Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L_Ripley

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A kép forrása: www.rcni.com) Mivel külön, de mégis együtt nevelgetjük a 3,5 éves kisfiunkat, elég sokszor van a gyerek az édesapjánál. Szerencsés vagyok, az elválás ellenére nagyon jò a kapcsolatunk, meg tudunk beszélni dolgokat, támogatjuk egymást, teljes mértékben a pupák igényeit vesszük…..
(a kép forrása: facebook - lonely mother) Tök érdekes, hogy miért pont ìgy neveztem el ezt az egészet. Az anyahajò része valahol egyértelmű volt, mert a terhességem alatt szò szerint annak éreztem magam. Elveszett az eredeti én, és màr csak annyi funkciót làttam a sajàt létezésemben, hogy ezt a…..
anya/hajó/napló Terápia 2021.04.27 19:43:09
Fiatalabb koromban (na nem mintha most olyan nagyon öreg lennék, inkább csak tapasztaltabb) nem voltam túl spirituális. Pedig mindenhol azt olvastam és sokan mondták is nekem, hogy a lelki problémák bizony tudnak fizikai tüneteket is okozni. Persze, kistaknyosként még teljesen biztos voltam benne,…..
anya/hajó/napló Változás 2021.04.16 08:59:53
2017. szeptember 15. Minden cuccom dobozokban van, már csak a ma esti dolgaimat kell becsomagolnom. Kora reggel jönnek a költöztetők, pedig 7 hónapos terhesen már nagyon nehezemre esik reggelente felkelni. Rettenetesen szorongok, az elmúlt hetekhez hasonlóan most sem fogok sokat aludni. Folyamatosan…..
#toborzàs #nőihadosztàly #weneedyou Hellò Hölgyek! (és bevállalósabb Urak) Történés van... Tavaly Karácsonykor egyszer már sikerült, de most megint szükség van ránk. Akkor a mentős szuperhősöknek sütöttünk, viszont a húsvéti KarantÉNsüTEAM projekt most eléggé…..
anya/hajó/napló Könnyű préda 2021.02.10 21:22:55
A kép forrása: dailymail.co.uk Elém került ma egy cikk, amiben a szülők digitális tudatosságára hívják fel a figyelmet (Tatár Csilla döbbenetes videójával, ahol 7 perc alatt szedett össze rengeteg információt egy gyerekről az anyukája instagram oldaláról). Először hümmögtem, hogy hát igen, vannak…..
A kép forrása: www.mymdnow.com Persze, minden rendben, ismételgetem gépiesen a 'na és jòl vagytok?' kérdésre válaszként.10 és fél hónapja dolgozom itthonról, és ebből legalább 6 hónapig itthon volt velem a 3 éves gyerekem is.Eleinte naivan tartottam magam ahhoz, hogy ez szuperjòl is elsülhet, majd…..
anya/hajó/napló Anyaháború 2021.01.27 00:05:08
A kép forrása: awordywoman.com Bár 1158 napja (de ki számolja…) gyakorlom a szülőséget, sokszor még most is döbbenten ébredek fel reggelente, hogy életem végéig szóló feladatom és felelősségem van.  Gyerekem született. Baszki.   Az eddigi közös napjaink nagy része nyilván rengeteg örömöt…..
L_Ripley 2021.01.28 09:23:52
@Alig Baba: Igen, csak amíg az egyik egy életünk végéig szóló állapot, addig a másik egy megváltoztatható viselkedésforma. :)
Én is voltam frusztrált, fáradt, kialvatlan... sőt, ne legyek már ennyire nosztalgikus. Frusztrált, fáradt és kialvatlan VAGYOK. De soha eszembe nem jutna ítélkezni mások felett amiatt, mert valamit másképpen csinál (és történetesen beválik nekik), mint én (az ítélkezést leszámítva, az az egyetlen, amit nem tudok mosollyal fogadni).
L_Ripley 2021.01.28 14:05:37
@Dunai3: Teljesen egyetértek.
Muszáj azzal kezdenem, hogy ennek a könyvnek az elolvasásához segítséget kellett kérnem.  Nem nagyon emlékszem, hogy mi volt az utolsó könyv, ami ennyire ellentétes érzelmeket váltott volna ki belőlem. Egy könyvet általában szeretek, vagy nem szeretek. Második elolvasásra sem tudtam még eldönteni,…..
Nagyon fontos, hogy megtanítsd gyermekedet arra, hogy jól tudjon lazítani, ebben te tudsz a legtöbbet segíteni neki! Legyen számukra az ellazulás képessége magától értetődő a mindennapi életükben is. Te is tudod, hogy ma már ezerszer több inger éri a gyereket, az ovi, iskola, a csúcs szuper…..
Amikor ezeket a sorokat leírom, tizenkétezer sokszáz napja vagyok itt a Földön. Segítek, ne aggódj, a matematika nekem sem volt az erősségem. 33 éves vagyok most. Ilyet ugye, hölgytől nem illik kérdezni, de egyrészt nem is kérdezte senki, meg hölgy sem vagyok, elmondom hát magamtól. Hogy honnan…..
anya/hajó/napló Előszóféleség 2021.01.11 15:45:25
Mindenkinek írom ezt, aki előtte, közben vagy utána van, aki érti, vagy nem érti. Én nem értem, de esküszöm, próbálkozom vele.  Nap, mint nap, mint nap, mint nap... néha éjjel is. Basszus, többnyire inkább éjjel. "Az alvás a gyengéknek való, és az én anyám egy erős nő!"(Öcsi, 3 éves) Nem…..