Regisztráció Blogot indítok
Adatok
putyim

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt Pálnak láthatóan már kezd kevés lenni, hogy az "emberek embere" legyen és beiktatásakot nagyívű alkotmányozási javaslatot tett, s megígérte, hogy kezdeményezi a kereszténység és a sport belefoglalását az új alkotmányba tételét (Isten, haza,…..
Ez a cikk normál esetben ide oldalra, az "Ami kimarad"-ba került volna, de egész egyszerűen nem állom meg, hogy egy aprócska megjegyzést kérdést hozzá ne fűzzek. Miért jó az mindenkinek, hogy az igénytelenség és középszerűség ül tort mindenhol az országban?..
örömlány Basszuskulcs :D 2010.07.16 17:54:00
Az alábbi "beszélgetést" kaptam, egy könnyed nyári csevej, vagy csevely :D:X: Szia x. y. vagyok, 38 éves,fugetlen fogorvosmijen kapcsit keresel drága?Y: kellemeset, egy jó fogorvossal :DX: utánam kel érdeklődi, hogy jo vagyok-e dragaküldem fotot, én kapokén nem kapok fotot…..
A tehetségkutatókat gyakran vádolják azzal, hogy nem is kutatják a tehetséget, csak újrahasznosítják. Így könnyebb megírni a forgatókönyvet, és a siker meg az örömkönnyek is pont beférnek még a reklámblokk elé. A Britain’s Got Talentben egyszer már kiderült, hogy Paul…..
A magyar társadalmat legkevésbé jellemző erény a szolidaritás. Ez a ridegség igaz természetesen a fogasztókra, így a Naiv Ügyfelekre is. Gábor például nem kegyelmez az érintőképernyővel hadakozó nyugdíjasoknak, csak remélni tudom, hogy ötven év múlva nem róla írnak nagyon…..