Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztropNat

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves, beoltott és oltás nélküli, Ancsa kedvelő és kevésbé kedvelő kitartó VV HV rajongónak! Itt az utolsó JLB, ezúttal a legjobb nem győztessel, Lóbelttel, akinek a nagyinterjúja mellé már most kiteszem a 8milliós számlálót és egy egyszerű ding jelzéssel…..
sztropNat 2021.03.19 21:15:40
@silvermansarah: Őszintén engem az zavart meg, hogy az a srác mennyire beleolvadt a háttérbe, a csaj (a sógornő) meg pörgött ezerrel, még anyukát is némileg háttérbe szorítva. Én is így lefagytam, hogy most ez a húga, aki megtalálta Robi fura hasonmását, mint élete szerelmét? És a túllelkes hozzátartozó nő az aktivitásával mindvégig ebben a bizonytalanságban tartott.
Legalábbis tőlem távol állna, hogy a párom tesójával kapcsolatban főzászlóvivőként ott szerepeljek.
Ez a ValóVilág10pwrdbyBB kísérőműsorának a Hvja, csak hogy stílszerűen indítsam a Mercikéről szóló jövést, látást, bukást. Ez az adás más lesz mint a többi, legalábbis Ancsa szerint...
sztropNat 2021.03.18 18:15:19
@Fálki: Nekem Skyler-ről már csak az jut eszembe, hogy szegényt a legidegesítőbb sorozatkarakternek választották valahol. Mondjuk meg kell hagyni az események forgatagában, nem az ő felbukkanása volt a legkellemesebb.
sztropNat 2021.03.18 18:19:43
@MozambikiZombi: Na ez nekem full elkerülte a figyelmemet, hogy "Viragot kutyazzak (pl. Renatoek)" :O Mármint persze van egy alap óbégatás a párbajokon, de sose hallottam ki, hogy pontosan mit mondanak. Renátó Virágot?! De hát a nagy Dani spanjának a nője? Ott tartottam, hogy ők jóban voltak.
sztropNat 2021.03.18 18:31:18
@alma_szósz: Igen, a párbajon PP is valahogy veszített a fényéből. Hát mikor ketten jöttek egyszerre Ancsával.:D Rég láttam két ilyen halovány műsorvezetőpárost. Nem hogy erősítették egymást, valahogy még szürkébb lett mindkettő.
Beste Leben!..
sztropNat 2021.03.10 21:28:03
@.Zsu: Én Bálintnál bírom, hogy nála (vele egyetemben) mindenki kiegyezett abban, hogy "ha az a 8 milliós balhé nem lett volna az utolsó héten..!" Holott láthatóan sokkal előbb elkezdett mocsárcsapat szintre fáradni. Legalább Anikó jelezhette ezt volna jobban számára az ő JLB-ben..
Sziasztok kedves elszakadni képtelen pajtásaim, lássuk hogyan jött, látott és bukott sokak kedvence, az abszolút favorit Bálint. A jóember láthatóan nem igazán aludta ki magát az elmúlt napokban, a palóc Grand Canyon az egyik szeme, az apci tengerszem a másik szeme alatt. Mellesleg mindkét hely…..
sztropNat 2021.03.08 19:52:26
@MozambikiZombi: Egyébként erre én emlékszem rosszul, vagy valóban nem nagyon vágtak be a kezdetekben nagy Dani-Bálint egymásra találás pillanatokat?
Úgy rémlik, hogy tökre meglepett a nagy barátságuk, mert Bálintot is mindig egyedül lehetett látni, kémlelni egy sarokból, vagy cigizgetni a többiekkel. Danira már ennyire se emlékszem, csak mikor bejövetelkor szétoltott mindenkit. De az, hogy még sokan voltak és ők ketten hű, de örültek egymásnak..
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
sztropNat 2021.02.19 20:03:31
@K_Attila: De hát ezt nem most kezdte és régen se volt erre példa.
