Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TSZTadmin

55 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 tipikus ismerkedési hiba   Erőlteted Ez az egyik legalapvetőbb szabály, hiszen egyből ki lehet szúrni, ha valaki túlságosan is erőlteti az ismerkedést. Maradj lelkes, de ne told túl az igényeidet és az elképzeléseidet az első pár randin. Túlgondolod Nem éri meg gyorsan…..
szerelem barátság ismerkedés párkapcsolat Van különbség a baráti szándék és a vonzódás között  férfiak és a nők közötti barátság örök vitatéma, talán éppen azért, mert rengeteg romantikus kapcsolat…..
4 dolog, ami tilos, ha ismerkedni szeretnél Vakrandit szervezünk, Facebookon flörtölünk, rapidrandira járunk, kerítő barátnőket alkalmazunk, leszólítjuk a szépfiút a pizzériában, vagy rástartolunk a hétvégi bulin a jóképű szomszédfiúra. Sokunk szégyenlősen és…..
Így randizunk mi: Problémák és megoldásaik Íratlan randiszabályok, horoszkóp, rossz tapasztalatok – sok minden akad, ami elbizonytalaníthat, ha ismerkedésre kerül a sor. Kényszeresen meg akarunk felelni, hogy párt találjunk magunknak, pedig elsősorban önmagunkkal kell dűlőre jutnunk. #1 Arra…..
5 hazugság, ami megengedett az első randin Egy kapcsolat nem épülhet félrevezetésre és hazugságokra. Ám vannak olyan apró kegyes hazugságok, amik még az első randin is teljesen elfogadhatók. Sőt, lehet, hogy még jót is tesznek! Nem feltétlenül szándékos a félrevezetés vagy hazugság egy…..
Ez az 5 dolog közös azokban, akiknek sikerült társkeresőn megtalálniuk a szerelmet   Ez lenne a netes ismerkedés titka? Ha már egy ideje szingli vagy, biztos, hogy te is adtál már egy (aztán még egy és még egy) esélyt a netes társkeresőknek. Elvégre amióta berobbant a köztudatba a Tinder, egyre…..
Ezek a lépések nem egészségesek egy kapcsolat kezdetén vedd észre a jeleket A rózsaszín ködben félreértelmezhetsz olyan jeleket, melyek nem egy fényes kapcsolat predikciói: a túlzott ragaszkodás is köztük van. Vannak jelek, melyek egy friss párkapcsolat…..
Változhattak a kapcsolatok és az ismerkedés menete a járvány idején   „A pandémiás helyzet valamilyen irányba billenteni fogja a párkapcsolatokat is, amik ennek köszönhetően vagy megerősödnek, vagy a felek inkább véget vetnek addigi viszonyuknak. Ennek az egyik oka, hogy a pár tagjai eltérő…..
Egy jó párkapcsolat felépülésének 5 szakasza – Ekként fejlődik a szerelem   A megismerkedés és a kölcsönös vonzalom bizsergető érzése után izgalmas újabb szakaszok várnak a szerelmesekre. A kapcsolatoknak szakaszai vannak, s ezek mindegyike egy fejlődési…..
Az ismerkedés egy izgalmas játék Vajon igaz, hogy a férfiak  az első másodpercekben eldöntik mit akarnak a nőtől? Szerintem igen. A nők ugyanígy tudják! Mikor meglátunk egy férfit, pontosan tudjuk, hogy hidegen hagy, ez most csak egy kis bizsergés, vagy  mélyebben is érdekelhet minket. Kit…..
Ismerkedés, társkeresés Ebben a felgyorsult világban sokaknak egyre nehezebb az ismerkedés, társkeresés. Nem is csoda. Sok ember figyelmét elnyeli a közösségi média. A nehéz gazdasági helyzetbe is egyre többen belefásulnak. Ilyenkor olyan dolgokat is megtesznek pénzért, amiket egyébként soha nem…..
Mikor jön el a szex ideje egy új kapcsolatban? A kérdést persze úgy is feltehetnénk, vajon lehet-e hosszú távú, boldog párkapcsolat abból, ami egyéjszakás kalandnak indult? Vagy érdemes-e inkább taktikázni, kicsit kiéheztetni azt a partnert, akivel szívesen leélnéd akár az egész…..
Soha nem a kevés szex a valódi probléma egy párkapcsolatban - Ez az oka annak, ha visszautasít Az okokról röviden A kezdeti hévhez képest egyre inkább csökkenő tendenciát mutató szexuális élet egyszerre következménye és oka is lehet a párkapcsolati…..
