Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napi

23 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz tavaly októberében megszűnt a napilap, de a TESCO online bevásárló felületén még mindig lehet kapni, néhány napilap mellett: https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/products/2004009853115 Ennek tudatában el se merem képzelni, mennyire frissítik a többi terméket. Vélemény?..
Komoly következményei lehetnek a rendbontásoknak. Ahogy azt láttuk, hallottuk, az angol és orosz huligánok tegnap háborús övezetté változtatták Marseille belvárosát a két válogatott Európa-bajnoki mérkőzése előtt. Ha a szurkolók nem változtatnak gyorsan a viselkedésükön, akkor ennek a két csapatnak…..
Aki még siet, van egy napja, hogy gyűjtse és beváltsa a matricákat a plüssszékletre a CBA-ban! :) Sok mindent láttunk már, plüss herpeszt, ebolát, stb, de ez azért mégis túlzás, akárki a célcsoport! :) Nektek már van, vagy gyűjtitek még a matricákat? HAJRÁ! Forrás és részletek: http://imoji.hu/..
Hogy milyen érzés? Érdekes! Mikor egyikünk se olyan szándékkal ment a nextchat-re, hogy a másikkal összefusson! Meg persze különös érzés is egyben, hogy ilyen kicsi a világ!? Pedig közhely, de ilyen kicsi. Ja, hogy mi ez a nextchat? Egy magyar nyelvű chatrulett oldal, ahol a…..
Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el! A hirdetés szövege a következő:Kezdje a Google-lalgoogle.huNe maradj le az egyedi logókról. Legyen a Google a kezdőlapja!Magáz, tegez, magáz! Nem ártott volna eldönteni, hogy most magázó vagy tegező legyen a hirdetés, szerény…..
Visa större karta Vajon a motoros szándékosan a Google autó miatt egykerekezik? Vagy egyébként is így szokott közlekedni Marseille útjain? Mindenesetre jól sikerült kép, még a motorosnak kellene fizetni érte, mint például a luxushajókon az ilyen szolgáltatásokért! :)..
VÉRES!Először is részvétem a balesetben elhunyt utasnak. Ő egy 27 éves ukrán fiatalember volt. A 30 éves budapesti, ITTAS "sofőr" karcolásokkal megúszta a július 6-án Páty és Budakeszi között történt balesetet, melyben a vérszállító autó a szalagkorlátnak…..
View Larger MapA kutyák személyiségi jogával ki törődik?..
Street View Koccanás Nápolyban 2009.06.15 18:30:04
Visualizzazione ingrandita della mappaSzerintetek a mentő is kapcsolódik az eseményhez?..
dolgok Fején találta a szöget 2009.04.10 11:19:47
napi 2009.04.11 11:11:49
Egy bocsánatkéréssel kezdem a post első sorát. Bocsánat! Bizonyára észrevettétek, hogy nem lett kész a beharangozott időre az ujjerő boulder verseny női résztvevőinek a videója. Ültem rajta, sehogyse tetszett az első vágott anyag, így tegnap este újravágtam. Most kész, és…..
napi 2009.04.11 11:02:03
Napi kérdés A pénz miatt? 2009.04.11 10:19:00
Egy hibátlan, szerintem mindig aktuális dalszöveg lett most a kedvencem, amelyik még a húsvéthoz is kapcsolódhat. Ezerszer elolvasva, meghallgatva is elgondolkodtató, lenyűgöző. Péterfy Bori & Love Band is előadja picit más stílusban, de sajnos nem tudom ki az eredeti…..
Igen, legalábbis a mellékelt ábrák ezt mutatják, ráadásul az egyik New Yorkból, a másik a Központból lett "lőve". Szerintem ezen nagyon érdemes elgondolkozni, hogy hogyhogy nem a Chrome-ot, (jó, mondjuk az használhatatlan), de akkor is, legalább a G-hez közeli…..
