Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani0001414

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
Tudom, RTL Klub hírektől ne várjon senki semmit, de ez azért még az ő színvonalukhoz képest is döbbenetes volt. Szóval következő a szituáció: Az ország különböző részein teljesen más idő volt. Nem eget rengető kuriózum, de tőlem csináljanak róla riportot.…..
Tegnap este viszonylag későn nekiálltunk még kapcsolgatni a tv-ben és nem volt igazán nézhető program (ment a "Tolmács", de annak már csak a vége) szóval ilyenkor még adunk egy utolsó esélyt, a nem hivatalos Budapest TV pótlásnak, a "Hálózat TV"-nek. Ott…..
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Sokan elküldték nekem ezt itt, hogy a City Interactive márkajelzés alatt megjelenik egy 'Sniper : Ghost Warrior' nevű játék és hogy ez a Mesterlövész folytatása. Megnéztem a trailert és nem egészen értem, hogy miért írjátok ezt? Nem vélek felfedezni különösebben…..
Amit még nem említettem. Tudom, hogy Visor is bemutatta már előttem a játékot. És? ..
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
dani0001414 2010.01.02 00:05:54
Egészen pontosan most járt le a határidő. Még nem döntöttem véglegesen a TOP 10-ről (amely szerintem TOP 12 lesz), holnap a nap folyamán kinnt lesz a szavazás. Minden további információ majd ott.Akiknek írtam korábban, hogy nem csatoltak képet, azok még reggelig pótolhatják…..
Már érkeztek képek szép számmal, közte már igen sok az olyan, ami tényleg jó motívum volna. Nehéz lesz dönteni, az már most biztos.Kommentek között "eddiep" következőt írta, ami hasznos lehet mindenkinek: Eloszor is, ha tenyleg jo minosegu polokat akartok letrehozni,…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Hát nem gyönyörű? =)   Fura, hogy ennyi embert le tudott fotózi nekünk Zoltán, mert elég hamar eltűnnek a hullák. Igen kérem, rögtön látni, hogy ez egy minőségi játék ;) Az Antikiller nekem is fenn van még a gépemen, nem véletlenül. Majd meglátjátok ;)..
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
dani0001414 2009.05.19 19:44:56
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
dani0001414 2009.04.17 21:59:06
:)
dani0001414 2009.04.18 12:09:14
@phobosmoon: Hát valami gitár vagy valami kísérő zene kéne alá+ közbe mennének a mesterlövészből részek a videó alatt amik éppen a szöveghez mennek. Biztos akad itt olyan lelkes rosszpcjatek fan aki tud valamilyen hangszeren játszani, vagy éppen zeneszerkesztő programon zenét írni.
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
dani0001414 2009.04.17 00:43:05
Sz@Szandi:D: "Azért én meglepődtem ezen a 90 lányon, azt hittem kevesebben vagyunk, de kellemesen csalódtam :D"
Vehetjük 91-nek is. Tesóm is(lány) szokott néha néha egy egy részt megnézni a jóvoltomból :)
Utóbbi napokban sokan írták, hogy a Nesquik gabonapelyhekhez ingyen adják (többek között) az itt múltkor bemutatott Pet Racer játékot. Mondjuk ismerve azok árát, annyira nem tekinthető ingyenesnek, de az már más tészta.Ha esetleg beszereznétek, szerintem 10-15 percig játszható,…..