Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klacus

0 bejegyzést írt és 2139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Falon Jon vackában kezdünk, ahol javában megy a pakolás, azaz Havas fogja a kardját, oszt kalap, kabát, leléptem, gyíkok. Se gurulós kisbőrőnd, se egy nyomorult hátizsák, csak egy laptoptáska, oszt kalap. Ezeknek a zord fickóknak egy manikűrkészlet nincs a nevükön, annyira kemények. Edd persze…..
JogÁsz Meddig jogos a védelem? 2016.05.17 20:03:41
Csaknem három éve folyik a vita arról, vajon jogosan cselekedett-e a Széchenyi Könyvtár volt igazgatónője, aki a kocsijából a táskáját kilopó motorosokat üldözőbe vette, autójával meglökte a motort, és ennek következtében az egyik tolvaj meghalt. Az eset 2012-ben történt, az elsőfokú ítélet a minap…..
Nem tudom, mi a hivatalos magyar cím, akinek ez nem tetszik, ne nézze. A Falon Ott kezdünk, ahol befejeztük, havas liheg, mint aki a halálból ébredt pucér seggel, és bazdmeg, tényleg így van, Ser Davos meg kis híján lefossa a bokáját, mert medzsik baszki, tegnap halott vót, most meg itt veszi a…..
Proszektúra Terrormatek 2016.03.23 10:39:07
Tételezzük fel, mi lett volna, ha egy brüsszelihez hasonló szörnyű terrortámadás a mi országunkban történik, ahol a hazugságok, akarom mondani, a reformok működnek, ebben az országban, amelyik az alaptörvény rendelkezése folytán már évek óta elveszítette köztársaság jellegét, s amelyiknek egy olyan…..
klacus 2016.03.23 19:13:02
@hétköznapi libsizmus: "Na, ha ketten állítjátok hogy Orbán csinálta a migrációs válságot akkor biztos úgy van"

Az az igazság, hogy nem erre gondoltam. A migráns válság nem a Vitya krehálmánya, de volt előtte sok más is, ami viszont fake ügy volt, és igyekeztek fékevesztett módon megmenteni minket.
Nagy duma, kevés sikerrel, komolyabb kutató munka nélkül:
- bankoktól jól megvédték a zembereket
- a magánnyugdíjtól is megvédtek mindenkit akit lehetett
- bonyolult adórendszertől is megvédtek minket
- orvoselvándorlás
- bürokrácía csökkentés
- állami szektor átláthatósága
- itt-ott kilógó személyi összefonódások, magánérdekek, röhejes emberek helyzetbehozása

Ezek mindegyikével kapcsolatban elég erőteljesen tele volt a padlás ígéretekkel, majd aztán jött a nesze semmi, fogd meg jól. Persze biztosan lehet érveket felhozni pro és kontra, de ha ezeken a területeken nem változtat, akkor szépen lassan ugyanúgy elhasználódnak, ahogy a szocik.

