Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fanasonique

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami magazin fotózásán járt a Chuck szőkecsaja, van a hepajról egy tonna kimaradt fotónk, sajnos vízjelesek, ez van.  ..
Megvolt a két elődöntő, kedves olvasóink szavaztak ezerrel, és kialakították a döntő mezőnyét, amibe öt jónőt juttattam be, tessék szépen közülük kiválasztani az űbercsajt, a kőkeménységet és jónőséget megfelelő arányban megtestesítő szuperamazont. Szavazni vasárnap…..
Csütörtök van, és ugyan Coach még csak ma este jön a Survivorban, és ő azért esélyes arra, hogy szállítson pár díjnyertes pillanatot az archívumnak, de én megelőlegezem a hét képe és videója címet a Chuck hétfői epizódjának, amit remélem, mér mindenki látott. A kép…..
Kevés olyan elismert tévés zakember van, akiről ha csak megemlítik, hogy új sorozattal kacérkodik, az ember pulzusa megemelkedik és önkéntelenül a száját kezdni nyalogatni - nálam ezt eddig David Milch (Deadwood), Shawn Ryan (The Shield), Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee), David Simon…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.10.14 09:38:00
A Southland második évada állítólag azzal kezdődik, hogy a sitten egy rabot éppen nagydolga végzése közben mutatnak és/vagy elvágják a torkát és szépen lassan kivéreztetik. Az NBC erre mondhatta azt, hogy kissé komor a tónusa a sorozatnak.Alan Speinwall kritikus szerint a Chuck…..
fanasonique 2009.10.14 19:25:08
@Fedor: Nem te vagy az egyetlen. :)

Palladino új sorozatát csekkolom, mert a GG-ben nagyon jó dumák voltak, de őszintén remélem, hogy nem lesz ez is olyan szar, mint a "Jezebel" a FOX-on volt.
Azért kibírnánk röhögés nélkül, ha a karácsonyi készülődés kellős közepén becsengető postás egy olyan per iratait hozná el nekünk kényszeredett mosollyal az arcán, amiben 49 millió dollárt követelnének tőlünk, márpedig a CBS-nek ezt (is) hozta a Jézuska idén, a Warner…..