Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sicilicocapitano

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is kétely övezi Paulo Dybala jövőjét, s az argentin támadó ugyan szerdán a kispadról beállva szerzett fontos találatot a Napoli elleni mérkőzésen, változatlanul kérdéses, hogy marad-e a Juventus kötelékében, vagy nyáron értékesítésre kerül, esetleg még egy évvel később szabadon…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
sicilicocapitano 2021.03.24 14:43:26
@venember83: oké, az utóbbiban van valami!
sicilicocapitano 2021.03.24 16:21:11
@babo0410: aham :) , a Sass meccs nem lett lejátszva, ergo ugyanannyi meccsel jelenleg 10 pont a difi köztünk és köztük.
Ha a Sass meccset elkönyvelik a Sass-nak , akkor 1 meccsel többet játszottak, de ugyanúgy 10 pont a difi. Ha jóváírjuk magunknak a 3 pontot a Napoli ellen, akkor meg 7 pont a különbség.
Ilyen egyszerű :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A 43 éves klublegenda, Gigi Buffon a minap a The Guardian munkatársának beszélt számos témáról, a korát figyelembe véve először is arról, hogy meddig folytathatja még aktív karrierjét, de felmerült a koronavírus-járvány miatti lezárás kérdése is. „Nos, az én fejemben van egy végső dátum, ami a…..
A bajnoki címe megvédéstől egyre távolodó Juventus egy papíron könnyebbnek ígérkező mérkőzésre készülődhet, hiszen kedd este a tabella tizennegyedik helyén álló Spezia csapata látogat az Allianz Stadiumba. A Sky Sport Italia várakozásai szerint, a Juventus kapuját most is Wojciech Szczęsny őrzi…..
sicilicocapitano 2021.03.01 17:10:45
Ajaj nagy a baj.. félek a Speziatol ez normális?
Ez az Inter idén verhetetlen sajnos. Így hogy Antonio Bohocnak sikerült Eriksent beépíteni és megtalálni a helyét főleg. És még Perisicet is igába fogta ahogy nézem.. a vicc hogy még a horvát is elférne nálunk, a dánra meg akkor kellett volna lecsapni amikor még szabadultak volna tőle. Röhögtünk rajtuk 1 évig de legalább nekik lett egy focistájuk akiknek élmény nézni a játékát. 8 évig volt előtte a Tottenhamben várható volt nem lesz neki könnyű de 1 év basszus. És a hülye Contenak lett igaza. Élmény nézni a merdáék meccseit ahogy épülnek a támadásaik és ahogy Eriksen forgat.. Brozovicról eddig is tudtuk hogy a liga legjobb középpályásai közt van, Barelláról meg már most tudni, hogy a világ legjobbjai közt lesz . :( .. na hát ennyi a különbség köztük és köztünk. A védelmük beton, a csatáraik lőttek 50 gólt, és a kp 5 x olyan minőségi mint a miénk. Sosem hittem volna hogy tényleg Ronaldo-ban lehet bízni csak. Reménysugár Chiesa, neki még fontos hogy azért nyerhessen valamit.
BL-t nem hiszem h kéne tovább erőltetni a bajnokság kárára, köcsögök elhúznak, a Milan sajnos eddig sok pontot gyűjtött csak nem balfaszkodják el. Így számításaim szerint marad 2 hely az Atalanta, Roma , Napoli , Mi négyesnek.. A Roma-nal erősebbnek gondolom magunkat, a Napolinal is, de nekik már nincs szintén európai kupa.. Az Atalanta úgy gondolom van annyira egyben hogy odaér a BL-re úgyhogy sok fog múlni azon, hogy a mostani sűrű programból mit hozunk ki. Igazából ha mostantól mindent tökéletesen csinálunk, ami kizárt, a többiek meg botlanak még meglehet a bajnoki cím... esély erre 1 % látva az eddigi teljesítményt.. és a játékosaink csak frusztráltabbak egyre.
Arra is kevés esélyt látok hogy nem leszünk benne a top 4ben de bármi megtörténhet.. óriási csőd lenne.
Andrea Pirlo csapata megszerezte a szezon első trófeáját, hiszen 2:0-ra legyőzte a Napolit az Olasz Szuperkupa-döntőn Cristiano Ronaldo és Álvaro Morata góljaival, miközben Lorenzo Insigne büntetőt hibázott. „Óriási örömöt érzek, az első trófea begyűjtése edzőként más érzés, talán jobb is, mint…..
sicilicocapitano 2021.01.21 11:56:19