Gondolom most árkozott liberális vagyok, mert nem osztom a feltétel nélküli lelkesedésed, de hát ez van. A szoci érában fasisztának bélyegeztek, ha kritizáltam, most liberális lettem, ez is valami.
Pangea Krakatau 2016.03.02 19:11:52
A mai, igen nagy erejű földrengés nyomán ismét cunami riadó volt Indonézia partvidékének jelentős részén. A 2004-es tragédia emléke ma is él, ahogy egy 120 évvel korábbi, szintén a környék erőteljes lemezmozgásaihoz kötődő katasztrófáé is: a Krakataué. A Jáva és Szumátra szigete közötti…..
Magyarországnak nem a menekültek, hanem Schengen felbomlása tenne be: kis hazánkban a termelési kapacitások leépülése, s tömeges munkanélküliség követné az európai határok visszaépülését. Ez következik ugyanis abból, ha az EU-s tagállamok külön-külön, kerítésekkel zárják el magukat a külvilágtól és…..
Orbán Viktor fennakadhat a saját kerítésén. Mivel továbbra is vehemensen küzd a migránsok ellen, és váltig állítja, hogy nincs az a szíriai, iraki vagy eritreai menekült, aki rajtunk keresztül eljutna Nyugat-Európába, így nem igazán tudja emocionálisan alátámasztani azt a tervét, hogy a…..
klacus 2016.01.22 20:56:27
Kövér László visszaállítaná a sorkatonaságot, az Országgyűlés elnöke szerint a sorkötelezettség eltörlése miatt kialakult helyzet orvoslásához sokkal több energiára lesz szükség, mint amennyit a sorkötelezettség fenntartására kellett volna fordítani.A házelnök szerint a terrorizmus és az illegális…..
klacus 2016.01.18 15:57:51
Hogy teljesen megértsük a minket körülvevő univerzumot, fárasztó feladatnak tűnik. Bár sok kérdésre választ találtunk már – miért esik le az alma a fáról? hogyan keringenek a bolygók a Nap körül? miért látjuk kéknek az eget? – mégis ahhoz, hogy megismerjük a világegyetem összes titkát, garantáltan…..
Azért jó, hogy a magyar miniszterelnök csak mikrofonállványoknak nyilatkozik, mert ők nem kérdeznek se közbe, se vissza, így ha akarnák se tudnák megállítani az esetlegesen spontán feltörő beismerő vallomásokat. Már hétfőn is gyanús volt a dolog, amikor Orbán dr. az…..
Csak ámulunk és bámulunk, no és persze szörnyülködünk azon, ami az utóbbi napokban történik a magyar határ két oldalán. A nemzeti együttműködés rendszere vagy vízágyúkkal veri vissza a hazánkon keresztül nyugatra igyekvő migránsok rohamát, vagy a tranzitzónákba csalogatva…..
Vendégszerzőnk, Balázs Zoltán írása   Sokan kételkednek abban, hogy a politikatudomány jó-e bármire is. Annyi biztos, hogy nehéz volna tőle szabadulni. Az európai önismeret ugyanis valahol ott kezdődik, ahol a görög zseni megírta ezt a fölülmúlhatatlan politikai drámát,…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. Az önzés az egyik legellenszenvesebb tulajdonság. Tisztességes, magát erkölcsi alapokon állónak tartó ember jól teszi, ha naponta lelkiismeret-vizsgálatot tart: nem voltam-e kicsinyes, szűkkeblű, adtam-e annak, aki kért, bebocsátottam-e, aki…..
klacus 2015.07.18 08:13:45
@E.Katolnai: A válasz a kérdéseidre, egy szó.
azért mert
DEKADENSEK!
az itthon a holokausztot évente a pofámba-beverő zsidótól, a szabadságharcos homok lobbistáig mind.

Nem értik, hogy akit a keblükre ölelgetnek, az simán kinyírná őket. Most olyan kis elesettek, de ha bármely helyzetben többségbe kerülnek egy adott szituációban, megmutatják kik ők és honnan jöttek! A mi média vezérelt jóléti civilizációnk, és életformánkat elfújja a radikális iszlám. Csak idő kérdése...
klacus 2015.07.19 06:07:36
@freehckr: Remélem, már máshol rontod a levegőt...
Mit kéne tenni menekültügyben? Az Alternatíva kapott pár választ a probléma közvetlen közeléből: Balogh Lili az elmúlt egy évben olyan kiskorú menekülteket tanított magyarul, akik felnőtt hozzátartozó nélkül jöttek az országba. Vendégszerzőnk, Balogh Lili…..
klacus 2015.07.18 18:37:32
@baloghl: A Te érvelési hibád, meg az, hogy a bevándorló kölköt többre tartod, mint a mi őshonos leszakadt cigánygyereket. Ez az egész poszt egy klasszikus nyálas orbán a hibás hangulat melléksodra. Unalmas, és szar, továbbá átlátszó. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez egy olyan széles jelenség lenne, ami ekkora hősiséget igényel. Erre van egy csomó állami szerv, ami most persze ugye elégtelen és szar, mert 2010 óta a patás ördög uralkodik. Szánalom...
klacus 2015.07.19 06:05:16
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez nem hazafiatlanság, hanem magyarellenesség.

