Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darija Books

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben sikerült szert tennem egy nagy doboz német nyelvű könyvre. Nagyon örültem neki, mert ezekkel a könyvekkel jobb dolgozni, szebben mutat a kész szobor. Ezeket a könyveket kidobták volna a szeméttelepre, de sikerült megmentenem őket.  Közötte volt Leon Uris Exodus című könyve, amelyet…..
Amikor valaki megrendel egy könyvet, egyeztetünk a mintáról. Általában van valami elképzelése, ezt szeretné viszontlátni. Az elképzelés alapján mindig több mintát készítek, az elejtett információkat is próbálom felhasználni, igyekszem meghaladni az elvárásokat.  Egy úr elmesélte, hogy a lánya…..
Nagyon szeretem, mikor valaki családi eseményre kér könyvszobrot. Az ajándékozás ilyenkor mindig szívből jön, az ajándékozó rászánja az időt, energiát, hogy valami különleges, egyedi ajándékkal lepje meg szerettét. Persze van, amikor az ember tudja, hogy valami konkrét dolgot szeretne, ami az…..
Nagyon sokan rajongunk filmekért, sorozatokért, vagy egy szereplőért, mesehősért. Én is szívesen nézek sorozatokat, például a Trónok harca és az Outlander nagy kedvencem, de a Gyűrűk Ura és a Hobbit trilógia is közel áll a szívemhez.  Karácsony előtt nagy volt a hajtás, de utána volt időm saját…..
Darija Books 2021.01.11 18:16:04
@Stupid: Köszönöm!
Itthon még nem igazán terjedt el a könyvszobrászat. Sokan kérik, hogy meséljek róla. Nemrégiben az RTL klub Fókusz című műsorának szerkesztőjével beszélgettünk. A linkre kattintva megnézheted a…..
Bemutatkozás Üdvözöllek! Nagy Helga vagyok, a Darijabooks márka létrehozója. Veszprém megyében egy kisvárosban élek a családommal. Üzletkötő és ügyfélszolgálati ügyintéző vagyok egy pénzintézetnél. Mindig is szerettem különböző kézműves dolgokat kipróbálni, nagyon jó kikapcsolódásnak tartom…..