Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Landorhegyi Zoltán

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KULT * TECH * (kb. 14 perc csapongás) Célegyeneséhez közelít a március 31-én, fennállásának 10 éves jubileumát ünneplő Warner Bros. Studio Tour: The Making of Harry Potter (közkedveltebb nevén a londoni Harry Potter Múzeum) 2019-es kibővítését követő legnagyobb beruházása: a Backlot Café udvarának…..
KULT * (kb. 16 perc csapongás) Képeket, elfeledett fotókat keresgélek a közelmúltból, miközben talán féltucatnyi zenei album sorakozik meghallgatásra egyvalakitől. Nem számolom mennyi lemez végülis. Ma nem kutatok újdonságok után, inkább visszakalandozom az időben. Nyolc-kilenc évvel ezelőtt…..
NAGYVILÁG * (kb. 10 perc csapongás) A Szigetország abba a korszakába értünk, amikor az is előfordulhat, hogy olyan ember érdemel ki lovagi címet a királynőnél, akinek az irányítása alatt Nagy-Britannia egyik (, ha nem a) legnagyobb áruházlánca hivatalos szégyenlistára (s annak is az élére)…..
KULT * (kb. 9 perc csapongás) Duo Brothers: Duo Brothers (2020. augusztus 14.) (c) Raw Tapes Records (4-es osztályzat) Rögtön előljáróban hadd áruljam el, nem sokat tudok Tel Aviv pezsgő zenei életéről: az a pár érv mégis magáról beszél, s különösebb kommentárt nem igényel, ha a klasszikus…..
CSILLAGÁSZAT * (kb. 18 perc csapongás) Nem tartozott az elmúlt év legjelentősebb csillagászati és űrkutatási történeteibe a németországi Max Planck Intézet Földönkívüli Fizikai Tanszékének (Max-Planck Institute für Extraterrestrische Physik - MPE) legújabb felfedezése, közvetett szálakon mégis…..