Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zurhajos

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk milyen SMS-t írt handras Steve Jobsnak :)..
zurhajos 2010.08.27 20:45:44
Eleged van abból, hogy a spanod negyedáron vett Adios cipője tovább húzza? Hogy "Omlós csirke" helyett minduntalan "Ólmossal" kínálnak Wangéknál? Hogy rizsbérér vállalnak nem-iwiwkompatibilis munkákat? Hogy egyszerűen nem lehet őket megkülönböztetni? Hogy…..
A blogon már többször szerepelt egy célszerszám, ami már lassan fogalommá is válik, név szerint a SZÍVLAPÁT. De hogy mi is ez, hogyan néz ki, hogyan kell használni és mire is jó ez, eddig még nem derült ki. Most mindenki örömére egy felhasználói kézikönyvet állítottunk…..
Egy Golden Blog győztes következik, a hírbehozó által írt Webisztán. "Blog, azoknak, akik a weben élnek, és már elfelejtették, hogy merre van Offlájnia." Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A kollégák, szakmai…..
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..
Vendégposzt Györgyitől.A spórolás nemcsak azon múlik, hogy a mindennapi szükségeset olcsón veszem meg. Vagy meg se veszem. Persze sok dologról le lehet mondani, de én például nem tudnék csoki nélkül élni. Spórolni lehet azon is, hogy nem csevegek 20-30 perceket a…..
Sokáig gondolkoztam azon, hogy egyáltalán bemutassam-e ezt a sorozatot a blogon, mert annyira közönséges, hogy ennél talán már nincs is lejjebb. Aztán arra gondoltam, hogy talán pont ezért érdemes közszemlére bocsátani a Love Condoms óvszergyártó cég hirdetéseit, amelyet a belga…..
addict Axa reklám oda-vissza 2008.10.10 11:15:00
Már a Kreatív Online és az index reklámfórumán is napok óta téma ez a reklám, így mi sem hagyhatjuk ki reklámszemlénkből. Bevallom, én egy kicsit értetlenül állok a nagy hype előtt, mert amikor megnéztem, bennem nem hagyott különösebben mély nyomokat. Nem azt mondom, hogy…..
Egy éve vagyok tanárfeleség. Mindenkinek azt mondom, hogy aki végigcsinálta az első évet egy pályakezdő pedagógus mellett, az minden tiszteletet megérdemel. Csak erős kapcsolatok élhetik túl, ha az egyik fél elszánt pedagógus. Szegényembert mélyvízbe dobták. Sok-sok hátrányos…..
Te jó szagú Úristen! Csak ennyit tudtam kínomban kinyögni, amikor először csapott le rám a tévében a Profi áruházláncot újrapozicionálni próbáló kampány első darabja. Ha azt akarták, hogy a néző visszarepüljön 20-30 évet, és azt gondolja, hogy a Profiban még 3,60 Ft a…..
Mulatságos egy valaki ez a Slota János. Komolyan szórakoztató a maga végtelenül debil és irritáló módján, tökéletesen bemutatja a (tágabb értelemben vett) fajgyűlölet összes nevetséges, beteges logikátlanságát, mondhatnánk, Slota a rasszizmus állatorvosi lova.Mindenesetre…..
Na, a végén csak felhívtam a zseniális levélváltás faarcú szereplőjét, a Pappas Autó Magyarországot, ahol elmesélték, hogy a céges levél abszolúte igazi, ők küldték. És hogy miért? "Az izzó miatt", válaszolta enigmatikusan a Mercedes-értékesítési részleg…..
A Centraal Beheer biztosítótársaság reklámjairól már több alkalommal is volt szó a blogon. Egyszerűen nem lehet őket elégszer hátba veregetni, amiért különböző irányokból indulva, de újra és újra képesek hozni a korábbi filmjeik magas színvonalat. Persze a "Ha beüt a…..
Alakul az EBEL-szezonra készülő magyar bajnok légióssora: leigazolták a kanadai Nathan Martzet, aki az előző szezont Norvégiában, a bajnok Storhamar IL-ben töltötte.A 188 cm magas center 1981-ben született Chilliwackben, Brit-Columbiában, pályafutása az 1997/98-as szezon óta…..
Kissé összetettebb a probléma, mint elsőre gondoltam. Hétvégén még úgy tűnt, csak Almádiban, a nyaralóban nem működik az iPhone, mert a hely afféle mobil-feketelyukként szívja el a térerőt az Apple telefonja elől. Hiszen sétáltam pár métert, aztán minden rendben volt, jött…..
Kedves Balogh Ildikó!Nem szép dolog kéretlen reklámlevelet küldeni. Egyrészt ütközik az internetes etikettel, másrészt törvénytelen is. Ha mégis úgy dönt, hogy ettől függetlenül szétspameli a fél világot, akkor legalább nézze át azt a lopott vagy szerzett adatbázist, és…..
Újabb genyó műsor, genyó nézőknek, mert nézzünk magunkba, a hülyének is megéri egy órácskát unatkozni azért, hogy a végén lássuk, hogyan kapnak össze egymással a nálunk is hülyébbek, és hogyan húznak haza kínos vigyorral az arcukon, 0 forinttal a zsebben.Aki még nem…..
Gergő bejelentkezett a Meló-Diák munkaközvetítő adatbázisába, akik immár fél éve nem hajlandóak kiszedni őt onnan, ez pedig folyamatos telefonos munkaajánlatokkal jár. Esetleg a számuk letiltása a telefonban? Egyetemi hallgató vagyok Szegeden, és a kiadásaim miatt…..
Isti szüleit augusztus 20.-án szivatta meg a Volán. Az utolsó budapesti járat pont akkor ért a kiskunlacházi megállóba, amikor egy helyi járat parkolt ott, úgyhogy a sofőr úgy gondolta, hogy elég lesz oda egy busz is: A következő levelet ugyan elküldtem a volánnak is, de…..
József küldte a fotókat és a hozzájuk tartozó képaláírásokat.Pár éve még gyermekzsivaj töltötte be a most üres tantermeket a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó bátonyterenyei iskolában.Már a nyugdíja(so)kra sincs pénz. Ezért kellett bezárni a bátonyterenyei…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
A PopularMechanics interjút készített Zack Andersonnal, a bostoni metró biztonsági rendszerében hibákat találó MIT-s fiatalok egyikével. A magyar változat alant: Az egész egy MIT-s projektként kezdődött, nem de? Alapvetően ez volt a 'Számítógép hálózatok biztonsága' tárgy…..
Az angol Lush kozmetikai cég, amelynek termékei mellesleg nálunk is megvásárolhatóak, egy meglehetősen különös utcai akcióba kezdett augusztus elején Berlin központjában. A természetbarát termékeiről ismert bolthálózat azért indított kampányt, hogy felhívja a figyelmet arra,…..
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..