@Szabi984: persze de ezt senki nem látja :D vicces, az Inter meccs után mindenki sírt, hogy semmit nem fogunk elérni, most meg újra feléledt a remény, és nagyszerű a csapat. Kár hogy ugyanott tartunk ahol 1 hónapja, vagy 2 hónapja.. csak a szurkolói lélektan az utolsó meccsig tudja lekövetni hogy mi történt, és az aktualitásból táplálkozik.
A Napoli fölött aratott 2:0-ás győzelemmel a Juventus megszerezte a szezon első trófeáját, az Olasz Szuperkupát, mely egyben a első trófea volt a zebramezesek kispadjára nyáron edzői tapasztalat nélkül leülő Andrea Pirlo pályafutása során. "Nagyon örülünk a győzelemnek, különösképpen, mert a pálya…..
sicilicocapitano 2021.01.21 11:06:01
@Il Principino: sörmeccs sörkupa... semmi több, de legalább nem kaptunk ki.
A Juventus számára az Inter elleni 2-0 több tekintetben is fontos lecke volt, és bár szinte az összes játékos csalódást keltő teljesítményt nyújtott, vasárnap este a leginkább talán a középpálya tehetetlensége világlott ki úgy védekezésben, mint támadásban, hiszen Rodrigo Bentancur és Adrien Rabiot…..
sicilicocapitano 2021.01.20 11:26:02
@steven.h: Ahogy írod... konkrétan 1 hónap játékra jut 2 hónap sérülés. De amikor játszik, kivétel nélkül olyat rak le az asztalra amit se Locatelli, se Zaniolo, Se Castrovilli nem képes. Nagyon penge zsugás, mindig színt visz a kp-ra. De semmit nem ér a dolog ha ilyen sérülékeny. Folyton izomsérülése van amit már próbáltak specialisták is megoldani de visszatért a dolog. Talán évek múlva megjavul.
sicilicocapitano 2021.01.20 11:35:02
@steven.h: Én is Locatellire szavaznék, bár más típus , nekünk rá lenne szükségünk.
A Juventus a jelek szerint egy már bizonyított, rutinos játékosban látja a megoldást a támadósor megerősítésére, a legújabb pletykák szerint a torinóiak ezért élénk figyelemmel követik az Atalantától bizonyosan távozó Papu Gómez helyzetét. Az argentin játékos utoljára december 16-án lépett pályára…..
sicilicocapitano 2021.01.05 14:35:44
@AgliOli: Az Arthur - Pjanic cserénél még mindenki azt gondolta mekkorát nyertünk. Azóta kiderült hogy kaptunk egy ligaidegen bohócot akiben a spirito szikrája sincs meg. Ha Papu balhés akkor Athur is az.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus igazgatóiban felmerült az ötlet, hogy a Sampdoria veterán támadójával, Fabio Quagliarellával oldják meg a támadórészleg gondjait, de egyelőre az is kérdéses, hogy a 38 esztendős játékos szívesen visszatérne-e Torinóba. A La Gazzetta dello Sport szerint…..
sicilicocapitano 2021.01.05 13:19:27
@m.martin91: ez csak annyit jelent hogy senkire nincs pénz. idén januárban nem lesz kulusevski szintű igazolás, nem mintha az a gyerek bevált volna.
sicilicocapitano 2021.01.05 14:28:22
@Il Principino: Szerintem Mbappe-ra soha nem is volt és nem is lesz esélyünk. Még akkor sem jött volna ide amikor sokkal nagyobb presztizsünk volt. Az más hogy Ronaldo is idejött nem keverném össze. Ronaldo-nak már égett a talaj a Realnal, egyértelmű volt hogy Florentinoék pénzt akarnak látni belőle amíg lehet, és Ronaldo-nak az egyetlen épkézláb megoldása a Juve volt ahol meg is adják neki a pénzt . Más csapatokba nem ment volna, szerintem a PSG lett volna alternativa de nekik felesleges lett volna Neymar és Mbappe mellé , a PL-be meg nem tért volna vissza más csapathoz csak MU-hoz de ők meg kurvagyengék voltak akkor. City-be meg elvből nem mert Guardiola tuti nem akarta volna. Szóval eljött hozzánk levezetni.
Mbappé-nak ott vannak az igazán óriási sztárklubok akik több pénzel rendelkeznek . Real, Pool, Barca ( utóbbinak mondjuk biztos csak akkor lesz rá esélye ha már csak 1 év van a szerződéséből)
Nem is értem hogy valaki komolyan gondolhatja azt hogy van esélyünk Mbappéra. Vagy volt bármikor. Egy sztár igazolásunk volt az elmúlt években az is Ronaldo, meg kivásároltunk egy Higuaint a szerződéséből. De Ligt meg remélhetőleg nálunk lesz sztár.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
sicilicocapitano 2021.01.05 13:16:37