Miért tűnhet el a szexualitás a párkapcsolatból? - 5 ok és a megoldások a szexológustól Miért nincs szex? - teszik fel a kérdést manapság egyre többen. Szomorú, hogy többségük párkapcsolatban él, és egyre több a huszonéves közöttük Hogy megértsük ezt a jelenséget, kezdjük…..
Szexstop a párkapcsolatban    Számos oka lehet annak, amiért egy kapcsolatban idővel csökken az igény az intim együttlétekre. Rengeteg tényező befolyásolhatja, hogy mennyi szex van egy párkapcsolatban. Összegyűjtöttük a leggyakoribb okokat. Az ELTE PPK Pszichológiai Intézete 2017…..
Társ kereső 39 szobával és rengeteg szórakoztató funkciókkal! Ha szeretnél ismerkedni és már unod a csoportokat , gyere hozzánk és próbáld ki! 2021.01.02 óta szerkesztjük a hozzá tartozó weboldalt és magát a discord szervert Love2021™ Társkereső-t! Csatlakozhatsz az alábbi…..
A segítségeteket kérem, ami csak 1 szavazás lenne! Felmérést tartunk párkapcsolatok témában Kinek milyen a kapcsolata? Szavazz :) Átlagfelmérés szerintem mások számára is érdekes lehet A szavazás Anonim nevek szerint nem nézhető vissza, csak % ot mutatnak a szavazatok :) SZAVAZZ Ismerkedek…..
AZ ÖNBIZALOMHIÁNY 8 EGYÉRTELMŰ JELE, HA EZEKBŐL EGYET IS TAPASZTALSZ, LEHET, HOGY BAJ VAN Ebben a cikkben megmutatom neked az önbizalomhiány egyértelmű jeleit. Ha úgy érzed, hogy ezek közül egy vagy több rád is igaz, akkor érdemes dolgozni magabiztosságod növelésén. Már csak azért…..
9 jel, hogy valaki kész a komoly kapcsolatra veled Pár hét randizás után már vannak bizonyos jelek, ami alapján eldöntheted, hogy a kapcsolat megérett-e a továbblépésre. Sajnos a rózsaszín köd miatt a pozitív dolgok felerősödnek, és a negatívumok kevésbé számítanak. Most egy olyan listát…..
20 intő jel, hogy a párunk kontrollálni akar minket Nem mindegy, hogy a párunk szeretetteljesen támogatni vagy birtokolni és kontrollálni akar minket, az utóbbi kettő ugyanis kifejezetten egészségtelen a párkapcsolatunkra és a saját autonómiánkra nézve. Szerencsére vannak olyan jelek, amelyekből…..
A test és az agy közötti szoros kapcsolat miatt egyáltalán nem meglepő, ha az érzelmeid fizikai tüneteket is okoznak, a szervezeted pedig akkor is képes jelezni, ha úgy érzi, nem a megfelelő emberrel vagy együtt. Ezek a jelek leginkább akkor jelentkeznek, ha mérgező, vagy bántalmazó…..
A szerelem 11 tudományosan bizonyított jele A tudósok az agyi aktivitást vizsgálva pontosan meghatározták, mit is jelent szerelembe esni. A Helen Fisher antropológus által vezetett kutatás során, melyet a Rutgers Egyetemen végeztek, megvizsgálták a szerelem biológiai alapjait. A kísérletben…..
Az igaz szerelem 7 jele A boldog párkapcsolat nem csak úgy magától jön. Nélkülözhetetlen hozzá az önismeret, önmagad elfogása és az önbizalom. Egymásból a legjobbat hozzátok ki, inspiráljátok a másikat. Hogy miről ismerheted fel, ha a párkapcsolatod valódi szerelem, íme hét jel,…..
Párkapcsolat – 11 jel, hogy érzelmi bántalmazás áldozata vagy Vegyük észre a vészjeleket! A fizikai bántást könnyű észrevenni, az érzelmi bántalmazás azonban sokkal kevésbé észlelhető egy párkapcsolatban. A környezet sem feltétlenül figyelhet fel rá, amely csak megnehezíti az áldozat…..
5 jel, hogy kezdesz kiszeretni a másikból  Van az a finom határ egy kapcsolatban, amikor már érezzük, hogy nem ugyanolyan, mint régen, de még nem tartunk ott, hogy komolyan fontolgassuk a szakítást. A jó hír, hogy itt még lehet változtatni! Nem kommunikáltok A szerelem múlásának egyik…..