Emlékszem az első pillanatra mikor meghallottam, hogy ilyen héliumhangon prüntyög Moh-nak, nem hittem el hogy ez most komoly.. azóta bíztam benne, hogy minél előbb kiesik, mert ez elviselhetetlen. Ezért csodálom, hogy ők össze vannak vele zárva, erre mindenkit minden zavar, csak ez nem.
sztropNat 2021.02.19 20:05:11
@úgymond olvasó mmkk: Az viszont elég durva manipulálás lenne.. Vivit folyamatos terrorját közvetítik, azt meg kivennék ha Marcinak egyszer odaszólnak. A végén ki tudja mik a valós arányok.
sztropNat 2021.02.19 20:18:02
@úgymond olvasó mmkk: mondjuk az biztos, hogy durva ahogy hagyják rohadni a villalakókat (a már említett pattanások, cserepes száj, fekély, árpa és társai). Én ezen felül csak egy évadot néztem elejétől a végéig, de csak az rémlik, hogy a vége felé többször hordtak sapkát, mert azt hitték szar a hajuk, meg híztak szintén.. de ilyen feltűnő bőrproblémákra nem emlékszem.
Szülinapra ébrednek a villalakók, nem is akárkiére. Dániel ünnepli 23. születésnapját és elárulja a riportban, hogy lelki szemei előtt többször megjelent, hogy e jeles napon zöld kendő lesz a karjára kötve és a feje előtt lebegő párbaj miatt izgul. Én is izgulnék ha a fejem előtt egy párbaj lebegne,…..
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
sztropNat 2021.02.17 10:46:53
@silvermansarah: Ráadásul ahogy Bála ott lavírozott kettejük között, nyilván Prolival volt főként egyetértésben, de azért néha neki is odaszólt, hogy "amúgy ő megérti Vivit.." Na most mi van?!

De a végén az übergáz jelenet volt mikor megint az összes hülye összefogott, hogy "mekkora gyökér ez a Vivi, hogy mindig arra szavazott, aki ki is esett.." Nem is értem ezt a logikát.
Komolyan én már drukkolok, hogy megismétlődjön az általatok emlegetett Zsu-s évad és akkor már inkább Vivi vigye a lóvét miután elviselte ezt a non-stop terrort.
sztropNat 2021.02.17 10:53:21
@silvermansarah: Azért kíváncsi lennék, hogy 2 és fél hónapig pózolt, vagy netán neki sincs olyan hű, de kiforrott személyisége és a GinaRenátóDaniMercikék között ő is szép lassan átment "tesóba", mert a vellában mégiscsak ez a stílus lengte át az atmoszférát?
sztropNat 2021.02.17 11:02:45
@silvermansarah: Igen, nekem is kb két különböző személynek tűnik.. De ez az agresszív, lekezelő oldala azért meglepett.
De köszi a megfejtést! Nagyon találónak érzem a látottak alapján!
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
sztropNat 2021.02.16 12:49:25
@Gia Gianea: Én Robiból nézem csak ki a rendszeres edzést (őt tán többet is mutatták, hogy ott szaladgál), meg valóban Bálint egyszer emelgetett egy széket.. de jelenlegi külsejét nézve, azt gondoltam, hogy ez olyan Vivis "most guggolok kettőt" szalmalángszerű elhatározás lehetett.:D
Persze lehet, hogy igazad van, csak napi egy órácska edzéstől is várnám a csodát, hogy kevésbé legyenek agresszívak.
sztropNat 2021.02.16 13:10:30
@mozambikizombi: Hát én már félve nézek a Belevalóvilágba, mert tényleg ez a terror, amit Vivire mérnek.. Azt a szemlekötőst én félbehagytam, mert tényleg borzasztó volt nézni.