@Juventino86: féreg? mert életében egyszer volt egy balhéja amiről semmi információ nincs azon kívül amit a sajtó felfújt? eddig a liga legjobb középpályásának számított. Ezzel a Berna Gomez cserével csak nyerni lehet.
Andrea Pirlo a Fiorentina elleni borzasztó évzárás után azt mondta, többet soha nem akar ilyen rossz teljesítményt látni csapatától, amely mindent elrontott 2020 utolsó meccsén, amit csak lehetett. A Juventus következő ellenfele vasárnap este az Udinese lesz, és ekkor kezdetét veszi a januári…..
sicilicocapitano 2021.01.03 17:21:18
@Wizzurah: követem az Inter és a Milan meccseit is. Az Inter döcögős de az az érzése az embernek hogy csak idő kérdése hogy megszerezzék a vezetést akár vert helyzetből is. A Milan nagyon szép játékot rak le az asztalra a nála gyengébb képességű csapatok ellen, de hihetetlenül mákosak a jó szereplés mellett. Nekik tuti hogy befelé pattan a kapufáról a labda, és ha épp nem megy erőből kapnak egy kis támogatást a bírótól, vagy az ellenfelük veri meg magát. Tőlük nem tartok, Pioli sem a tartós eredményeiről híres.
sicilicocapitano 2021.01.03 17:33:51
@Wizzurah: szépen csendben a háttérben okosan építkeztek? kb az összes igazolásuk kudarc volt hernandez és bennacer kivételével és egy 40 éves nagyképű fasz hozott nekik 20 pontot. most 2 új fiatal jól teljesít de az állandóság és az az irtó sok mák ami oda vezetett hogy most elsők és nem harmadikak vagy negyedikek. Pioli is egy korlátolt edző csak összességében nem szokás nézni a dolgokat mert az embereket az aktualitás befolyásolja. ahogy a barca meccs után mi is elhittük hogy van keresnivalónk az elitben ( bár egy olyan barca ellen aki huescakkal x-el meg kikap a balassagyarmattól)
abban egyetértünk hogy rettegek allegri interbe igazolásától pedig minden jel arra mutatott nyáron hogy marotta ezt akarja, de idény végén még megléphetik.
A Juventus bejelentette, hogy megújította mezszponzori szerződését a Jeeppel a következő három szezonra, így a klub évi 45 millió eurós bevételre számíthat az Agnelli családon belüli autógyártótól, amely összeget akár további bónuszok is növelhetnek. A Juventust és a Jeep jogait birtokló FCA Italy…..
sicilicocapitano 2020.12.30 13:32:37
@venember83: Agnelli van annyira befolyásos és dörzsölt a saját területén belül hogy megoldja szerintem. Nem fog úgy bénázni mint Moggi .
sicilicocapitano 2020.12.30 13:43:56
@venember83: Nem lepne meg, de nem is vagyok benne biztos , hogy ez az érdeklődés a pénzügyi szektoroktól és a benne rejlő potenciál az amire nekünk szükségünk van. A tőzsdére vitellel sem jártunk jól sajnos , a járvány betett rendesen a részvényeknek. Volt idő , hogy a legnagyobb zuhanást produkálták a részvényeink Olaszországon belül .
Diego Costa, Memphis Depay és Divock Origi neve merült fel a pletykalapokban januári erősítésként a Juventus vonatkozásában a Tuttosport hasábjain. A bianconero csapat csatárt keres Álvaro Morata mellé vagy mögé, a legvalószínűbb opciót pedig Fernando Llorente jelenti, aki távozna a…..
sicilicocapitano 2020.12.30 13:09:34
@GodPiero: Costa lehet hogy egy bunkó paraszt, de nem olyan alattomos féreg mint Icardi.
Icardi életpályája : Azt mindenki tudja , hogy Maxi Lopez feleségét a lófejű Wandácskát gyerekekkel együtt elszerette egy olyan nyaraláson, amire Maxi hívta meg mint barátját. Az után is voltak olyan húzásai , hogy Maxi gyerekeivel pózolgat, miközben Maxi külön megkérte őket, hogy ilyeneket ne csináljon, mert szeretne Ő a gyerekei apja maradni. Szerintem jogosan. De Icardi csak nem bírt magával, üzengetett ezt azt a sajtón keresztül is, miközben Wanda is révbe ért, és ahogy Icardi ismertebb lett, egyből az ügynökévé lépett elő a pénzéhes lotyó. Lehet szeretik egymást ezzel nincs is baj, de azóta is számtalan olyan dolgot tettek ami sokkal alattomosabb és gusztustalanabb mint Costa butaságából adódó balhéi.

