Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geek Köztársaság

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekkel, de nem csak ezekkel, biztos, hogy játszani fogunk 2022-ben. Szubjektív 5+1-es lista az idei év legjobban várt megjelenéseiről. Dying Light 2 Stay Human Körzetekre osztott, az első részben megismertnél sokkal nagyobb város, hatással bíró döntések, erkölcsi kérdések, és persze zombik.…..
Találkoztunk jól sikerült (Spider-Man), kevésbé eltalált (Avengers) és érdekes kísérletekkel (Iron Man VR) is a Marvel szuperhőseit játszható karakterként felvonultató videojátékok sorában. A Guardians of the Galaxy, talán némi meglepetésre, az első kategóriába sorolható. A Guardians of the Galaxy…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Pókember: Nincs hazaút egészen különleges alkotás lehet a multiverzum és a rég nem látott visszatérő szereplők miatt. Az előzetes csak ráerősített a nosztalgiafaktorra, de az igazán nagy durranásra, Tobey Maguire és Andrew Garfield felbukkanására még várni kell. A…..
A Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisa több új hőst is vászonra visz, első ázsiai főszereplőként az egyikük Shang-Chi. Az előzetes már megérkezett, de kiről van szó? Shang-Chi 1973-ban debütált a képregényekben, saját sorozata, a Master of Kung Fu tíz évig maradt talpon, a karakter ezután…..
A Resident Evil Showcase egyik legizgalmasabb bejelentése volt, hogy újra átélhetjük a Resident Evil 4-et, ami egyébként sokak szerint a franchise legjobb darabja. Ezúttal viszont nem a mostanában durván robogó remaster-vonat egy újabb utasáról beszélhetünk, hanem egy VR-verzióról. Mielőtt azonban…..
Megkaptuk a DC-től Az Öngyilkos Osztag első előzetesét, ami inkább vicces (és néha véres), mint komoly, de határozottan fokozta az eddig is létező kíváncsiságunkat a csapat újraírt kalandját illetően. A videó egy pontján előkerül a durván felpimpelt Patrik is a SpongyaBobból egy tengericsillag-szerű…..
A Marvel Cinematic Universe példátlan vállalkozás a mozitörténelemben. Ennyire hosszú, sokszereplős, összefüggő, ugyanabban a világban játszódó filmfolyamot eddig nem láthattunk, aminek még nincs is vége: jönnek a sorozatok és a negyedik fázis. Az MCU alkotásait sokszor éri az a vád, hogy…..
Amit 2020 elvett, 2021 – legalábbis reményeink szerint – visszaadja: újra moziba járhatunk, ahol szuperhősök várnak ránk. Utoljára 2019 nyarán ülhettünk be Marvel-filmre popcornozni, ez volt a Pókember: Idegenben. A böjt a koronavírus nélkül nem tartott volna idáig, de a járvány jött, a mozik…..
Ezekkel, de nem csak ezekkel, biztos, hogy játszani fogunk 2021-ben. Szubjektív top5-ös lista az idei év legjobban várt megjelenéseiről. Prince of Persia: The Sands of Time Remake Iskolás éveink egyik kedvenc játéka, a Prince of Persia, ha nem is egy teljesen új résszel, de legalább remake…..