Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aenor

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aenora Jó fiú, rossz fiú 2021.11.11 16:35:10
Ha már eleget dugtál egy rosszfiúval, akkor egyre jobban vágysz egy jófiúra. Én már csak tudom, nekem van mind a kettő. Minden lehetséges formáját kipróbáltam már az emberi párkapcsolatnak, és még soha nem éreztem magam ilyen tökéletesen egésznek, mint mióta ők ketten, Francis és a Gróf úr életem…..
Egész gyerekkoromtól fogva folyamatosan szembesülök ezzel a kategóriával. Azt gondolják magukról, hogy ők jó emberek, mert átlagos életet élnek, van otthonuk, van házastársuk, gyerekük, munkájuk, vagyis a társadalmi életfeladatukat tökéletesen teljesítették. Ami persze, szép és jó, de igazából nincs…..
Aenora Balatoni vihar 2021.06.28 09:18:09
Csak álltam a vízben, körülöttem toronymagas hullámok próbáltak meg magukkal sodorni és az ég felvette azt a mély szürke, sötétkék árnyalatot, amiből reméltem, hamarosan esőcseppek záporoznak majd.  Bár nem villámlott, úgy éreztem, a körülöttem tomboló természet szenvedélye engem is magába szippant…..
Az embereket általában az alvás tölti fel és az étel tartja életben, engem viszont a szex. Sokszor megkaptam már életem során, hogy szexcentrikus vagyok, és most már túltettem magam azon, hogy emiatt szégyellnem kelljen magamat. Szerintem ez jó dolog, mégha néha nehéz is eleget szerezni…..
Aenora A kapcsolatgyilkos 2021.06.17 10:22:14
Azt hittem, ezúttal tényleg menni fog. Terápiás céllal ugyan írok róla, elég gyakran, de a körülöttem lévő emberekkel ritkán beszélgetek a betegségemről. Egyrészt, mert sokan úri huncutságnak tartják, és ahogy régen mondani szokták: "Ha mindennap kimennél a kukoricaföldre kapálni nem lennél…..
Teljesen mindegy, mi van rajtam - kivéve talán a szakadt melegítőt - naponta 3-4 ajánlatot legalább kapok abban a pillanatban, hogy valaki meglátja a fenekemet. Viccesen szoktam fogalmazni, több pasit szerzett nekem, mint a melleim, pedig azok sem elhanyagolható méretűek.  Hatalmas, kerek, jól bele…..
Azt hiszem, ez az egyik jó abban, ha művészlélek az ember. A leghétköznapibb dolgokat is képes másként látni.  Néha nem könnyű, mégis élvezem, hogy az én kaleidoszkópom egészen más képet mutat, mint egy átlagemberé. Ahol ő csak egy hétköznapi tárgyat, vagy megoldandó problémát lát, ott én…..
Aenora Amikor a fagyi visszanyal 2021.05.31 17:52:44
Nos, az igazság fáj: leginkább nyavalyognak. Nimfomániás vagyok, ami azt jelenti, hogy állandóan éhes vagyok a szexre. Azt gondoltam, hogy ez a korral majd lanyhulni fog, de egy jó francot. Amikor csak lehetőségem van rá, csinálom.  A férfiak többnyire két tévhitben ringatják magukat. 1. Mindig ők…..
Aenora Ettől lesz igazi a szerelem 2021.05.23 13:30:44
Sokan bizonytalankodnak, amikor megtalálják azt, aki mindenkinél tökéletesebb, hogy vajon a másik is így van-e ezzel? Igen, néha még én is.  Ezért elkezdtem gondolkodni azon, mik azok a jelek, amiből biztosan tudom, legalább olyan fontos vagyok neki(k), mint ő(k) nekem. Mert még mindig ketten…..
Aenora A tökéletes életem... 2021.05.04 10:27:33
Ha nem küzdenék már 10 éve ezzel a szarral, akkor a mai nap biztos, hogy mindkét pasimat elküldtem volna a halál faszára. A legrosszabb az egészben, hogy néha egyáltalán nem vagyok tisztában azzal, hogy ez most egy rossz nap, csak akkor, amikor már megtörtént a baj. És ez sokszor  jóvátehetetlen…..
Aenora Szétcseszett születésnap 2021.04.30 10:15:27
Totál jó programot találtunk ki a szülinapomra. Egyikükkel közel van egymáshoz a két dátum, így szerveztem egy baráti ebédet. A legjobb barátnőm, meg a vőlegénye volt a társaságunk és pompásan mulattunk. Háromfogásos ebédet rittyentettem, az előétel sikerült a legjobban, konyakban flambírozott…..
Aenora A laza csajok 2021.04.20 15:48:17
Vagy, ahogy a Holtodiglanban Rosamund Pike (tök pszicho a csaj) boncolgatja. "Az a legnagyobb bók egy férfitól, hogy tuti csaj vagy. Dögös, vagány, jó fej, sosem haragszik a pasira, csak kedvesen, megértően mosolyog és jó nagyra tátja a száját a szexhez..." A filmben baromi lenézéssel beszél…..
Van két csodálatos pasim. Az egyiknek felesége van, közös gyereke, a másiknak élettársa, nevelt gyereke. És ha most bármelyik oldalon bukta lenne, akkor biztos, hogy mindenki engem hibáztatna. A szeretőt.  De,vajon jogosan?  Adott egy férfi, aki kedves, nem iszik, nem agresszív, anyagilag is egész…..