Pl ott van az Inter akik odaadták neki a karszalagot, a sampban senki nem ismerte még a nevét, a tehetsége sem körvonalazódott annyira, majd az volt a hála, hogy hozzánk akart igazolni. Közben több balhéja is volt az Inter öltözőjében és a csapat körül tudommal, ezért is akarták eladni.Gondoljunk fordított esetre , ha velünk csinálja ezt. Végül Marotta elintézte hogy ne kerüljön hozzánk és bomba üzlet keretében a PSG-be küldte ( ráadásul 15m kell fizetni pluszba az Internek ha hozzánk kerül a jövőben, ez is elég jó húzás volt Marottától). Utána csak köpködte az Intert ( hiába róluk van szó, szerintem ha problémád is volt, ilyenkor az az elegáns ha nem szarsz oda ahonnan enni kaptál) . Olaj a tűzre a lófejű felesége aki gratulál a Milannak a városi derbin elért győzelmük után, ezzel az interisták haragját kierőszakolva.

Ráadásul egy olyan csatárról beszélünk aki egy letűnt kor képviselője. Lehet van még olyan taktika ( pl Lazio) ahol az ő képeségei érvényesülnek, de az ilyen Inzaghi , Van Nistelroy féle, a kaputól 10 méterre állok és még a seggemről is bepattan a kapuba a labda típusok eltűntek. Nem véletlenül. De majd meglátjuk ha nálunk lesz esetleg.

Biztos , hogy alsóhangon 40m euró-ba fog kerülni és mellette még az Intert is ellátnánk nem kevés pénzel, ráadásul semmi garancia hogy úgy szállítja a gólokat ahogy elvárjuk. Nézzük meg a PSG-ben a gyengébb francia bajnokságban mi van vele olyan társakkal mint Di Maria , Neymar, Mbappe, Veratti... nem lehet azt mondani , hogy nincs kiszolgálva. Őt pont azért hozták hogy Cavani góljait meglőjje, aki szintén megfelel az említett csatárok archetípusának.

Nem szeretném Juve mezben látni, mert minden szempontból rosszul járnánk vele.

Marketing értéke 0, mindenki tudja a futball és az olasz közélet világában hogy mekkora majom.
Tudása megkérdőjelezhető abból a szempontból, hogy illik e a rendszerünkbe, nem csak most, a későbbiekben is egy esetleges edzőváltás után. Talán univerzálisabb csatárt kellene keresni. Lukaku jó lett volna.
Klubhűsége 0, nem is tudja mi az.
Az ügynöke, bár nem hittem hogy ilyet írok, még Raiolánál is rosszabb.
A gólöröme pedig olyan irritáló , hogy legszívesebben felképelném.

