Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rusznák Tamás

4 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves látogatóm! A blog bejegyzéseit itt találod: http://activus.blog.hu/ Köszönöm, hogy meglátogattál! Dr. Rusznák Tamás..
Kedves látogatóm! Ezt a blogot átköltöztettem.  Ha szeretnél olvasni a párkeresésről, a párkapcsolatról, vagy netán segítséget is akarsz kapni ahhoz, hogy jobb, stabilabb, színesebb, kiegyensúlyozottabb legyen a párkapcsolatod, gyere és látogass meg…..
Kedves látogató! A blog korábbi bejegyzéseit átköltöztettem, a továbbiakban itt találja azokat: pár-kapcsolat..
Kedves látogató! A blog korábbi bejegyzései itt érhetőek el: pár-kapcsolat Köszönöm a látogatását!..
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén nem támogatta azt a népi kezdeményezést, hogy legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családi belüli erőszaknak. Ez csak a szokásos, de "a fideszes Varga István azt mondta: a népi kezdeményezés…..
Megtehetjük. És - Anatole Kaletsky javaslatát követve - kidobhatjuk azokat a matematikai modelleket is, amelyek ma jegybankelnökök és pénzügyminiszterek döntéseit támogatják, hiszen - amint azt a válság bebizonyította - irreális feltevéseik miatt teljesen alkalmatlanok a valóság…..
A rendnek van ugye jó meg rossz oldala. A parttalan magyar blogolási szokásokat pellengérre állító, az európai bloggerminimumért küzdő Magyar Bloggerszövetség léte magát a rendet hozza el a vadkeleti webnaplószektorba. Azt mondani, hogy "bárki blogolhasson", elsőre jól…..
Rusznák Tamás 2009.07.28 18:27:19
@kenyérpusztító: Először inkább a Virtuális Parlamenthez, amely egy másik dimenzióban elfogadta a hivatkozott(?) törvényt! Elképesztő, hogy mit nem sikerül megetetni... :)
Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb....S vagyunk páran, normális, értelmes emberek, akik franc…..
a tegnapi post alapján arra gondoltam mi lenne, ha egy kommentelős postot indítanánk azért, h összeszedjük miért is jó nőnek lenni :)remélem partnerek lesztek ebben az indítványban :)- bűntetlenül járhatunk magassarkúban, és ettől a pasik egy része előzékennyé válik- néha…..
 Részletes információ: http://coachkepzes.szervezetepites.hu/index-2.html Konfliktuskezelési KONFLIKUTUSKEZELÉSI tréning  PÁRKAPcSOLAtI  ÉS vÁLÁSI MEDIÁtORKÉPZés Mi az a mediáció? ->klikkAz úgynevezett ontológia-alapú mediáció során először…..
Rusznák Tamás 2009.03.19 23:05:44
  "... tanulj meg örülni! De ne hidd, hogy a reményeket, vagy a legédesebb mulatságokat hiábavalónak tartom, s ezzel megfosztalak az élet kínálta gyönyörűségektől. Ellenkezőleg. Azt akarom, hogy sose légy szűkében a vidámságnak, hogy házadban mosoly fakadjon, s…..
Rusznák Tamás 2009.03.17 14:14:55
@Aranyvessző: Persze, hogy nem... Sőt, minél többet! Jó ide benézni! :)
Minden, ami... Olyan jó, 2009.03.16 11:06:00
hogy süt végre a nap! Hölgyeim, hivatalosan is bejelentem: tavasz van. Jöhetnek a fecskék meg a városligeti séták hatalmas vattacukorral, éljenek a peep-toe cipők és a vajszínű ballonkabátok.Éljenek (lassan már) a kiülős kávézók, a Ráday utca és a Liszt, éljen a férjem, aki…..
Már a böngészőm is úgy írja ki "previously viewed", heh.Igen, de mégsincs rongyosra hallgatva.Kellemes az emlékezés is arra az estére, arra a csütörtökre, amikor lefekvés előtt ez a szám ment.És Katie Melua, mintha csak a szívemből beszélne.Ha vannak pillanatok az…..
Az utóbbi pár évben magánéletem fő csajozási helyszíne a virtuális tér volt, alanyai pedig a különböző társkereső oldalak által felvonultatott leánysereg tagjai. Volt lehetőségem és időm is, hogy körülnézzek odafent és saját bőrömön tapasztalhassam, hogyan is…..
szexmesék a szerda 2009.03.06 22:15:09
egy kellemes kis szösz a mindennapokból, azzal a pasival, akit annyira imádok /mégha nem is úgy viszonozza, mint én szeretném :P/. hülyeséget beszélnék, ha azt mondanám, h mi csak szexelni járunk össze. mert sokkal több ez annál, sok időt vagyunk együtt amúgy is, hol egy…..
Érdekes tanulmányra bukkantam a neten. (http://www.szochalo.hu/hireink/article/100333/) Témánkkal foglalkozik, méghozzá igen alaposan körbejárva és pár érdekes következtetés levonva. Nem tagadom, hogy saját magam pár megállapítással szemben kétségeimet ill. teljesen más…..
Egy újabb hölgy osztotta meg sztoriját velünk:Véget ért a legutóbbi kapcsim... Természetesen nem miattam, hanem azért mert emberem nem merte még vállalni a "kötöttséget". Kérdem én milyet, ha egy héten 2-3-szor taliztunk, akkor meg tök jól éreztük magunkat és…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
Egy félig sem komolyan veendő levél arról, hogy manapság mi visz rá egy ártatlan és fiatal női lelket arra, hogy felfedezze a netes társkeresés néha igen posványos lápját...Marhára utálom, ha szinglinek neveznek. Utálom már ezt a szót, mert úgy tudják mondani a kolleganőim -…..
Szeretnék megmenteni az enyészettől pár érdekes véleményt tartalmazó kommentet azzal, hogy egy postban ismét elétek tárom, hátha elkerülte a figyelmeteket.- Szerintem a nők 3 dologra buknak: légy fasiszta jellem (jobb vagyok nálad ribanc), légy okos (kibaszottul megerdemelnem hogy…..