Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nosztradam

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben egyre több helyen jelennek meg olyan hírek amelyekből arra lehet következtetni, hogy hamarosan vége lesz annak az időnek, hogy vezetői engedély nélkül lehessen közlekedni az elektromos és robbanómotoros kerékpárokkal. Ennek próbáltunk utána járni...
A kép nem pont egy Baofeng UV-5RA, de egy UV-5R, majdnem ugyanaz a kinézete, kicsit más a csicsa, de a gombok ugyanazok és ugyanott vannak. Mielőtt elkezdeném a konkrét típus ismertetését, néhány alapfogalmat szeretnék tisztázni. Egy adó-vevő rádió állapotai Egy adó-vevő rádió…..
SAJTÓKÖZLEMÉNY   Az összes parlamenti párt vezetője csatlakozva a civilek kezdeményezéséhez aláírja a Tarka Magyar demonstráció nyilatkozatát és elutasítja az erőszak és a kirekesztés minden formáját. Amint azt a Tarka Magyart szervező több, mint 100 civil szervezet a…..
nosztradam 2008.10.02 13:24:34
Előre a kirekesztés mentes magyar társadalomért!Az hogy hozzá szólok,nem más mint egy ember gondolatai eme sárgolyón melyet kb.100 évig taposhat,ha genetikai és egyébb adottságai megengedik!Minden ember annyit ér amennyit az emberiség javára pozitív hatást tud közvetve,vagy közvetlenül gyakorolni!A nevetséges és dühítő részemről az,-hogy egy ilyen magasztos eszme szolgálatában részrehajlás nélkül szándékozó tüntető tömegben sem tudunk egységesen összefogni!A gyengébb felfogásúaknak mondom:Nem az számít ki élesztette újra a chartát,nem az számit ki índította el a Tarka Magyar tüntetést,hanem a cél melyért létrejött az összefogás!Az eszmét egyik párt sem orozhatja el!!Még Gyurcsány sem-akinek vajmi köszönettel tartozhatnának a Tarka Magyar szervezői,mert ha szept 20.-án nem hívja egybe a chartát,/egyéni meg győződés /melynek egy és ugyanaz a célja és nem több és kevesebb mint a Tarka magyar felvonulóinak,akkor lehet,hogy eme civil szervezőknek 2010-ig csak az alvás járna az eszükben!Itt mondok köszönetet Gyurcsány Ferencnek/máshol is megtettem/csupán csak azért,mert felrázta ezt az alvó nemzetet.Tudják a külömbség csak annyi köztem és egyesek között,ha maga Csurka,vagy Vona gábor,Vagy maga az általam gyülőlt Tomket hirdette volna meg/persze ez lehetetlen/ezt az eszmét,Én aláírtam volna.A Tarka Magyar tüntetésről meg annyit,Hogy a menet élen,vagy végén elképzelhetőnek tartanám-és egyesek fogódzanak meg,hogy az összes Parlanenti párt vezetői kézenfogva eme eszme mellett hitet téve vonulnnak a sorba,és ehhez Thurmel csapatát is mint kézenfogó vezetőt is bele képzelem.Ami a Tomket-et illeti-mindenre gondoltam csak arra nem,hogy bőlcs-talán megsejtett valamit belülről,hogy gyülölete nem a romának,nem a Zsidónak,hanem a Zsidó,cigány ,és magyar bünözőknek szól!Továbbá ,ha azt is tudná,hogy a másság egyes csoportjai/homo és biszex/létükkel a heteroszekszuális egyének leszármazottainak biztositanak életteret-mert azoknak nincs és nem is lehet utóda-és tudná,hogy akár Ő is lehetne- e csoport tagja,ha véletlenül ilyen kódokat ad számára a természet,kevésbé gyülőlné Őket!Az,hogy e kategóriába tartozó a társadalomba teljesen beilleszkedő egyén nem üldözendő-ennek felismerése,csak iskolázottság kérdése!Ezek közül a bünözők épp úgy üldözendőek mint a magyarság bünözöi!Máshol már eleget irtam e támakörben,hogy akiket érdekel az meg is találja.Egyet ne felejtsen sem a charta sem a Tarka Magyar tüntetőinek tömege,hogy a szélsőségeket,nem a kisebbségek megléte,hanem a demokrácia hibái,a munkahelyek hiánya,a rossz segélyezési rendszer,a fiatalsággal való nem törődés,a cigány/nem a roma/ és nyakkendős bünözés kirívóan magas volta hozta életre!Ezek megszüntetése a hatalémon lévők felelőssége .Ezeket tüntetéssel,ellentüntetéssel megszüntetni nem lehet!Ha a társadalmat nem csak adók beszedésében és kiváltságosok jól megfizetésében,hanem igazságos rendszerekben a nép felemelkedésében látják,akkor a szélsőségek maguktól is megszünnek!!!