Inkább Costa, ingyen van, cserecsatárt keresünk, Llorenténél jobb opció.
A Calciomercato által hivatkozott angol források szerint a Chelsea meghatározta Antonio Rüdiger kivásárlási árát, a Juventus pedig érdeklődik a játékosért. A német futballista kikerült a kezdőből a Stamford Bridge-en Frank Lampard vezetése alatt, mivel az angol edző Kurt Zouma és Thiago Silva…..
sicilicocapitano 2020.12.28 13:55:05
@Rikoo: @m.martin91:

Jelen pillanatban a többi csapat edzője sokkal jobban reagál le egy egy kényes szituációt. Pirlo-nak még azt is megkell tanulnia mit mondhat és mit nem. Szinte minden egyes nyilatkozatából süt az , hogy ha gyenge volt a csapat, azért ő nem felelős, nem volt meg a játékosok motivációja stb. Kérdem én , kinek kell a játékosoknak motivációt adni? Persze ez hülye helyzet, szinte egyértelmű , hogy a BL-re esélyelenek vagyunk míg a bajnokságot minden évben mi nyertük. Most pedig furcsa idegen helyzetekbe kerülünk a keret és a játszott szisztéma közötti hiányosságok miatt. Ehhez jön az edző , és láss csodát, abból az alapvetően egyénekre lebontva erős csapatból lesz egy saját farkát kergető valami .
Egyelőre minden meccs azon múlik, hogy a játékosok milyen lábbal keltek fel. Arra meg számítani lehet, hogy minden kiscsapat befog tömörülni ellenünk és azt játsza majd amivel mások is pontokat raboltak. Mindeközben ott az erőltetett menet a sérültek, míg másoknak a BL-re nem is kell koncentrálni.
sicilicocapitano 2020.12.28 14:08:33
@Juventino86: Ez egyébként azért van mert aki 2 éve szurkol csak a Juve-nak az is akkora arisztokratának gondolja magát, hogy ha kritizálsz egy Juve identitásúnak hitt dolgot , bármit , tényleg bármit ( most azt hagyjuk is , hogy Pirlo sokkal inkább milanista mint Juventino) , akkor te vagy az ördög :D
Közben a sok szerencsétlen pont azt nem látja , hogy ami mellett kiakarnak állni, pont azzal veszíti el a Juve a múltat és az identitását.
Elvégre gondolj bele, a "J" logó szembetűnő persze mindenki letudja szűrni belőle, hogy ez új hullám, a mai trendeknek való megfelelés. Pirlo kinevezése is ennek szólt, a mai trendek azt diktálják, hogy amolyan Zidane-osan állítsunk egy a klubhoz közeli játékost bármi áron a padra. Hát nálunk nem jött be, nincs is meg hozzá a megfelelő anyagi keret, a jelenlegi covidos helyzet nem is indokolta ezt. Egyszerűen Agnelliék Paraticiék minden erővel próbálnak egy új , felfrissített Juventust kreálni , csak épp semmi nem jön össze rendesen. Ronaldo biznisz sem úgy sült el, ahogy akarták, de sorolhatnám még.
sicilicocapitano 2020.12.29 17:14:30
@NagyonJuve: :D :D :D igen, a lesek és a kapufák miatt tartunk itt. ez igazából olyan erős tény, hogy nincs is erőm vele vitába szállni. mondjuk az hogy hakimi erős közepes az vicces. akkor ki az aki tényleg jó wingback? :D mondj már egy jobbat hirtelen a korosztályából. még a jobbhátvédek között is mint alexander arnold ott van a legjobbak közt, csak megkell nézni a statjait a dortmundban meg az interben. valami 5 top csapat akarta , többek közt a bayern is. ( jelenlegi bl győztes klub). ezek hivatalos infók, valamint a játékos ügynöke által már az átigazolás után közölt tények. persze oké legyen szar játékos mert az interben játszik, bezzeg ha nálunk lenne akkor ő lenne a nonplus ultra. cuadrado helyett bármikor szívesen látnám. mert ha hakimi erős közepes akkor cuadrado gyenge alsórangú. kár hogy nem mi szereztük meg ennyit tudok mondani, a kulusevski pénzből jöhetett volna. dehát kulu is nonplus ultra gondolom mert nálunk van, meg chiesa is. martinez bármelyiket befűzi odavissza az a helyzet, csak conte szar rendszere miatt nem tud kibontakozni de biztos martinezzel kapcsolatban is a city meg a barca az idióta akik 80-90m -t ajánlanak érte. kérdem én, dybalat eltudnánk adni ennyiért? nem, benne már nincs akkora fejlődési potenciál.
nekünk így is a legerősebb keretünk van csak bosszantó mennyire rosszul és posztokat figyelmenkívül hagyva igazoltunk.. kapkodva.

