Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hinher

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Intacto. Megfejtő: Ficus Cucis (4 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. Mozsy (3 pont)5. Ficus Cucis (2 pont)6. Tnitike (1 pont)..
hinher 2013.07.24 13:28:20
A blog.hu szabta keretek miatt itt folytatódik gyűjtőcikkünk (az első rész fesztiválokkal, kritikusi díjakkal és a szezon más eseményeivel itt olvasható), 2013.02.25.Megkoronázandó az évet, íme az Oscar-nyertesek: hosszabb verzió, rövidebb verzió. A zenei betétekkel bőven…..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2011.01.17 10:00:00
HÉTFŐHáborús zónaEz valójában a B-kategóriás kultrendező (Démon, Q, Kannibál bébi-sorozat) és A-kategóriás forgatókönyvíró (A hét mesterlövész visszatér, A fülke, Mobil) Larry Cohen Original Gangstas című újkori blaxploitation opusza a grindhouse jeles alakjaival a…..
Másfél éve bemutattunk 10 olyan filmet, amelyek méltatlanul kimaradtak a magyar mozi- (és/vagy DVD-)forgalmazásból. Újabb tíz filmmel folytatjuk a sort, a mostani listában akad japán, koreai, kínai, dán, görög, francia és amerikai produkció – kísérleti filmtől vígjátékon…..
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
hinher 2009.04.24 01:29:43
és a híres Médiaiskola: www.youtube.com/watch?v=t_Zv2-fLMAo

(a macerát nem Dezső, hanem Rezső vette át)
hinher 2009.04.24 14:37:29
@Los Alamuszi: a kövérkés hapsi Aradszky lászló volt személyesen. valahol megvan nekem kazettán, most újabb lökést kaptam, hogy megkeressem.
amúgy tényleg feldolgozhatatlan, minőségileg és mennyiségileg egyaránt: www.youtube.com/watch?v=Z87L8dtHQdA
Geekblog Watchmen - főcím 2009.03.08 15:48:00
Annak, aki még nem kapott kedvet a filmhez, annak, aki már látta, és annak, aki csak belenézne, íme itt a film főcíme, ami (a netes reakciók alapján) még azoknak is tetszett, akiknek a film nem jött be. ..
Végre megjelent DVD-n Vera Chytilová Százszorszépek című alapfilmje, a MOKÉP kiadásában. Cseh új hullám, szürreális vidámság, filmnyelvi üdeség, hurrá! Van rajta magyar szinkron, meg az eredeti nyelv. Semmi felirat. Mivel a magyar filmrajongók elenyésző hányada beszéli a…..
Ma este 22:40-kor vág bele a Duna tévé minden idők legjobb bűnügyi drámasorozatának, a Drótnak a 3. évadába. A sorozatot már többször istenítettük, nem véletlenül. Intelligens, kíváló forgatókönyvvel és karakterszínészekkel készült hiperrealista rendőrös széria, mely…..
B-oldal TOP10 ismeretlen jó film 2009.01.31 07:57:00
Átlag user már intő jelnek venné, hogy egy filmnek nincs magyarországi bemutatója, nincs fent az adatlapja a Port.hu-n, nem jelent meg dvd-n, és úgy egyáltalán: alig hallottak róla itthon.A következő daraboknak lehet, hogy volt bemutatója nálunk, sőt az is lehet, hogy már…..
Nem szeretnénk átmenni Fehér Ház blogba, mi csak a léggitározáshoz értünk, de azért nem mehetünk el szó nélkül az Obama beiktatási ceremóniája alkalmából tartott, nagyszabású koncert mellett, ami nagyjából olyan volt, mint egy jól sikerült Old Boys-koncert egy kisvárosi…..