Rengetegen foglalkoznak a Tarka Magyar! demonstrációval. Nézz utána bővebben! webrádió Kormányszóvivő: az Amnesty International tájékozódjon, mielőtt véleményt formál 168 óra A titkosszolgálatnak nemcsak a füle nagy, de a keze is hosszú Gyurcsány orbánviktorozott,…..
nosztradam 2008.10.02 20:35:53
Tisztelt Tjani! Írásodból kitűnik,hogy a lényeget nem kívánod meglátni.Mielőtt arra gondolsz,hogy nem adok majdnem teljesen igazat neked,kérlek olvasd el az előző írásomat eme oldalon,kissé feljebb.Hidd el,hogy mink is baloldalon állók jól tudjuk,hogy a roma társadalom,ugymond cigány része igen is nagy számban bünözésből tartja el magát,és misem értünk egyet a drogok legalizálásával,A homo,vagy leszbikusokról más a véleményünk,azokat a természet elleni olyan személyeknek tartjuk,melyek Ön Ön hibályuk nélkül,a természet játékaként léteznek.Ettől azonban hasznos tagjai lehetnek társadalmunknak anélkűl,hogy megvetéssel kellene élnünk irányukban.Ha a főld túlnépesedésének veszélyét vesszük figyelembe,talán jó hogy léteznek!Máshol erről részletesebben írtam.A fenti írásomban válaszolok arra,hogy az eszme nem kisajátítható egy párt részére sem!Az,hogy most civilek próbálnak ugyanazért tömörülve,mint amiért a chartások nov 20.-án,csak üdvözőlni lehet!Végre felébredt a társadalom!A chartán jobb,ha tőlem tudod,hogy elég sok Orbán párti is jelen volt,s előttem is ketten áltak.Máshol leírtam részletesen itt nem akarom.Senki nem hívta őket személyesen,hanem megértették azt,hogy az ok nélküli másság gyülölete -a fasizálódási veszély-elháritása közös feladat.Megjegyzem a rendezuvény alatt és azután sem támadtunk rájuk,sőt örültünk jelenlétüknek! A Tarka magyar-bár részemről az elnevezés nem szerencsés/máshol erről is írtam/tüntetésnek is a célja ugyan az mint a chartá-é.Nem több és nem kevesebb.Csak talán azért magasztosabb,hogy a civilek-szebb nevén-most a nép,az isten adta nép mondja,hogy a magyar nem fasiszta ,rasszista,kirekesztő nép!Ezen eszme követése,és betartása a jobboldali pártoknak nem,de a baloldaliaknak kötelező!Igy-hát akármennyire nem tetszik a civil szerveződésnek,de eszmélyük ,és tüntetésük mögött felsorakozva,mégha képletesen is a magyar teljes baloldal ott áll!Egy baloldali sohasem lehet kirekesztő!Nem az egyes magát baloldalinak valló,de magában és cselekedeteiben másként viselkedő egyéneket értem ezalatt!
Miután lemondták a bejelentett ellentüntetést, a Tarka Magyar! elnevezésű, szombat délutáni erőszak és kirekesztés elleni békedemonstráció szervezői nem tartják indokoltnak és céljaikkal összeegyeztethetőnek a felvonulás kordonok közé szorítását. Mi…..
nosztradam 2008.10.02 12:16:16
Nem elég az,hogy ilyen nevet találtak /Tarka Magyar/ a szervezők,-még ráadásul a rendőri biztosítás mellőzését is kérik?! A felelőtlenség iskola példája!Azonban meg kell hogy mondjam,amennyiben rendőri biztositás nélkül,vagy csökkentett rendőri biztosítással zajlik le a tüntetés,és azt magányos szélsőjobbos atitüdökkel megáldott személyek nem fogják megtámadni,továbbá a tüntetés végesztével esetleg kis csoportban nem támadják meg a nellék utcákon tuntetésről bélésen hazaigyekvőket,-akkor a szélső jöbb arról tesz bizonyságot,hogy erőit kordában tudja tartani,és valóban erős szerveződés!!!.Valamint a politikájában valami ésszerűség látcódik kirajzolódni!-Sajnos ebben személy szerint nem hiszek!A magam részéről abban reménykedem,hogy a rendőri vezetés nem teszi meg,a rendezvény felelőtlen rendezőinek kérését,a kordonok bontását!Én általában előre írom le véleményemet,azzal a céllal,hogy még tudnak változtatni.A békés tüntetésen résztvevő tüntetők bármilyen megtámadása büncselekményt képez!A szélső jobbos ellentábornak csak annyit-csupán megértésül-hogy a Tarka Magyar,a charta-tüntetésen résztvevők nem a magyarországi bűnözés,és ezen belül az általuk nevezett cigány és nyakkendős bünözés mellet tőrnek, törtek lándzsát,hanem a becsületes sokrétű magyar állampolgárság/ebbe a büncselekmények el nem követő szélső jobbosok is beletartoznak/a becsületes roma társadalom/nem cigány bünöző rétege/is beletartozik!Minden agresszív támadónak javaslom gondolja át,hogy akár csak tojás dobálással is megtámadja ezen tömeget!A felvonulókkal,tüntetőkkel teljesen egyetértve!
e-Vita Charta 2008 2008.09.06 19:34:00
Nem vagyok biztos, bejutok-e, mert bár kaptam meghívót, de az mindenféle gyakorlati útmutatót nélkülözött: kell-e regisztrálni, emailen vagy telefonon, vagy bárhogyan bejelentkezni. Mindenesetre egy válasz-emailben visszajeleztem, hogy igen, mennék, és kérdeztem, kell-e…..