egyébként a döntéssel kapcsolatban úgy vagyok hogy igaza van annak aki képmutatónak tartott minket amiért kiálltunk a pályára, bár lehet pirlo már akkor is örült annak hogy ilyen könnyen jön 3 pont a rangadón. én szégyelltem magam a showműsor miatt. a napoli gerinctelenségéhez nem kellett volna lealacsonyodni, inkább a korrekt elbírálás tükrében beadni a bírósági papírokat az üggyel kapcsolatban és foganatosítani a meccs lejátszására irányuló hajlandóságot, de pl olyan szankciókkal hogy akik nem játszottak volna az adott meccen azok a pótláson se vehessenek részt. mindenesetre ha azon a meccsen a győzelmen kívül bármilyen eredmény születik nagyon távol kerülünk a dobogótól.
A pletykák szerint az AC Milan évi 7 millió eurós bérrel kívánja marasztalni Gianluigi Donnarummát, ám eközben Mino Raiola ajánlatokat kapott a kapusért a Juventustól és az Intertől is. A Corriere della Sera munkatársa úgy tudja, hogy végre komoly szerződésajánlattal rukkolt elő a milánói…..
sicilicocapitano 2020.12.28 21:27:21
@delpi0823: a tulajdonosi kör miatt gondolom. befektetési céllal vannak ott, ez tiszta sor, nem fognak invesztálni a klubba soha. Van egy top szinten alacsony fizetési plafon, még van vagy 5 év mire ott lesznek ahol lenni akarnak. az sok egy futballistának.
sicilicocapitano 2020.12.28 21:32:10
@Rikoo: nem nyalom de nem is gyűlölködöm mint az ilyen mdewc meg hozzád hasonló emberek, akik az utálat mocsarából ki sem látnak. Látszik te is csak annyit látsz, hogy nem játszanak tikitakát. Lukaku nélkül is nyertek, de kinek legyen a feladata gólt lőni ha nem a csatárnak? mind1, ha meg nem Lukaku lőné a gólokat az lenne a baj. Nálunk meg Ronaldo lövi ha épp lövi, vagy Dybala, de mostmár ő sem. Én simán elismerem őket és azt szeretném hogy előttük végezzünk, a milant nem veszem ide mert nem ellenfelek számomra . nagyon torz a kép ami most róluk kialakult, de ha engeded magadnak a gondolkodás luxusát és nem csak nézel hanem látsz is , akkor észre tudsz venni olyan dolgokat, amin mások átsiklanak. Mert max 2 Inter meccset láttak és azt szajkózzák amit másoktól látnak. Jelenleg ők a legnagyobb ellenfeleink ez van.
Amúgymeg tökmind1 mit mondott nyilatkozott Donnarumma 17-18 évesen, én is mondtam gondoltam annyi idősen olyanokat amiknek a szöges ellentéte valósult meg , mert nem volt kialakulva még a szellemi identitásom. Ugyanez igaz szerintem mindenkire .
sicilicocapitano 2020.12.28 21:38:11
@Rikoo: Ja és pont ez a gondolkodás az ami miatt utálják sokan a Juventust és a drukkereinket. Más csak azért tud nyerni, mert mi elbaszunk valamit, ezt írtad, érdekes, akkor miért nem nyertünk BL-t az elmúlt 25 évben? Mi is arra várunk hogy mindenki más elbassza? Ez irreálisan nagyképű és öntelt hozzállás, és rossz megközelítés. Igazi pökhendi istenkomplexus. Konkrétan úgy kéne megközelíteni, hogy van aki jobban csinálja aktuálisan és nekünk is jobban kell csinálni , hogy eredményeket érjünk el.
Ki fog emlékezni arra, hogy utolsók lettek a bl csoportkörben ha év végén bajnokságot nyernek, mi meg semmit? Senki, max te.
Cristiano Ronaldo az Instagram-fiókjában értékelt a tegnapi meccs és lényegében az idei év kapcsán, számos hátráltató tényezőről beszélt, és egyben a szurkolókhoz fordulva a támogatásukat is kérte. „A tegnap gyenge teljesítménnyel és az elfogadhatótól igencsak távol lévő eredménnyel lezártuk a…..
sicilicocapitano 2020.12.28 12:11:37
@JeetTrader: a statisztikád alapján az rajzolódik ki inkább hogy nem maradt már semmi esélyünk szinte , főleg ha az ember hozzáveszi azt a fejetlenséget és hektikusságot ami jellemzi a játérendszert. rámehetnénk az olasz kupára idén, nem kéne trófea nélkül maradni.
sicilicocapitano 2020.12.28 13:27:31
@JeetTrader: @JeetTrader: Én is követem a többi csapatot ( igazából csak 3at , Milan, Inter, Napoli) és a következőket tudom elmondani róluk ( a saját hibáinkat ismerjük ) :