Ilyenkor amúgy Mercike is süllyed a szememben, mikor bekapcsol gangsta üzemmódba és helyesel a fiúknak, hogy milyen buta, meg idegesítő Vivi. (ezt pont ő merészeli mondani?!?) Persze Merci amúgy is tudott ezeregy dologgal irritálni, de egyetértettem, hogy alapvetően olyan kis jólelkűnek tűnik (jó, + a Moh-zaklatás szerintem is necces), erre a Viviterrorvonatra ő is mindig szívesen felszáll, ha már úgyis mindenki ott van.
sztropNat 2021.02.16 13:39:36
@Sargabogre: Ja, a covidos védőoltásról nem is beszélve.. Ráadásul annyira szereti beismerni ha tévedett, mint DaniRenátó. Mikor mondták Robiék, hogy vélhetően nem a már megbetegedetteknek adják be a védőoltást, látszott a fején, hogy "na jó, lapozzunk..".
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
sztropNat 2021.02.12 18:49:01
@silvermansarah: engem ez amúgy úgy meglep, hogy Virág ennyi versenyen indult, mert a tartása, kiállása meg olyan, mintha amúgy nem lenne önbizalma.. tényleg kissé suta a görbe hátával, meg ahogy vonszolja magát, és nem csak ébredés után. A karaoke esten is a Csillagok aranyát is úgy énekelte, mintha a budin lenne Proli úrral.
sztropNat 2021.02.12 18:58:11
@Fálki: Jah.. ennyire mondjuk nem néztem utána. Mindenesetre anyuka elmondása alapján X faktor válogatóra korábban már elkísérték, meg egy hónapig turnézott tiniként valami musicalelőadásban, meg fellépett falunapon. Szóval kell valami színpadi rutinnak lenni ott.
sztropNat 2021.02.12 19:20:51
@Raspberry Cake: Nahát itt milyen szép! Nem csak szép, de olyan bájos is. Hihetetlen, hogy itt a VV-ben egyáltalán nem látom szépnek, valahogy már akkor is lepusztultnak tűnt, mikor bejött. Olyan kis puffadt, tokás feje van ahhoz képest, hogy vékony. Tényleg mintha alkoholista lett volna.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt a Fálki Corporation (De Főnök, mi az a Corporation? Bunkó vagy, Bugsy) egy újabb Hogyvoltja, méghozzá a friss, ropogós exkluzív és brékingnyúz JöttemLattamBuktam a ValóVilágok tortenetenek egyik szerintem legutáltabb női szereplőjével, a…..
sztropNat 2021.02.11 13:19:09
@SelyemSonkaPini: :D Igaz..
Hát én abba a focizásba is beletekertem. Hiába pucsítottak szépen a fiúk, azzal a dudálással-kerepeléssel megfűszerezett izgalom. Azt hiszem nem maradtam le semmiről.
sztropNat 2021.02.11 13:24:49
@silvermansarah: Igen a talpa! Te jó ég! Nem is értem ezzel együtt hogy tolta így végig!
Mondjuk az is szuper kis nyári rádióbeszélgetés volt Robival, amit valamelyik poszt alá beszúrt az egyik kommentelő. Ott is lenyűgöző volt, hogy Robi vendéglátósként, össze-vissza munkarend mellett akár éjszaka is ment az edzőterembe, holott állómunkát végez.. én néha egy fárasztóbb irodai nap után is hajlamos vagyok otthon dögleni.
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
sztropNat 2021.02.08 13:20:39
@.Zsu: Nekem "tetszett" még ebben a műsorban a magyaros maszkhasználat. Mikor várnak a szülők, vagy a Gábor egymagában a folyosón, szépen rajtuk a szájmaszk, amint jön Renátó "várjál, leveszem!" és mehet az ölelés, puszi.:D
sztropNat 2021.02.08 13:51:37
@kozi001: én már annak is örülök, hogy nem csak egy Olimpia nap van, mint amilyen kínosan összedobták az X-faktor délutánt.