A cigányság a magyarság része, ha tetszik a jobbiknak ha nem. A szocialista lusta balos anarchista oldal saját magát köpik szemközt, amikor a betolakodókat az itteniek elé helyezi. Az is szép, hogy a nagy Európában egy bolgár leszakadó térség segélyezésére direkt nem költenek, de mindenféle jöttment ellátására dől a pénz. Undorító!
Egy jó barátom a rendszerváltás éveiben egyik nagyvárosunk egyetemére járt. Mivel rühellte őkelme a kollégiumok világát, kitarhálta az egyetemista kölkükre büszke szüleitől, hogy albérletbe mehessen. A háziura egy kedélyes öregedő meteorológus volt, akinek családi házas…..
„Egész Európának megmutattuk, hogyan kell harcolni a demokráciáért”, mert legalább nem harc nélkül fogadtuk el a hitelezők akaratát! – hősködött Alekszisz Ciprasz szerda éjjel a görög parlamentben, mielőtt elfogadták volna az újabb mentőcsomag feltételéül szabott…..
A menekültek elleni uszításról jut eszembe ez a történet. Régi és poros. („Kézirata kicsit poros, leporolja doktor Boros” – szól a közismert versike különben is történetünk egyik hőséről.) A menekültekkel való politikai játszadozásnak megvannak a maga hagyományai.…..
Végre egy olyan kormánydöntést hozott Orbán Viktor, amivel teljes mértékben egyetértek. Nagyon helyes, hogy az én pénzemből elmagyarázza nekem, miért is jó az, amit eddig csinált és mitől vagyok én olyan nagyon boldog, elégedett és kiegyensúlyozott polgár. De a kivitelezés…..
klacus 2015.07.13 12:15:41
klacus 2015.07.13 12:16:34
@sanyix: De van, a gyerekkedvezményre akartam utalni...
klacus 2015.07.13 12:18:35
@sanyix: Te így látod, én nem. Szerintem az irány jó, a megvalósítás, hagy némi kívánnivalót, maga után. A korrupció, pedíg 25 éve itt van, nem új dolog. Ahogy a németeknél, osztrákoknál, sőt a svédeknél is ott van.
Olvasom az indexen, hogy Wáberer miniszterelnöki meghízott lett és egyből meg is mondta, hogy mi kéne az országnak. Több sofőr, az lenne jó a hazának! Wáberer szerint a gond az, hogy a nyugati cégek elcsábítják a kelet-európai sofőröket, Magyarországon ezért úgy 6500 ember…..
klacus 2015.07.11 05:58:20
@csak egy néző: "Hát hiába ez az ország a zseni gázszerelők és a Tefunál jól megfizetet, vagy Széles elvtárshoz hasonlóan igen jó üzletet (1 Ft-ért) kötő dolgozókkal, akik 30 évesen már vezérigazgatók lehetnek és bekerülnek a 100 leggazdagabbak közé. Természetesen politikai támogatás nélkül."

Van ilyen is olyan is. De Te nagyon irigy és rosszindulatú vagy. Nosza csinálj egy céget, és csapj bele. A szállítmányozás nem egy komplikált vállalkozási forma. Nem kel hozzá a Holdra szállni, és a rakétatechnikát sem kell érteni hozzá. Hidd el, hogy pusztán azért, mert akkor úgy indultak, annak néha több hátránya van mint előnye...
Kapcsolatépítés nélkűl pedíg a sarki fűszeres sem boldogul. Ha ezt nem látod be, akkor egy kis demagóg csacsi vagy, aki nagyon lentről nyávog.
klacus 2015.07.12 18:12:06
@maroz: Node kérem, szabad választása van a polgárnak. Akar kamionsofőr lenni vagy sem? Az állam senkinek a fejéhez nem nyom fegyvert, hogy elvégezze ezt. Ha ez egy szar üzlet akkor ne csináld! Ennyi.
Egész tavasszal koplaltál, hogy tökéletes legyen az alakod, de még mindig van rajtad néhány kiló plusz? Ne aggódj, ezzel a filléres itallal alig két hét alatt megszabadulhatsz a súlyfeleslegtől. Íme a recept: Facsard ki 1 citrom levét egy turmixgépbe, önts hozzá 3 dl vizet, majd…..