Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wizardus86

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly, amikor Az ébredő Erővel a Star Wars sok évnyi szünet után visszatért a mozivászonra, a vetítésről kifelé jövet az volt az első gondolatom: J.J. Abrams majdnem megcsinálta. És ez a „majdnem” nem is volt kis teljesítmény. Idén, a Zsivány Egyes megtekintése után — meglepettséggel és izgalommal…..
A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet bemutatója már látótávolságon belül van, de ugyanez igaz a nagy téli hidegre is, amelynek első nyaldosásait már most is érezhetjük. A kabátokkal és egyéb ruházati cikkekkel foglalkozó Columbia pedig elérkezettnek látta az időt, hogy…..
Wizardus86 2016.12.19 22:07:54
Ha minden jól megy, mostanában minden évre jut majd egy Csillagok Háborúja ihletésű misztérium. Tavaly azt találgattuk, hogy az eredeti trilógia szereplőinek hangjai visszatérnek-e. Akkor Stohl András egy kaján félmosollyal ejtett át mindannyiunkat, mikor az RTL Klub arról kérdezte, ő lesz-e Luke…..
A Star Wars történetének kezdettől fogva részesei a brit szakemberek és tehetségek. George Lucas már az első Csillagok háborúját is a szigetországban forgatta, angol stábbal a háta mögött. Az űreposz legjobb színészei is a brit színjátszás kiválóságai közül kerültek ki, gondoljunk csak Sir Alec…..
Augusztusban a Lucasfilm feje, Kathleen Kennedy maga nyilatkozta, hogy még nem aktuális a kérdés, mostanra azonban előrelépés történhetett a fiatal Han Solo kalandjáról szóló film előkészületeiben, ugyanis elkezdődött a film szereplőválogatása. Legalábbis az űrcsempész új,…..
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
Belsőség Életmentő száguldás 2015.05.13 17:55:55
A napokban végigszántotta a netet a budapesti mentősök látványos vonulásáról készült videó. Teljesen joggal, hiszen ügyesen, okosan és bitang gyorsan szeli át fél Budapestet a szirénázó esetkocsi. Én nagyon tudom értékelni az ilyen videókat, kiszámíthatatlan időközönként…..
Wizardus86 2015.05.13 20:48:59
@Pepejoe: az ugye megvan, hogy keresztben lassabb vagy? :)
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
A híres emberek is csak emberek, és ők is szoktak bulizni. Ettől még persze ugyanolyan meglepő őket ennyire hétköznapi, ennyire felszabadult körülmények között látni, nem a megszokott, begyakorolt mosollyal az arcukon, amit máskor reflexből előkapnak, ha ott a kamera. Itt például…..
Wizardus86 2014.10.19 12:20:42
@esgégé: JAmes Dean is köztudottan szemüveges volt. Más kérdés hogy találkoztak-e. Amúgy mire alapozod?
Wizardus86 2014.10.19 12:22:36
@tükörfúró: Edison éppen lapoz...
Korábban már zümmögtek arról az éterben, hogy az Adéle élete feltűnő megjelenésű csábítója a Mission: Impossible negyedik része után újabb kémfranchise-hoz adja szédítő báját, de akkoriban azt mondtuk, hogy ez túl kézenfekvő lenne, hogy igaz legyen. Aztán kiderült, hogy…..
Wizardus86 2014.10.10 12:12:54
@Zalaba_Ferenc: Moneypenny sosem kavar bele a képbe, legalábbis a hagyományok szerint.
A Quantum-szál pedig az új SPECTRE, ahogy azt korábban már pedzegették. ÉS Ejiofor ide vagy oda, nem hiszem hogy ő lenne az új Blofeld :) de várjukvárjuk
Képanyagban gazdag napokat élünk, már ami az Abrams-istállót illeti. A tegnapi kültéri kör után ezúttal egy szupertitkos helyszínen található stúdió belsejébe vethetünk…..
Wizardus86 2014.06.04 10:28:14
@vargatom: valahol updatelték a hírt, hogy a képen nem az X-Wing van, hanem az első életnagységú Z95 Headhunter
Magyarországon is elkezdték már vetíteni az Antal Nimród által rendezett Through The Never Metallica-koncertfilmet. Összeszedtük a meghatározó és kiemelkedő koncertfilmeket: olyanokat kerestünk, amelyek rendelkeznek valamiféle narratívával vagy olyan megoldással készültek, ami…..
Wizardus86 2013.09.29 17:07:04
@Giedi: Mondj egy olyan koncertet a Beatlestől, amiről készült koncertfilm...

Hiányolom egyébként az 1979-es LEt There Be Rock-ot az AC/DC-től, ami ráadásul Bon Scott utolsó élő előadását is megörökíti, szétszakadó farmernadrággal, szóló közben túlpörgő és oxigénpalackozó Angus Younggal.

Illetve ha már Magyarországon vagyunk, a Queen népstadion koncertje nyilván
Órák óta tanácstalanul ülök a gép, hogy mégis ezt miért kellett? Búvár, Matyi Mendosa, Droo, Kubu és Néni, az új zenei stílust teremtő 5 kopó tehet erről, a Cops nevű, egyelőre beazonosíthatatlan hátterű produkció tagjai, akik visszahozták pár percre a szomorú…..
Wizardus86 2013.03.08 11:43:51
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
Öt új plakátot kapott a Warm Bodies, amely 2013 meglepetésfilmje lehet. A szlogenek a hm-től a bruhaháig terjednek.  ..
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
Wizardus86 2012.10.27 21:45:52
@Liquid_: itt lettem szerelmes énis, négy éves koromban :D
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
TComment Ezt most elbaltáztuk 2012.07.26 23:28:09
Extra rövid Égéstér-adásunk kommentposztja...
Wizardus86 2012.07.26 23:58:43
Anyám, ez az első bejegyzés, amit már te is olvashatsz. Tudom, egy keményen túlszívott Woody Allen sem szorong egy fiát féltő anyánál különben, de ennyi vas közt talán már nem tereh látni egyszem magzatod. A múlt héten gazdagon termett a fémfa. Alighogy elkészült a rendes…..
Wizardus86 2012.07.24 11:14:29
@Szűcslaci: még az edzésen jól meg is lepődtek a magyar Suzukikupások, a nyélgázon repülve a kanyar után az emelkedő előtt egyszer csak ott van előttük egy lassító, ami "tegnap még nem volt ott"
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Értjük mi, a másik adó, az nem létezik, az ottani műsorok sem, sőt, aki azokban szerepelt, az leírta magát örökre (kivéve, ha kurvára szükségünk van rá, ugye, Pongó jut eszünkbe meg Alekosz így hirtelen), és ezzel nincs is baj, megszoktuk, hogy a két magyar nagy kertévé nem…..
 Michelisz Norbi értékeli a marrakeshi hétvégét...
Wizardus86 2012.04.16 23:51:15
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Ma délben a menzán Csikós kolléga megkérdezett, tudom-e, hogy mennyit futott a múlt heti Hangyász Hétfő. – Nem én – feleltem, és felidéztem magamban a levelet, amiben beküldtem a posztot a TC levlistájára "2000 jól megérdemelt oldalletöltés" felütéssel. Nagyjából ennyire…..
hogyvolt Hacktion 1x01 2011.10.06 13:00:00
Hát öcsém, ha arra számítottál, hogy ezzel a címmel a Reviczky büfés kalandjain röhöghetsz hetente az antennás adón, rábasztál, meg tuti hallás után karaokizod a vörc donkámízit a kultúr kistermében. Ez, baszod egy hekkeres-titkosrendőrös magyar sorozat, frankón olyan, mint…..