Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rizs Ottó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hirtelen felindulásból csatlakozott az Omegához, egy évtizeddel később már ő jegyezte az együttes legsikeresebb lemezének számító Időrabló címadó dalát, mégis úgy érzi a mai napig, hogy különbözik a többiektől. A leghosszabb ideje működő magyar rockzenekar gitárosa…..
Rizs Ottó 2012.10.06 19:52:24
@hardenberg: Szerinted "Adamis bárgyú szövegei is tele voltak giccsel," Ajánlom szíves figyelmedbe Adamis Anna sorait:
MADARAK JÖNNEK,MADARAK JÖNNEK,
HALÁLESŐT PERMETEZNEK.
Aztán, ha ráérsz pillants fel az égre. Egymást keresztező, órákig megmaradó chemtrail csíkokat fogsz látni. Ezt Adamis 1973-ban már leírta...
Rizs Ottó 2012.10.07 21:31:27
@Rosszindulatú Vászka: " Taurus, KEX, Syrius, Rákfogó. Mit lehet még ehhez hozzátenni? Talán csak ennyit: erdőspéter kurva avyád."

Mármint úgy érted, Hankiss Ági, a .... apád?
Ha nincs odaírva, magamtól talán rá sem jövök, hol készült a kép. A Halászbástya Étterem kimaradt az életemből. Úgy emlékszem gyerekkoromban oda nem mehettem be, de már nem emlékeztem, hogy le volt-e zárva a terület vagy csak apám mondta, hogy semmi keresni valóm ott. Na most…..
Azt hiszem, bizonytalan időre felfüggesztem a hazai vendéglátóipari egységek látogatását, pontosabban szólva néhány valóban minőségi helyen kívül még csak kalandvágyból sem teszem be a lábam. Sajnos egyelőre esélye se látszik annak, hogy az itthoni populáris vendéglők…..
Ritkán szokok nem mozifilmről véleményt alkotni, de most az az érzésem, hogy ezt meg kell tennem. Az általam az egekig magasztalt Michael Palin (Monty Python, Gyalog Galopp, A Hal neve Wanda, stb.) sokadik utazós sorozatát gyűri, aminek én nagyon örülök, ugyanis zseniálisnak tartom a…..
Sopron legjobb szállodája szerintem évtizedeken keresztül a Hotel Lövér volt. Az első igazán emlékezetes szállodaélményem, bár akkor még Fenyvesnek hívták, később ott voltam nászúton, egy időben a munkám miatt is sűrűn élveztem az áldásait, aztán leszoktunk róla, mert…..
Rizs Ottó 2008.08.20 21:49:28
1) Kár, hogy kimentek a divatból a tánc és illemtanórák...Bár abban az időben meg a blogolás volt ismeretlen fogalom. Galambősz Halák Tanár úr sem ejt szót arról, hogy "tudni illik, mi illik" ( nem is kár érte !!!). De talán ilyen sorvezetők nélkül is belátható, hogyha beírok egy blogra, nem illetem minősithetetlen jelzőkkel annak tulajdonosát ( lefordítom az illető szintjére: vendégségben nem hugyozunk a szőnyegre).
A stílus maga az ember és talán nem vall előitéletességre, ha HEMDEN bloger nyakán megsaccolom a fux vastagságát és hosszát és az ötös dobókocka tetkóját az öklén.
2) Newton állította fel a hatás-ellenhatás törvényét, ami esetünkben azt jelenti, hogy az elmarasztalt műintézet mozgósítja barátait/ lekötelezetteit és dícsérő bejegyzéseket fogalmaznak szakmányban. Kilóg a lóláb. Ezzel az eneriával a hibákat tessenek javítgatni!
3) Én a visegrádi, szintén négycsillagos SILVANUSban szívtam meg, másfél oldalas tételes hibajegyzéket küldtem e-mailben a szálloda 3 vezetőjének, mentegetőző levelet kaptam csaknem egy hónapos késéssel. Miután a hévízi Carbona is 4 csillagos ( volt legalább is 2 éve, de érdeklődésemre tájékoztattak, hogy aspirálnak az ötödikre) és nem találni makulát a színvonalon, sem a szolgáltatásaikban, sem az étteremben, utána néztem, hogy ki állapítja meg a csillagok számát. KÉREM MEGKAPASZKODNI!!!! Maga a szálló! A helyi jegyző hagyja jóvá. Korrució kizárva! A szállodaszövetséget kerestem meg ebben az ügyben, annyira felháborítottak a tapasztaltak. Ők tehetetlenek-mondták. Ezt írja elő a jogszabály.
4) Hogy mitől ejtik fagusnak ( ld egyik fenti bejegyzés) a szálló nevét, nem értem. A latin fágusz tudniillik bükkfát jelent. TÍTUSZT mondunk a Titus személynevet olvasván.
5) DÖMPER a porcelánboltban. Ha ezt a kérdést nem ingerkedésnek szánja ( Ki szeret kakis popsi szomszédságában étkezni ?!) javasolnám, hogy a hová kérdésre be-be, a hol kérdésre ban-ben végződést használjon. Elegánsabb.
Rizs Ottó 2008.08.20 21:53:36
Az alábbiakban egy elég meghökkentő és unikális történetet szeretnék közreadni, mely Dr. Fuchs Jenővel, Magyarország négyszeres olimpiai bajnok kardvívójával esett meg a II. világháború során, a keleti fronton. Mindenképpen egyedi esetről van szó, melyről a háború után…..