Nnna kedves feleim. Nem bírtam magammal, csak megírtam, olyan nekem a VV hogyvolt, mint Virágnak Dániel szerelme. Próbáltam rövidre fogni, mert mégiscsak volna jobb dolgom is ennél, végül nem sikerült, nézzétek el nekem. Üzenetek Vivinek Vivi rajongói üzeneteket szeretne hallani, kritikusai…..
sztropNat 2021.02.07 21:29:42
@repuloezustmokus: nem hiszem, hogy ez egy őszinte szimpátián alakuló kapcsolat.. még Bálint testvére is úgy nyilatkozott Daniról, ahol sejteti, hogy nem egy súlycsoport a két srác.
sztropNat 2021.02.07 21:36:03
@repuloezustmokus: Hát pedig azzal vetne Bálintra jó fényt, ha azt sejtetné, hogy igen, ez egy őszinte, fasza barátság. Ilyen haverjai vannak Bálintnak kint is.. Ha lerántja a leplet, hogy taktikázik össze vissza az kevésbé előnyös szerintem.
sztropNat 2021.02.07 21:49:18
@mozambikizombi: Ez igaz.. csak ennél a jelenetnél az nekem még így is tetszett, hogy vigasztaló szándékkal ment Vivi után mikor sírdogált az ágyán, és mikor Bálint követte őket óbégatva, hogy ez "műhiszti meg jézusmáriám.." legalább ott nem ment át erre az oldalra. Valóban, hogy csöndben van, az se a legszebb, de ebben a helyzetben nekem már az is valami, hogy legalább nem áll Bálint mögé, hogy "igen Vivi, hagyd már abba".
Ennél mondjuk megértem Robit, mert én is nehezen állok bele még kívülállóként is az ilyen idegtől feszülő, óbégató hülyékbe. Sőt, talán én is lefagyok annyira, hogy az se jut eszembe, hogy "gyere Vivi, menjünk át a nyugiba", pedig az tényleg egy jó ötlet.
Helló Dolly! Akarom mondani Ancsa, mert Ancsa köszönt minket és úgy néz most ki, mint a szegény ember Dita von Teese-e. Mielőtt igazán belemerülnék az összehasonlításba és megkérdőjelezném előbbi megállapításom, már kezdődik is az első bejátszó. A Ki a legzavaróbb? és a Ki a legpazarlóbb? szavazás…..
sztropNat 2021.02.04 19:42:56
@Gia: Szerintem Virág lassan az instán se fest másképp.:D
Pont mikor elméláztam, hogy egy Merci-Virág párbajon kire szavaznék.. hisz Virág tényleg borzasztóan igénytelen kívül-belül, nem csinál semmit és még flegma is hozzá. Viszont ha Merci elkezd héliumhangozni, rögtön arra jutok, hogy vele kéne mielőbb csökkenteni a létszámot.
Szóval jobb híján meglestem az instra profiljukat és még ha a szerkesztők ugye nem is feltétlen előnyös képekkel dobják fel az oldalukat. Azért Mercikén van változatos smink, frizura, vagy látszólag épp csinál valamit valahol. Olyan aktív, színes villalakó benyomását kelti, ellenben Virág.. azzal a összefogott, vagy fejére hányt hajgumóval a rózsaszín pendejében vagy a fekete kinyúlt szabadidő-szettjében. Tele van ilyen képpel ahol üresen néz, ugyanolyan hajjal-ruhában.. Mintha szanatóriumban élne és nem tudná, hogy minden szögből kamerák veszik. Tényleg mintha el is felejtette volna, hogy ő nem nyaral, hanem egy játékban vesz részt. Danizik, döglik és ebből áll az egész villaléte.
sztropNat 2021.02.04 20:09:44
@MsIreneAdler: Én már megijedtem, hogy meg akarják etetni a nézőkkel (vagy legalábbis Merci a riportban is ilyesmit sejtetett.) hogy "végre megtörtént!" hát mi más lehet ez, mint a kapcsolat szint lépése, illetve Moh ordas kihasználása? Holott amellett, hogy volt már ilyen hátulról-berakós (és ezek szerint néhány lökés után kivevős..) műsoruk, azért az se volt olyan rég, mikor a nyugiban Merci a félálomban lévő Mónak mondogatta, hogy "tedd be!! tedd be!!" és jobb híján csak a farkán pihentette a kezét, ha már más nem jutott.
