerészkedni. Sokan mindenhova autóval mennek, és a fél életüket a kocsiban töltik. Sokan szeretik a sebességet, míg mások…..