Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nápolyi maszti

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen az, amikor az ezüstszínű nájlon jampeczakó alól elővillan a rojtosra kopott, kifakult értelmiségi lét. Kis vicces közjátékot láttunk a múlt héten A tét című műsorban, csak a csatorna nem siette el felrakni a videótárába az adást, úgyhogy azt meg kellett várnunk, hogy…..
Rettentő kíváncsi voltam, hogyan fogja a Fidesz ellehetetleníteni a Jobbikot, és főleg arra, hogyan fogja földbe döngölni a nőies, karakán reklámarcát, Morvai Krisztinát úgy, hogy mindez ne tűnjön izzadtságszagú erőlködésnek. Hát kérem, így. Ügyes taktika. Merthogy a volt…..
A Way magazinhoz képest egy könnyű sóhajjal kísért meglepetés a Mindennapi Pszichológia első száma. A kéthavonta megjelenő lap igényes nemcsak kívülről, hanem belülről is. Szerzői hozzáértéséhez és hitelességéhez kétség sem fér, ugyanakkor a cikkek korántsem…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Van úgy, hogy az ember elvéti a ritmust. Nagyon igyekszik lazának látszani, „hé haver, nagyon nyomom”, de közben csak arra figyel, hogy nehogy elrontsa a lépéseket. Ráadásul csak később szólnak neki, hogy már elmúlt 1934, és már rég nem szoktak szombat esténként…..
Én azt hittem, hogy egy hétvége nem nyújthat annál többet, mint amit péntek este kaptam tőle, amikor egy részeg és őrült csukahorgász puszta kézzel akarta agyonverni a szabad tűzön pörköltet főző Uj Péter főszerkesztőt. Mindezt azért, mert az ismert publicista - bár…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
Képviselő Funky 200001 géniusz 2009.03.04 11:27:00
Nem szeretünk azon lovagolni, ha a magyar politikában valaki hülyébb, mint egy ötödikes. Elsősorban azért, mert akkor túl sok dolgunk lenne, azt meg utálnánk. Amikor viszont Magyarország Géniuszai csinálnak ostobaságot, muszáj szólnunk. Hát hogy lehet, hogy az Értelmiségi Párt…..
Alig néhány perccel Gyurcsány Ferenc beszéde után újabb felbecsülhetetlen értékű dokumentumot fújt be szerkesztőségünk ablakán a metszően hideg februári szél. Orbán Viktor hagyományörző évértékelő beszédeinek 2009-es kiadását annak elhangzása előtt két teljes nappal…..
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
comment:com Lógok a szeren 2009.01.25 16:30:00
Oscar Wilde vígjátékkal kezdjük a vasárnapi tévézést, a Bunbury-nek (18:45) azonban nem a rongyosra nézett Colin Firth és Rupert Everett főszereplésével készült változatát adja a Filmmúzeum, hanem egy 1952-es feldolgozást Michael Redgrave-vel és Michael Denisonnal. A színház…..
Nápolyi maszti 2009.01.25 20:44:14
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Friderikusz Sándorról sok mindent el lehet mondani, és nagyon sok mindent el is mondanak a kollegák, pályatársak, ellenségek, meg úgy egyébként mindenkinek van róla véleménye, mondják egoistának, akadt, aki egyenesen letolvajozta, de egy dologban mindenki egyetért: a pali a…..
Nápolyi maszti 2009.01.19 00:16:41
Elképesztőek ezek az álnéven írt odamondatós kritikák. Nem tudom, ki a f@szom az a sixx, azt viszont tudom, hogy kicsoda M. Zsófia: az egyik (vagy a) legtisztességesebb, legkarakánabb újságíró Magyarországon. Soha nem mondott, nem írt mást, mint amit gondolt. Hogy -- Fridihez hasonlóan -- nagyra tartja Gyurcsányt és kevésre Orbánt? Ez van! Biztos, hogy nem benyalásból -- ha helyezkedni akarnának, nyilván fordítva dicsérnének/bírálnának.
A Társaság a Szabadságjogokért után a Szabadság Kör is megkérdezte az igazságügyminisztert, milyen kapcsolatban áll az In-Kal Security a minisztériummal, a rendőrséggel, vagy a közjogi méltóságok és a magasrangú külföldi vendégek védelmét ellátó köztársasági…..
comment:com Kossuthnak élnie kell 2008.12.04 17:18:00
Ritkák az ilyen pillanatok, amikor a felismerés ennyire éles fénnyel világítja meg az igazságot. De most, hogy a Magyar Rádió kuratóriuma egyhangúlag támogatásáról biztosította Kossuthot,Petőfit, meg Bartókot, megint egyértelműen látszik, hogy a hülyeség tényleg…..
Ez a rövid dokumentumfilm az újpesti Kálmán József utca hazaszerető polgárainak szemszögén keresztül mutatja be az 56-os forradalom eseményeit. A filmben több személyes sorsot is megismerhetünk, és láthatjuk, hogy a szabadság eszménye mily nagy mértékben tudta összekovácsolni a…..
Meg voltunk győződve, hogy ez a rádiócafés dolog Hajós András újabb beteg, halvaszületett ötlete, vagy ha nem is az övé, akkor is kizárólag a szereplési lehetőség miatt mondott igent rá. Majd orrhangon fog beszélni, és a Heti hetesből kimaradt hülye poénjait süti el. És…..
Vígszínház bérletünk volt évekig. Ami nem újdonság, Zeneakadémia bérletünk is volt, meg BKV bérletünk is (az mondjuk álló helyre). Tényleg rám volt bízva, mibe szeretek bele, mondjuk apám a The Exploited kazettára egy Led Zeppelin II-vel reagált intervencióként, tisztára,…..