Mickey Rourke megjárta a hadak útját, tessék csak nézni azt a fizimiskát, ugye, hogy rajta van az elmúlt 25 év minden felszippantott kokócsíkja meg ledöntött félliteres vodkája? A Birkózó című filmmel visszatérő egykori szívtipró vasárnap megkapta a legjobb férfi…..
hinher 2009.01.12 23:52:03
comment:com Mentsük a kanalakat! 2008.05.03 15:08:00
A sportot letudtuk délután, maradtak a filmek, sorozatok, néphülyítő bűvészműsorok és tehetségkutatók estére - lássuk miből élünk! Egy kora délutáni filmmel kezdünk, mégpedig az m2 Thomas Crown ügy című darabjával, amit azért emelünk ki, mert ez nem a Pierce Brosnan féle…..
Ma ilyen japán-nap van, de mit lehet tenni, ha lépten-nyomon ilyen videókba botlik az ember a világhálón? Ez itt kérem szépen a klasszikus Pac-Man című videójáték, no persze emberekkel, így nem csoda, hogy botokkal ütik egymást a versenyzők. Én sírva röhögtem rajta, és alig…..
Kezdjük a vasárnapot egy premierrel: 17:35-től az RTL megkezdi az angol Primeval című sorozat vetítését, Őslények kalandorai címmel, könnyed kis szórakozásnak ígérkezik a hatrészes darab, amiben őslények járnak át valami dimenzió vagy időkapun hozzánk, és ezzel ugye tenni…..
Már vártam, mikor jönnek elő a farbával a vidám drogos énekessel és a faszára előszeretettel zoknit húzó basszerral operáló kommerszgépezet ügyvédei, hát megvárták, míg lemegy a Kaliforgia első évada (nálunk most megy az HBO-n), és csak ezt követően nyújtották be a…..
comment:com Franciák egész este 2007.10.13 18:40:00
Ritka jó este vár ránk, kint Tél tábornok éppen a csapaterősítésre vár, mi bent pedig megpróbálkozhatunk az évad első fahéjas, szegfűszeges forralt borával. Akár sikerül, akár nem, nyolc körül jönnek a kockás pokrócban, szürcsölve kuporgáshoz megfelelő francia filmek:…..
1997 október 4-én indult a Tv2 műsora, ami még egy elégséges matematikaérettségivel is azt jelenti, hogy idén tíz éves az igazi kereskedelmi tévézés Magyarországon. (A Szív tv-t most inkább felejtsük el!) Persze örülhetnénk is, pezsgőt ihatnánk Jakupcsek Gabriella…..
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
Ma estére javallunk vígjátékot és többfelvonásos világmegváltást is, meg még amit találunk menet közben. Az m1 először Angyalföldön kavarja a szálakat, Buci Bauer vs. kínai gagyiárusok, azaz Tűzvonalban, 19:55-től, immáron a negyedik résszel. Utána egy kis politika, majd…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.09.25 08:30:35
Rossz hírünk van, Maya Rudolph, a Saturday Night Live egyik nagyon vicces szereplője csak otthagyja a műsort, pedig múlt héten még úgy nézett ki, hogy marad. Itt egy vicces klip a csajról.Ken Burns új, második világháborús dokumentumfilm-sorozata 7.3 millió náző előtt debütált…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
Ha most az USA-ban élnénk, akkor azon menne a vita otthon, hogy Szökés vagy Hősök legyen a főműsor, de nem ott élünk, így marad a kicsit sárga, kicsit savanyú, de hazai. A TV2 kilenctől éjfélig krimisorozatozik, tengerészek helyszínelnek (NCIS), matematikusok nyomoznak (Gyilkos…..
comment:com Égig érő bráner 2007.09.22 17:32:00
Az RTL Klub ma is biztosította magának a nézettségi győzelmet A Gyűrűk Ura - A király visszatérrel (19:30), míg a TV2 belesüppedt az önimádatba: Ilyenek voltunk! - 10 éves a TV2 (20:15), az m1-nek meg úgyis mindegy, hogy ki nézi: Pompei (20:15) olasz filmdráma, 1. rész.Ugyan…..