Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mumli

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Hotel az udvaron 2009.04.08 14:01:00
Egyszer volt, hol nem volt, Rogán Antal kerületében, a budapesti ötödikben történt, hogy egy vállalkozó hatemeletes hotelt álmodott egy bérház udvarára. A lakók berzenkedtek, tiltakoztak, de a hivatalok nem adtak helyt a panaszoknak, a vállalkozó terveit szabályosnak, ötletét…..
2008. június 18, a galgagyörki incidens (lásd itt ) A romák által fenyegetett családot a Magyar Gárda menekíti-költözteti el Galgagyörkről. 2009. április 8, az elmenekült asszony (Szép Anna) a Mokka vendége. A menekülés óta nem mer visszamenni Galgagyörkre, a házából elloptak…..
mumli 2009.04.08 13:01:57
@Hetfield: esetleg a vakond alakzat.. :D :(
mumli 2009.04.08 13:15:08
@rolika: igen, valahogy úgy! :D
 Gyurcsány Ferenc úgy ment, ahogy jött: a felszínen nagy csinnadrattával, heroikus gesztusokkal, médiabarát nagyjelenetekkel; a háttérben mutyizással, árulással, gyomorforgató hatalmi küzdelmekkel. Nemrég még az ország legnagyobb hatalmú emberének tűnt,…..
Gyurcsány Ferenc fórumot tartott a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében "Válságkezelés és növekedés – Stratégia az erős Magyarországért" címmel (lol, micsoda cím, 4%-os GDP csökkenés mellett!), valamint körbeutazta BAZ megyét is. Gazdasági válság, a…..
Most mondjam azt, hogy meg vagyok lepődve? Hazudnék, mert nem vagyok. Oly mértékben hiteltelen, korrupt, gátlástalan a mi politikai elitünk, hogy eggyel több vagy kevesebb tétel a listán már nem számít. Nincs mit tenni, ezek ilyenek, mi meg birka nép vagyunk, mert eltűrjük, hogy…..
Szálka Rába 2009.02.25 08:00:00
Lassan két hete tolom ide-oda a következő hírt: 2009. február 12., csütörtök (MTI) Az elkészült tervek szerint akár már az idei év végéig megoldódhatnak a Rába habzásával kapcsolatos környezetszennyezési problémák - mondta Göncz Kinga külügyminiszter csütörtökön…..
A villámgyors köpönyegfordításra képes törpepárt Dávid Ibolya vezetésével ismét egy új nyuszit húzott ki a kalapból. Bokros Lajost kérik fel, hogy legyen a listavezetőjük az EP- választáson.Ibike azzal indokolta a döntést, hogy "Bokros Lajosnál jobban senki nem ért a…..
Szépen mutatott tegnap a két hír egymás alatt: Századvég-Forsense februári közvélemény-kutatása (a táblázat a Reakcióról):    Összes megkérdezett Biztos szavazók Biztos szavazó pártválasztók…..
mumli 2009.02.25 10:01:39
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
lehetek-e Vasban alkormányzó? de kell egy új passat sofőrrel! :P
mumli 2009.02.25 10:07:19
@laca42: ez jó kérdés. a józan ész azt diktálná, hogy valaki teljesen másra, mint akinek eddig felmerült a neve a politikában, rosszabb talán úgyse lesz.
ha viszont nem jön majd össze a szükséges szavazatszám, akkor elképzelhető a koalíció más, nagyobb / régebbi / ismertebb pártokkal, és akkor megint csak ott vagyunk, ahol a part szakad.
mumli 2009.02.25 10:22:28
@laca42: ha te is így gondolod, akkor meg főleg el kell menned választani!! (meg már csak azért is, mert állampolgári jogod-kötelességed :))
Az ír rendőrségnek sikerült végre lefülelnie az ország legvakmerőbb és leghanyagabb autóvezetőjét. A titokzatos sofőr Írország minden megyéjében rengeteg büntetést halmozott fel, a gyorshajtástól a parkolási bírságokig. Mégis, minden alkalommal, amikor elkapták, sikerült…..
mumli 2009.02.23 15:27:50
@Kozika: ha a második keresztneve Ede, akkor tuti :D
Ez a szimpatikus piperkőc itt a 42 éves  Leonardo Julio Farkas Klein. Magyar és zsidó ősök fattya, és jelenleg az egyik legnépszerűbb ember Chilében. Annyira szereti a nép, hogy Leo úgy gondolta, jó ötlet, ha elindul a 2010-es elnökválasztáson. Mások viszont úgy gondolták,…..
 Szavaim elálltak: "A MAHASZ azokat is díjazza, akik fellépnek az illegális ZENEHASZNÁLAT ellen." Mu-ha-ha ... "A nagy küzdelem egyik élharcosa Perdik Tamás rendőrszázados. Munkája kiemelkedően hozzájárult a szerzői jog és szerző joghoz kapcsolódó jogok…..
mumli 2009.02.20 11:16:59
@laca42: így van!
(zene)töltögetésre már nem is fecsérlem az időt, az utóbbi időben nem sikerült a kedvemre tenni :P
Gyurcsány tegnap a blogján folytatta az ámokfutását, de most megint feljebb kapcsolt egy fokozattal. A Vastagbőr teljes stábja elhűlve olvasta a legújabb agymenését:  "Azt gondolom, akkor működik jól az adó- és szociális rendszer, ha egyszerre felel meg két igénynek. Az…..
mumli 2009.02.18 14:21:06
Tegnap reggel a TV2-es Mokka telefonon keresztül megszólaltatta a Tolna megyei  cigányvajdát Sárközi Jánost és megkérdezte tőle, hogy ugyan van-e cigánybűnözés? A válasz persze, hogy nincs, de különben is miért gondoljuk egy jogállamban neki bármit is tennie kell a…..
Vastagbőr A Munkáspárt szavaztat 2009.02.18 10:47:00
Menjünk, segítsünk a Munkáspártnak, hogy kiderüljön az emberek véleménye:(Köszi nagyM)Aktuális állás, este 23:38:Nagyon szép munka!..
Gazdasági válság, -5% GDP, 200 milliárdos megszorítás, ÁFA-emelés, elbocsátási hullám, államcsőd közelsége, robbanásveszélyes társadalmi problémák... Kit érdekel? Mikor igazán nemes dolgot tehetünk az emberi jogokért ... A magyar állam 3 milliárd forinttal járul hozzá…..
mumli 2009.02.17 15:23:13