Azt gondoltam egy ilyen előzmény és invitálás után ez már Merci részéről is egy tudatos mártíromság, hogy "azt hittem ezután majd minden más lesz.."
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
sztropNat 2021.01.22 14:14:23
@Sargabogre: Az utóbbi részeknek nekem is épp ez volt a tanulsága! Nem értettem ezidáig, ha Moh-nak is annyira bejön a Merci, hogy összebújjanak, fizikai kontakt legyen stb, hogy a viharba tudja olyan sziklaszilárdan, hogy ebből szerelem/kapcsolat ne lesz? Vélhetően neki is átjött, hogy egy kissé egyszerűbb kultúrkörből való a lány, és hát ekkora szellemi/lelki szakadékkal senki nem akar kapcsolatot.
A legutóbbi részben is ez a Merci által kezdeményezett "birkózásuk".. Tényleg olyan Merci mint egy irritálóbb kiskamasz fiú. Én szerintem a sértődése után menekülnék és hagynám is őt ebben az állapotban, csak szabaduljak tőle..
sztropNat 2021.01.22 16:15:23
@silvermansarah: Hát ez a pizzás jelenet is kész volt.. Őszintén meglep, hogy mégis Vivin szeretnek élcelődni, pedig minél többet látok Merciből hajlok afelé, hogy őt sokkal nehezebb lehet elviselni. Merci a kis egyszerűségéhez még harsány és kötekedő is, fura, hogy mégis a belassult Vivien a fő poénforrás. (Jó, az igaz, hogy Vivi legalább semmi különöset nem szól az oltásokhoz, Merciből meg vagy a obégatóGina-gengszer jön elő, vagy a trappoló megsértődő királylány.)
  A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a…..
sztropNat 2021.01.21 14:21:35
@K_Attila: Ebben az a legviccesebb, mikor Virágéhoz képest meg úgy említi, mintha ez mekkora kor lenne. A 18 éves az kislány, az a 4 év előny meg rengeteg behozhatatlan élettapasztalatot takar.
sztropNat 2021.01.21 15:06:09
@Gézamalac: "Az tényleg nem szép a szerkesztőktől, hogy csak ezt vágják be, mert a lakókat ismerve mindenkit kibeszélnek, aki éppen nincs jelen."

Szerintem amúgy tényleg nagyobb százalékban fordulhat elő, hogy "Vivin lehet röhögni", ahogy a "ki nem érdemli meg a fődíjat?" beszélgetőkörben is - az ügyeletes hogyvolt író is kiemelte - mindenki megúszósan őt jelölte meg. Na meg a "kit cserélnél le a kutyára.." és egyéb játékokban az oldalborda Virág is hajtogatja, hogy Vivinek aztán nincs önálló véleménye.
Nekem az az érzésem, hogy mivel Bálint is ennyire nyíltan őt szereti piszkálni, ezért a töltelék is úgy érzi, hogy azzal nem lő mellé, ha Vivin élcelődik egy kicsit a háta mögött.
sztropNat 2021.01.21 15:45:39
@Krétagarbó: Engem ez őszintén ledöbbent, ahogy Fru gyászol.. mármint tényleg olyan mint, aki kivételesen nem magát siratja, mert egyedül maradt a szupercsapatból, hanem valóban hiányolja a terrort és hogy néha a szájába köpjenek.
Kíváncsi vagyok fog-e oldódni, vagy ő a kieséséig Renátó özvegyeként fog szerepelni.
