Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FIstván Simi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten ültek össze államonként az úgynevezett "elektorok", hogy (most már tényleg) elnököt válasszanak. És még mindig nincs vége... Az amerikai politika, magyarán a "katonai-ipari komplexum szórakoztatóipari részlege" idén végképp alúlmúlta minden várakozásunkat. Pocsék szereposztás.…..
FIstván Simi 2021.01.01 18:55:05
@Wildhunt: Neked igazad van! Már rég a pszichiátrián kellene értékelni ezt a szerencsétlent. Ennyi eszement, irgalmatlan marhaságot összehányni, és ilyen hosszan, ez önmagában felér egy beutalóval a zártosztályra.
Ez azt hiszi, hogy számít, miközben kb 3 ember van (vele együtt) aki végigolvassa a marhaságait. Mármint vele együtt.
FIstván Simi 2021.01.01 19:00:08
@GyMasa: Hol vannak a bizonyítékok a csalásra? Én még egyet se láttam, ahogy a bírók se. Mi a francot kellene vizsgálni azon, hogy ez az elmebeteg, amerika szégyene nem bírja elfogadni a vereséget?
A legviccesebb, hogy itt, európa közepén, egy ostoba kis nevesincs bloggerecske azzal tölti a karácsonyát, hogy oldalakon keresztül bizonygassa a 3 db olvasójának, hogy mekkora csalás történt és komolyan elhiszi magáról, hogy majd ő hatással lesz bármire. Még propagandistának is szar ez a szerencsétlen.