Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konrad.lívia (törölt)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Alanis Morissette - Értékes Illúziók Azonnal meg fogsz menteni?Pontosan ugyanazon az úton, amit még nem tettek…Ettől boldogabb leszek?Anmikor a gyógyító erőd belém rúgAzonnal be fogsz fejezni?Akkor az életem végre elkezdődhetMéltóbb leszek?Amikor tisztában vagy a…..
LeAnn Rimes – Képesek vagyunk / Dr. Szöszi 2Feladják az álmukat, mi álmodozók vagyunk.De nem tudják megakadályozni, hogy higgyünk benne.Kétségekkel fognak teletömni.De ez nem fog megállítani minket.Engedd meg nekik, hogy mondjanak csak amit akarnak.Emelkedj felül az…..
Nelly Furtadó - Megpróbálni Annyit tudok, Hogy nem minden az, aminek látszik. De ahogy nagyobb leszek, egyre kevesebbet tudok. És leéltem már sok életet, Azt hittem, nem vagyok idős, És minél többet látok, annál kevesebbet növök, Kevesebb a mag, amit elvethetek.És akkor látom,…..
Leona Lewis - Lábnyomok a homokbanVelem sétáltálLábnyomok a homokbanÉs segített megérteniHol haladokVelem sétáltálAmikor egyedül voltamVele annyira ismerelenAz út menténÉs amikor Azt gondtam, hogy elvesztettem az utamatErőt adtál nekem a folytatáshozAkkor hallodtalak…..