A tisztességes állampolgárok jogait ki védi? Történt ugyanis, hogy szerda 12 órától nem érhetők el egy ingyenes tárhely-szolgáltató oldalai:Egy hatósági akció során sajnálatos módon lefoglalták szerverünket, hogy azon bizonyítékokat keressenek, bizonyos weboldal…..
Betűs blog T 2008.09.27 10:43:24
Tegnap találtam ki ezt a tlogot! Tégen tokat tyülyéskedtünk ezzel az iskolában, tem togy tanultunk tolna, ugye? Akkor a "V" tetűvel toénkodtunk teginkább. Az állandóan ismételt teszólás "v"-vel a "Vati vaksi!" = (Kati baksi, Baks egy Csongrád…..
Vajon klikkesednek a blogosok? Tehát a blog.hu-sok csak blog.hu-s blogot írnak, olvasnak, kommenteznek? Vagy van átjárás más blog-szolgáltatókhoz is? Mennyire lehet itt jellemző a hűség, az érzelem? Persze a szolgáltatók próbálnak ezen változtatni, vagyis nem feltétlen házi bloggereiket promótálják,…..
Napi kérdés Lesz hol levezetni? 2008.09.15 07:30:00
Ennek igazán örülök! De őszintén! Szerencsére még nem volt dolgom árvízzel vagy belvízzel, de nem is szeretnék vele megismerkedni. Soha. Senkinek se kívánom! El tudom képzelni milyen szörnyű lehet mikor minden vízben áll.Akkor miért írom ezt a bejegyzést?Egy vidéki városból…..
Nem inkább végződik?Forrás: Lánglovagok.huNem mostani baleset, csak megtaláltam ezt a képet a gépemen és gondoltam megosztom veletek, újra, hiszen az ismétlés a tudás anyja! Sok helyen fent van már, sőt, már az autózz! blog is írt róla, de annyira sokat mondó, szerintem…..
A valaha volt legőszintébb mondatot kaptuk olvasónktól: "Boldog korai huszonéves kor, tele felelőtlenséggel, és mosolyért kapott pinával". A mosolyért kapott pinára verses kötetet lenne érdemes összedobni. Egy egyetemi közegben nem is lehet durvább szakítóok Woody Allen…..
napi 2008.09.09 09:56:02
Méghozzá egy brit bútorkereskedőtől, legalábbis erről számolt be a Daily Mail. A lap szerint az Apple egy bírósági tárgyaláson már el is ismerte, hogy az iPod-bizniszből egy fillérrel sem részesülő Kane Kramer áll az iPod mögött, pontosabban hogy az 52 éves üzletember…..
Tegnap az Estében láttam az Antenna Hungária Zrt. Vezérigazgatóját, nem tud magyarul. Jean-Francois Fenechről van szó. Angolul perfekt beszél, biztos nagyon jó szakember, valószínű végigjárta a ranglétrát, stb., de akkor is, tudjon már magyarul. Egy magyart mikor alkalmaznak…..
Vagy már bontják?Nagyobb térképre váltásA webisztán július 18-i cikkében arról számol be, hogy frissült a képállománya az Earth-nek Magyarországról, ennek ellenére a BS még nem készült el. Nem csak a weben nézve, a programon belül is. (Állítólag nem egyszerre frissülnek.)…..
2008.09.02-i (keddi) két rész valamelyikében volt, hogy Kinga talált egy mobiltelefont, de az PIN kódot kért, így ott hagyta, de "szerencsére" meglátott egy telefonfülkét. Azt hittem ott majd az apró lesz a gondja, de nem, ott a kagyló és a készülék között volt, vagyis…..
Mondanom sem kell, a Gmail spamszűrője nem tekintette spamnak, persze néha nagyon fontos leveleket találok a Spam mappában. Mindegy. Azért szeretjük a Gmailt. Íme a levél:HelloA nevem van elszalasztja Jennifert ma láttam a profilodat és intrested lettem benned, szintén szeretni…..