  Éljen a lebutított iskolahét, éljenek az idegen nyelvek! Legfőképp az angol, mert ezen a héten szem- és fültanúi lehetünk ahogy megtanulnak angolul a gyökerek küzdenek az angol nyelvvel. Olyan lelkesek, hogy korán reggel csipásan, s mosdatlanul már gyakorolnak. Robi a nappaliban magol és a…..
sztropNat 2021.01.21 11:04:55
@Ármándójózsi: Mercin én is kész vagyok.. kezdi tolni ezt a Gina szintű, ha valamit csinálni kell, amihez koncentráció, figyelem, energia szükséges megy a lázadozás. Komolyan, ha csak kihúzna cigzini, hagyva a többieket csinálni a feladatot, legyen. De ez a hülyegyerekes "direkt hülyén csinálom", fordítva fújom a furulyát, telipofával ásítozom, meg nyávogok össze-vissza. Aztán a kötelező magyarázat "hát kifogy a levegő a tüdejéből és rosszul lesz..", pedig amúgy csinálná ő..

Meg szerintem tán Moh-nak először mondta ki azt a tényt (amit emlékeim szerint csak a riportban osztott meg), hogy ő sem feltétlen szerelmes, csak felbassza, hogy valaki nemet mond neki, miközben ő nem bír a vérével.
sztropNat 2021.01.21 11:38:05
@.Zsu: Fú, hát mikor beköltözött a villába, akkor volt aggasztó, mintha alig beszélt volna magyarul.. minden második szó "izé", meg "faszom" volt. Na mondom, remélem ez a csaj inkább csendben fogja elfoglalni magát.
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
sztropNat 2021.01.13 19:05:20
@LaciHogyVoltol: "Amúgy Bálint nem is értem miért van annyira beleállva most Pinibe (pun intended :D). Az előzetesben 3 embert kell megnevezni, akiket lecserélne a villában a kutyákra és Vivit mondja a Frunátó páros mellé. Vivi eddig 3-ból 3 párbajról őt várta vissza, Mercike 3-ből 2x NEM őt. Azért ez elég rossz arány, 'just saying..."

Hú, ez kemény! Nekem ez új infó volt.. ugyanakkor a kerekasztal beszélgetésnél, hogy kit vigyen Renátó, nekem is szokatlanul durva volt Bálint Vivi felé. Ő dobálózott először a depressziós jelzővel, aztán Vivi pityeregve mondja a riportban, hogy látja magán a depresszió jeleit.. komolyan, ugyanazt a pszichoterrort sejtem Bálint felől, amit az elsőként kiesett Mercédesznek tolt, na meg kivételesen Fruzsi oltását se érzetem túl jogosnak, mert ja, Dani primitív. Ahogy Robin és Bálinton kívül ott mindenki.

Lehet, hogy érzi rajta, hogy szimpatikus lehet Vivi a nézőknek, ezért próbálja finoman megfúrni?
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
sztropNat 2021.01.09 12:02:49
@Ken Adams79: "Virágot csak szavakkal alázza Dani, Renátó nagyon a határon mozog a verbális és a fizikális alázás között...Mercike meg magát alázza"

Na igen, pont emiatt mennyivel "igazságosabb" lett volna egy Gina-Renátó, Dani-Mercike szerelem.. Néhány szituban jó volt látni, hogy Gina és Merci mennyire nem rökönyödik meg ezen a suttyó stíluson, sőt, pont ugyanolyan színvonalon és eszközökkel tud visszaugatni. A legutóbbi Merci-Renátó vitában is azért látszott, hogy Renátónak fennakad a szeme és kis erőgyűjtés után folytatja az "akkor is nekem van igazam" műsorszámát.
sztropNat 2021.01.09 12:13:04
@MsIreneAdler: "Fru anyja helyében nem bírtam volna megállni hogy valami lájtosan ne utaljak arra, hogy Rencsit hagyja a toszba."
Szerintem igyekezett a mama! Az istenért nem hagyta szóhoz jutni őt Fruzsi, mert mi van a Misuval meg Bubuval? De mikor nagynehezen anyuka szóhoz jutott a vége felé kérte, hogy ahhoz tartsa magát, amit az elején megbeszéltek. Számomra az egyértelműen a "nincs szex a villában, hanem egyéni játék.." :D
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..
sztropNat 2021.01.07 21:51:15
@Ármándójózsi: Hát a hideg víz és a liszt Vivi szintjének megfelelő humor, nem igazán tud lekezelő lenni. Inkább bugyuta.
