Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smokedoc

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kérdés ez. Más választ kapunk, ha a mai fiatalság 20-as 30-as korosztály próbálja megválaszolni ezt a kérdést, és egészen mást, ha az idősebb 70-es 80-as korosztály. Míg a mai fiatalok azon csatároznak, hogy Bajnai vagy Orbán-e a jobb, vagy rosszabb, addig az idősebbek…..
Csaknem 800 millió forintos beruházással gyümölcspálinka-lepárló üzem épül Somlóvásárhelyen, a létesítményt a tervek szerint az idén májusban adják át - tájékoztatta a beruházó Somló Spirit Kft. ügyvezetője az MTI-t. Fehér Péter közlése szerint a projekthez a…..
- A pálinka az első helyet szerezheti meg a hungarikumok között, hiszen egy olyan érték, amely egyre népszerűbb itthon és külföldön, és méltán képviseli hazánkat a világban – fogalmazott Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a jubileumi,…..
„Köszöntjük a megjelent minisztereket és államtitkárokat, akik nyitottak arra, hogy kapcsolatba lépjenek a szakmával” – ironizált Topolánszky Ákos a hazai drogpolitikáról szóló civil fórumon. Az egyeztetésen a kormány ismét csak olyan szinten képviseltette magát, hogy a minisztériumi szakembereken…..
smokedoc 2012.05.02 09:12:06
smokedoc 2012.05.02 09:13:24
@smokedoc: nem számít, hogy a háború nem igazi...
vagy ha az is, a gyozelem nem fontos.
A háború nem azért van hogy megnyerjük,
hanem hogy folyamatos legyen.
A modern hadviselés elsodleges célja
az emberi munka
termékeinek elhasználása.
Egy hierarchikus társadalom csak a
szegénységre és tudatlanságra épülhet.
A morgás joga A fecsegés ára 2012.04.24 10:26:00
Majd a megátalkodott, feleslegesen telefonálók kevesebbet fecsegnek, mondta Patay Vilmos fideszes országgyűlési képviselő tegnap, amikor megkérdezték az új telefon-adóval kapcsolatban. Vagyis a Széll Kálmán 2.0 népnevel is, ha eddig nem tudtuk volna. Mert hát az ő családtagjai is…..
Aki azt gondolta volna, hogy a kormány az utóbbi időben – a plágium-ügy árnyékában – esetleg tétlenkedett volna, nagyot tévedett. A Széll Kálmán terv 2.0-ás változatának bejelentése komoly csattanó minden bizonytalankodónak. Idézzük hát fel, mi történt az…..
A Schmitt Pál doktorijának eredetiségét vizsgáló bizottság jelentéséről a hvg.hu megállapította, hogy azt egy bolgár szerző mesekönyvéből másolták ki, csak az eredeti mesében a hosszú farkú rókát kicserélték Schmitt Pálra és rövid farokra. Amint a hvg.hu több hónapnyi…..
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
"Olyan volt mint a Counter Strike-ban, hirtelen körbevettek, és nem tudtam hol védekezzek." Kövesdi Andrást tegnap az Andrássy úti tüntetés mellett a Nagymező utcában szélsőjobboldali tüntetők körbevették és csoportosan nekiestek, ütlegelték. "Földre kerültem. A…..
Az EVA megszüntetésének politikai története önmagában is izgalmas volt az egymással vitatkozó kormánypárti szereplők nyilatkozataitól. Igazi nagy üggyé, már most számtalan publicisztikát és blogbejegyzést ihlető történetté azonban nem ettől vált. Egy olyan adózási mód…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
smokedoc 2011.11.05 10:01:19
@newtehen: Ő bizonyítja azzal, hogy a fütyike akit kizavartak lopni hallotta a magyar zenét. És éppen Ákos kuruttyolta, a halott világok illatát...
smokedoc 2011.11.05 10:21:31
@alien: Mondjuk azt nem tudom, hogyha bejön egy vendég, aki hallgatja a rádióját, megkérdezi a többi vendéget hogy mehet e. Na akkor mivan! Mert akkor annyi a kiskapu, hogy a zeneforrás nem a vendéglátó hely tulajdona! rgo mehet vissza az ellenőr tórát elemezni.
Kattints a képre a galéria megtekintéséhez. Zenészekkel közös faültetéssel búcsúzott a Zöld Pardon eddigi helyszínétől, a Goldmann György tértől. Mint az már ismert, a többszázezer támogató aláírás és a 45 ezres szimpátiatüntetés ellenére a XI. kerületi…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Újabb kedves kis történet a budapesti parkolás szépségeiről. Ezúttal Ingridet viccelte meg a Ferencvárosi Parkolási Kft.: fizetett volna még időben, de nem tudott, ezért most vonakodik kifizetni a büntetést: Tegnap du. a Vendel u-ban lévő Leövey Klára gimnáziumban volt dolgom,…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
Végre elkészült első lejárató plakátunk. Természetes, hogy nagyívű elképzelésünk után, miszerint a Mar-gitszigetet leúsztatnánk a Parlament elé, a többi, átlagos párt is megpróbál nyomdokainkban haladni, egyelőre szemlátomást vajmi kevés sikerrel. Az átgondolatlan…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..