OFF
@VonPerez: Remek indok egy gépkocsi túladására :( enyémnek is lejárt a forgalmija és a zöldkártya, de úgy döntöttem, ha emiatt b@szogat a rendőr, akkor átmegyek megélhetési bodzaszedős magatartásba. múltkor már bejött(bár azt kell mondjam, sajnos). mellette szorgalmasan szolizok is.


ON:
szerintem (igaz, nem beszélhetek mindannyiunk nevében) a legtöbb ember kurvára lesz@rja majd az alapítvány kiadványait. a befolyt 3 milliárdból osszanak a munkavisszonnyal rendelkezőknek cigarettát meg piát, mert az adócsomag után erre lesz a leginkább szükségünk.
+ nekem pízt forgalmira.

emberi jogok EGYETEMES érvényesítése - ne röhögtessenek már.

mumli 2009.02.17 15:48:57
@fulmerz: tényleg, aztamindenit!!!! :D :D
A napi abszurd rovatunk jelentkezik, ami most kávé helyett is tökéletes ... Elöljáróban csak annyit, hogy Oláh Károlynét kormányszóvivőnek! A sarkadi Tesco körüli "botrányról" már írtunk, volt videó is a helyszínről. Mostanra lecsillapodtak a…..
Mi az, ami 62 milliárd forintba kerül, és átadása után nyolc hónappal már javítani kell? Természetesen egy magyar autópálya-szakasz: 35 km Balatonkeresztúr és Nagykanizsa között. Tavaly egyébként megírtuk, hogy a 43,8 millárd + áfa végül is 61,9 milliárdba került. Egész…..
Köszönjük szépen juj.hu! Mindig öröm látni, ha a dolgos, becsületes munkásembereket elkerüli a nagy gazdasági válság! 17 éves menyasszony, aki otthon marad gyerekeket szülni. Álomkarrier. 1,5 milliós menyasszonyi ruha. 600 vendég. 7 zenekar. A 20 millió pedig visszajön a…..
"Néhány napja a lengyel zloty jobban gyengült a forintnál. Aznap a lengyel kormány azonnal kiadáscsökkentéseket jelentett be." - egy hír a múlthétről. Nos, a Gyurcsány Ferenc is villámgyorsan reagált a válságra, és hogy a 7 évi MSZP-SZDSZ kormányzás…..
Vastagbőr Felhívás 2009.02.13 13:31:00
Egy remek délutáni program: Egy Ember – Egy Emberért FELHÍVÁS Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy aki személyesen szeretné kifejezésre juttatni Hunvald György iránti szolidaritását, jöjjön el 2009. február 13-án (pénteken) 17 órától az Erzsébetvárosi…..
A szerdai posztban írtunk arról, hogy a képviselői vagyonnyilatkozatok alapján 13 képviselő felveszi a havi 115 950 forintos szállásköltség-térítést, pedig van lakásuk a választókörzetükben és a fővárosban is. Ugyanis a törvény szerint csak azoknak jár ez, akiknek…..
Vastagbőr Jól fizet a bodza 2009.02.13 09:01:00
Bár az ipar meghalt, a mezőgazdaságban van még lóvé rendesen. Veres Janinak a kapálás, a Sztojka-családnak a bodzagyűjtés jött be. A kis Iván is milyen szépen meggazdagodott belőle: futja Audira, súlyos aranyékszerekre, családi ház építésére, sőt egy X5-ös BMW-re is.…..
mumli 2009.02.13 09:44:00
@Jim Raynor: szerintem se, mert bármely másik ország rendőrsége eséllyel pályázhatott volna a kézre kerítésre.
mumli 2009.02.13 10:08:02
@Noname Cowboy: én meg pont most hallottam a 10es hírekben,hogy az ügyvédjével vonult be :D