Mondjuk annak örülök, hogy ilyen társaságban nem voltam, ahol egymást szórták meg ilyen szarokkal.:D
sztropNat 2021.01.07 21:56:46
@vágtázó vadmalac: Igaz. Csak ahogy nő a szimpátiám Vivi iránt, úgy jobban bántanak az őt ért túltolt megnyilvánulások.
Valahogy Rencsi-Fru egymás basztatása kevésbé hat meg, mert annyira ellenszenves mindkettő.
sztropNat 2021.01.07 22:04:17
@vágtázó vadmalac: Megtévesztő amúgy.. mert amikor Amanda és Gina rátette a jelét ilyen hihetetlen sutyerák stílusban már-már irigyeltem, hogy olyan unott faarccal vette tudomásul az eseményeket, mint akiről ez full lepereg.
Azért az említett Robi-Bálint heccnél volt, hogy tényleg már nekilódult, hogy "nem vagy a barátom.." Akkor is úgy sajnáltam.:D Jaa.. igen, Robinak az álmáról mesélt és az meg közbe vágott, hogy húzhassa azzal, hogy dagadt..
Ez a hogyvolt picit rendhagyó lesz. Telelövöm képekkel, mert a mai napot egyéb kötelezettségek teljesítésével kell töltenem. Ugyanakkor nincs ok szomorkodni, mert a tegnapi borzalomból egyébként sem lehetne sokkal többet kihozni. Azzal kezdünk, hogy Bálint edzi Dzsinát hogyan kell felkészülni egy…..
sztropNat 2020.12.30 15:11:40
@Qqts: De ezzel mit mutat, vagy mire jó? Moh és Danit se értem, hogy ilyen intim viszonyban vannak egy lánnyal, de fenyítésként oda vetik a miheztartás végett, hogy "ez nem komoly". Azon kívül, hogy bántják, sakkban tartják a másikat, van bármi értelme is? Aki nekem full nem vonzó, hát nem akarnék hozzábújni, minimális szinten se taperolnám szívesen..
sztropNat 2020.12.30 15:50:59
@Qqts: Igen, igazad lehet Moh mögöttes motivációjával kapcsolatban. De elég csúnya, hisz a kezdetekben tényleg ő vágta le, hogy "ha ezt így folytatjuk mindketten többet fogunk érezni a másik iránt és neked barátod van..". Na arra mi szükség volt, ha sziklaszilárdan tudta, hogy neki Merci nem bejövős, de a szeretetadagját úgyis be tudja hajtani? Ugyanakkor erre voltak jelek, hisz együtt költöztek be, és a kezdetekben odavetette valamelyik másik srácnak, hogy ugyan nem ismerkedni jött, de elég gázak a lányok. Csodálkoztam is, hogy utána Mercike mégis átment a szűrőn. Ugyanakkor ezt a taktikáját sokkal rosszabb nézni.. még az is jobb volna, ha összejönne vele normálisan és mikor véget ér a játék szakítanak. Elvégre ez szerintem a legtöbb párnál akkor is így alakul, ha nem taktikából találtak egymásra. Hisz újra kitágul a világ, látják, hogy ismét mekkora választék van.
sztropNat 2020.12.30 16:09:02
@Fu Szekh Li: Mondjuk ebben van valami.. lehet, hogy én is azért rajta rugózom a leginkább, mert a többi kapcsolat annyira aljadék, hogy ahhoz inkább nem is fűzök hozzá semmit.:D

Hát amiket Dani levág arra már a folyamat elindulásánál legyint az ember.. Az lepett meg mikor a múltkori Virág fenyítő produkciója során Bálint először Virágot védte be, hogy "Dani ezt túltolod", aztán nem tudom, meggondolta magát és "Virág, miért nem tartod tiszteletben, hogy Danit bántja, hogy miután már fenyítve vagy, kínodban táncolni mersz egy másik fiúval?"