Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Dezső

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gyuri bácsi elintézi 2014.11.03 16:50:05
Ha épp semmivel sem szúrja tökön magát a romokban heverő baloldal, ne adj'Isten már attól kezdenénk tartani, hogy egy virulens, fiatalos, dinamikus és nem totál szénné égett arcokból álló liberális ellenzéki alternatíva alakulhat ki - akkor jön Konrád Gyuri bá', és egyből…..
Kiss Dezső 2014.11.03 20:32:17
Az elmúlt néhány nap történéseinek és kormányzati bejelentéseinek ismeretében az ember eltöpreng azon, hogy vajon pártunk és kormányunk, s élén Szeretett Vezetőnk vajon összevissza beszél ökörségeket, kékeslila fogalma sincs arról, hogy mit is kellene csinálni, vagy simán…..
Kiss Dezső 2011.09.24 06:56:59
@Golopi: Méghozzá a disznók bontják…
Kényes témához nyúlok. Régi ideám, hogy a melegek elfogadottságán sokat lendítene, ha híres emberek (nem celebek, hanem olyanok, akik le is tettek valamit az asztalra) felvállalnák homoszexuális mivoltukat, mint ahogy a világ boldogabbik felén ez már természetes nem csak művészek…..
A Júlia nem akar a földön járni című slágerével berobbant Fluor most egy 2012-es falinaptárral próbálja kiengesztelni az általa megbántott médiadívát. A jövő évi naptárba olyan gyöngyszemek kerülnek, mint Donatella és Fluor a kiszáradt Aral-tó medrében egy tankhajón,…..
Kiss Dezső 2011.06.08 03:24:36
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Michael Knight Tárgyalástechnika 2011.06.02 18:12:00
Az Orbán-kormány nem pusztán kormány. A kormány a mi szakszervezetünk, Orbán Viktor pedig a mi harcos szakszervezeti vezetőnk. Ha Ő velünk, ugyan ki ellenünk? Már-már hajlottam arra, hogy írok ma valami szépet a kormányról, és elnyomok a Fidesz prominenseinek a feje…..
Kiss Dezső 2011.06.06 08:25:50
@mizrolist: Bizony.
90 V.I.P. – Szükségem van rád 2011.06.02 14:59:00
Év: 1999 Ismét a hölgyek számára kedves pillanatok következnek, hiszen ilyesmit magára valamit is adó fiú csakis titokban, de legalábbis egyedül, otthon és véletlenül hallgatott a Z+-on. A négy csini srác fantasztikusan érzelmes megaslágere a lányokból már akkor is…..
  Mindennapjainkra számos környezeti tényező hat, amelyek befolyásolják kedélyállapotunkat, koncentrációs képességünket. Akár közösségi terekről, akár a saját otthonunkról legyen szó, érdemes mindazokat a szempontokat figyelembe venni, amelyek az életminőséget nagy…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
Ilyet én is akartam már írni, de valahogy nem volt meg a keret. Ám jött ez a levél Éterfy Robitól - már a névért is tisztellek -, és ő előállt egy kész párbeszéddel - talán még sehol meg nem örökített magyar nyelvi bravúrokkal. Hurrá!Szegény budaiak többet kaptak, mint…..
1989 június 28-án hangzott el Koszovón az a beszéd, amelyről sok szakértő állítja: az első szikra volt a Balkánon. Sokan és sokat beszélnek a legendás fellépésről, de tudjuk-e, mit mondott Szlobodan Milosevics húsz évvel ezelőtt? Vid napja (Vidovdan) volt, amikor elhangzott…..