Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BD

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Új év Máté Péter 2007.01.01 01:13:00
Nézem ezt a "fergeteges" szilveszteri tévéműsort. Azért ez nem semmi. Ilyenkor értem meg mindig, miért nem nézek tévét. Egész egyszerűen szörnyű. Igénytelen és unalmas.Mégis. Valahogy néhány dolgot jól csinálnak. A TV2 az RTLKlubbal versenyezve zenei gálát ad. A…..
Új év Újévi fogadalmam 2007.01.01 01:05:00
Új évet kaptam. Ilyenkor illik fogadalmat tenni, de nem nagyon van mit. Én egész évben próbálok mindig kicsit jobb, kicsit több lenni magamnál.Mégis találtam valamit, ami talán jó ötlet lesz. Blogot fogok írni...