Aenora Polyamor lettem? 2021.03.29 20:15:41
Sokat gondolkozom mostanában azon, mennyire kellett az életembe a másik pasi. Szerencsére az érzelmi dolgok kezdenek nálam visszaállni a normál kerékvágásba. Tanultam a múltkor elkövetett hibából és erőteljesen pórázon tartom magam. Nem dőlök be saját gyerekes rajongásomnak, nem mondom ki, amit…..
Aenora Két pasi és én 2021.03.24 07:40:37
Az úgy volt ... kezdődik így minden rossz történet, és ez sem lesz jobb. Van az állandó szeretőm, az uram, a mindenem, a férfi, aki nélkül nem tudok, nem is akarok élni. Viszont, bizonyos okokból nem túl sokat vagyunk együtt, én pedig a tavasz közeledtével elkezdtem éhes lenni. Úgy konkrétan…..
Aenora A szexcyborgok 2021.03.12 07:02:15
Mi ketten, édes urammal.  Az van, hogy mind a ketten elég nagy testtel rendelkezünk. És bennem is, ahogy sok más emberben, él egy előítéletes kis faszkalap, aki azt mondja, ú, ezek biztos csak elfekszenek az ágyon, aztán annyi a szex, hogy egy percig se tart. Mert sokszor, ha látok kövér embereket,…..
Aenora A helyesírás és a szex 2021.03.03 11:54:24
Néha visszasírom azokat az időket, amikor még teljesen mindegy volt, kivel fekszem le. Lehetett fiú, lány, öreg, fiatal, gazdag, szegény, csúnya, vagy szép. Hajtott a kísérletező kedv, mindent ki akartam próbálni, ami a fejemben megfordult, amiről olvastam, amit filmen láttam.  Az évek során…..
Aenora Egy sikeres nap... 2021.02.18 20:12:09
Sokan azt gondolják, mániás depressziósnak, vagy szimplán csak depressziósnak lenni azt jelenti, hogy az ember állandóan, művésziesen gyötrődik, szomorú, búbánattal teli és pesszimista. És azt is gondolják, hogy mániás depressziósnak lenni csak simán egy depi. Hát nem... Okulásul álljon itt egy…..
Már nagyon régen, még 2017-ben jelent meg a Vörös glória, és legalább egy évvel előtte fejeztem be, vagyis kb. 5 éve nem nyúltam a történethez. Amikor az ember ír, akkor nagyon beleéli magát a cselekmény alakulásába, a szereplőkkel sír, nevet, öl, esik szerelembe. De amint pont kerül az utolsó…..
Aenora Mélyen magam alatt 2021.02.06 12:53:53
Furcsa ez a szorongás dolog. Az egyik alapvető kiváltó oka a pánikrohamnak és akkor, amikor épp nem tör rám, akkor nem nagyon értem, mi bajom.  Hogy miért? Mert boldogabb és elégedettebb vagyok, mint általában a körülöttem lévő emberek. Optimista vagyok, imádok nevetni, viccelődni, nekem a pohár…..
Aenora A hétfejű sárkány 2021.02.03 10:10:46
Megint pánikrohamom volt.  Néha baromira szeretném tudni, hogy miért pont attól, akkor és ott jön rám, de az egyetlen dolog, ami ezekben közös, hogy olyankor jön, amikor előtte sok időt töltök otthon.  Nagyon ciki, egyik énem totál lesajnálja a másikat, aki meg komolyan veszi. Mintha belülről…..
Aenora Félelmetes egyenruha 2021.01.25 18:16:29
Biztos megvan az a jelenet Dave Eggers Kör-éből, amikor Emma Watson vmi hülyeséget csiná, ezért azzal büntetik, hogy önként magára rakja a kamerát, ami napi 24-ben, állandóan közvetíti szinte minden reakcióját a rajongóinak.  Na, nagyjából ilyen érzés egyenruhát hordani is. Abban a pillanatban,…..
Aenora Platón öröksége 2021.01.17 14:44:49
Platón azt mondta, a testiség a szerelemnek csak az első foka. Ha az imádott testében megtalálod a tökéletességet, onnan még több lépcsőfokon át vezet az út felfelé, mire eléred a rajongásnak, szenvedélynek azt a fokát, amiről letekintve mindenki más jelentéktelennek tűnik a szerelmedhez…..
Aenora Ellopott boldogság 2021.01.15 13:32:38
Vannak dolgok, amikben egyáltalán nem különbözöm a hétköznapi emberektől. Manapság már kevés olyan ember van, akit gyerekkorában ne bántottak volna, vagy ne ért volna valamilyen trauma. Így aztán kialakul bennünk a félelem a boldogságtól. Amikor jó, márpedig nekem most nagyon jó, akkor…..
Aenora Néha sírni kell 2021.01.10 12:10:43
A saját életemben nem nagyon kerülök olyan helyzetbe, amikor sírnék. Szerintem a jelenlegi baráti körömből még senki nem látott sírni, pedig igazából szeretek. Szóval ez nem valami macsó marhaság, egyszerűen csak a bánatomat, a megbántottságomat, csalódottságomat magamba zárom, nem mutatom a…..