Milan : Közepesnél jobb játékerőt képviselő csapat, a kp-n kívül minden csapatrészben egy klasszissal, a kp viszont beton. Nekik az erőltetett menet jól jött most, mert rápihentek erre az évre másokkal ellentétben , de minél tovább maradnak az EL-ben toppon annál jobban vágják maguk alatt majd a fát. Felfelé ívelő ágban vannak de innen csak bukni lehet, nagy kérdés lesz hogy dolgozzák fel az első pofonokat , mert tény, hogy jönni fognak. Pioli is inkább rövid távú edző hiába érett most össze a kohézió. Sokszor éreztem, azt, a meccseiket látva, hogy valószínűtlenül sok szerencséjük van, legyen az bíró, Var, pontrúgás, kapufa bármi. Az a mákjuk, hogy amikor bukni kezdenek addigra a Lazio , Atalanta duó annyira lelesz maradva, hogy simán beérhetnek a dobogóra, vagy 4.-helyre.

Inter: Egyértelműen a bajnokság fő esélyesei. Szar játékkal is tudnak nyerni, úgy hogy közben megtudják mutatni sokszor , hogy szépen is tudnak játszani. Valahogy meccsről meccsre tudatosabbak, és sajnos az igazolásaik továbbra is ülnek. Hakimi a kezdetektől brutális, világviszonylatban a legjobb wingback ( nem jobbhátvéd, wingback). Lukaku folytatja ahol abbahagyta, Martinez is tud villanni ha kell, és a bal wingback poszton kívül mindenhol nagyon erősek. A középpályáról nem is ejtek szót, szörnyű látni két ennyire kompetens olasz fiatalt mint Barella és Sensi, nagyon jók. Az, hogy Eriksen nem jött be, nem hiszem , hogy kedvüket szegi, olcsó volt és ugyanannyiért eladható. Szokás a hibáikat kiemelni és hetekig beszélni róla, de ez csak azért megy mert sajnos keveset hibáznak és hetekig lehet ugyanarról beszélni.
A gát náluk Conte és a sablonos taktikája, de ezzel Olaszországon belül még pont sikert lehet elérni ha csiszolgatja a taktikát.

Napoli: A legjobb játékot játszó csapat a 3 közül, ha költségvetésben elérnék az Inter szintjét már korábban megszakadt volna a bajnoki sorozatunk. Most összerakta Gattuso nagyon a csapatot, underdogként simán ott lehetnek a végén, de én jelenleg 2. helyre rakom őket max. A Milant megfogják előzni, de a keret nem elég mély ahhoz, hogy felvegyék a versenyt velünk vagy az Interrel.

Rólunk azt gondolom , legrosszabb esetben is 4.-ek lehetünk de a 3.-helyet tartom elérhetőnek.
Juventus FC blog Ismét Icardi 2020.12.28 10:30:00
Mauro Icardi jövője a PSG-nél komolyan megkérdőjeleződött pár hónappal azt követően, hogy a francia klub véglegesítette a csatár leszerződtetését. Mauro Icardi az Inter egyik legjobb játékosa volt az elmúlt években, ám Antonio Conte keretsöprésének áldozatául esett, és kölcsönben a Parc des Princes…..
sicilicocapitano 2020.12.28 12:08:40
sicilicocapitano 2020.12.28 12:15:31
@Juventino86: Dybala megrekedt egy szinten az igaz, de így is jobb mint Icardi, aki csak gólt lőni tud de azt nagyon. és még az intert is megetetnénk nem kevés pénzel miközben Dybala mindig tisztelettel beszél a Juveról, Icardi meg mindig odaszarik ahol enni adnak neki. Jobb icardi mint morata ezt tartom de dybalat beáldozni érte nem biztos jó ötlet de te tudod. 15 m sem kevés pénz manapság lehet pont ezzel a pénzel segítenénk meg úgy az intert hogy mégjobban elhúznak tőlünk, náluk azért sokkal kevesebb poszton vannak lyukak.