Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CheetahRabbit

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 1991. augusztus 4-én Szaddám Husszein iraki elnök (és főállású diktátor) kézhez kapta a jelentést, hogy csapatai befejezték Kuvait elfoglalását, nyugodtan dőlt hátra első osztályú bőrrel borított székében a bagdadi palotájának légkondicionált irodahelyiségében: nem gondolta ugyanis, hogy…..
CheetahRabbit 2019.12.03 11:13:46
@Vlagyimir Iljics: tehát szerinted a republikánusok és a konzervatívok nem liberálisok. Hát, ezért tart itt ez a világ, ahol. Te viszont, a nagy liberális, lenácizod és barmozod az ellenkező véleményt megfogalmazót.
CheetahRabbit 2020.07.02 13:00:49
@Vlagyimir Iljics: ...és még gőgös is vagy
CheetahRabbit 2020.09.19 20:56:24
A c-peptidről írt cikk egészen vad indulatokat gerjesztett, bár volt már pár hasonló a blog történetében (kaptam én rendszeresen a vegánoktól, homeopátia-hívektől meg a Hamer-féle csapattól is), de szerintem ilyen elemi szintű, ordítva epét hányós történetre nem volt példa...
CheetahRabbit 2019.12.10 08:28:25
@ételizésítő: tudnál erre példákat hozni? Én nem ellenőriztem aprólékosan, de azért ha van pár helyesírási hiba egy szövegben, azt akkor is kiszúrom, ha csak épp átfutom. Ebben a blogban nem láttam hibát.
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
  Tegnap a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) vezetősége sajtóközleményt adott ki, ahol kifejtik: aggodalommal tapasztalják azt a folyamatot, ahogyan a magyar közbeszéd az elmúlt években egyre inkább eldurvult.   „Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször:…..
Újra itt a Mi kis falunk, Pajkaszeg legújabb, meghökkentő történeteivel. Gyors emlékeztetőt kapunk arról, hogyan is zárult az előző évad: Erika belekényszeríti Gyurit a lánykérésbe, s így a nősülésbe, de Gyuri utasítja a három tősgyökeret, hogy rabolja el Erikát. Mivel az…..
Legutóbb már spoilereztem, hogy a következő cikk az 5 leghitelesebb közéleti személyről lesz. A lista természetesen most is szubjektív, és csak a birtokomban lévő információk alapján tudtam összerakni. Sajnos a szereplők belső gondolatait nem ismerem, így lehet, hogy félreismerem némelyiküket...
Megtalálták John Lennon még 2006-ban ellopott ereklyéinek nagy részét Németországban. A több mint száz Beatles relikviát New York-ban Lennon özvegyétől, Yoko Ono-tól csenték el, de egészen mostanáig nem akadtak a nyomukra...
CheetahRabbit 2017.11.30 23:08:52
@Terézágyú: Magyarországon soha
  Kevés toleránsabb embert ismerek, mint a barátnőmet. Teljesen laza, felőle aztán tényleg bárki azt tesz, amit akar, őt nemigen hozza ki semmi a sodrából. Barátnőm nem vallásos, a gyereküket meg se keresztelték. Amikor a gyerek iskolába ment, mégis hittanra íratta be, két okból kifolyólag. Az…..
CheetahRabbit 2017.03.02 06:43:41
@egysmás: nagy hülyeséget mondtál. Az nem példabeszéd, hanem egy esemény volt. Jézus - ahogy mondja is - az Isten Fia. Mária és József inkább tanítványa, mint a szülei. Egy gyereknek se tanítják, hogy csináljon úgy, mintha Isten lenne. Ráadásul a szöveg végén ott van, hogy "velük ment és engedelmeskedett nekik". Rosszindulat helyett inkább érdeklődj, a Szentírás neked is kimeríthetetlen forrás!
Mi sem bizonyítja jobban, hogy Ábrám/Ábrahám különleges jelentőséggel bíró karakter a Bibliában, mint az, hogy a judaizmust, a kereszténységet és az iszlámot is ábrahámi vallásként szokás emlegetni. Az elkövetkező fejezetekben az ő története tárul majd elénk, melyben a bőkezűen adagolt szexen,…..
Szél Bernadett, az LMP társelnöke, közszerepléseit tekintve az egyik legaktívabb magyar politikus. Közgazdászként végzett, dolgozott kutatóként, és már tizennégy évvel ezelőtt foglalkozott menekültekkel. Pécsi római katolikus család sarja, mindig nagyon fontos volt számára a kereszténység, de még…..
Tapasztalataim szerint a hadtörténelem és a haditechnika iránt érdeklődők egyik kedvenc szellemi játéka azon filozofálni (esetenként vitatkozni), hogy melyik fegyver, fegyvertípus, fegyverrendszer hagyta ott leginkább a nyomát a hadviselés (és ezzel párhuzamosan az emberi történelem) alakulásán.…..
Egy németjuhászt sétáltatott valaki Sanghaj Jiading kerületében, úgy hogy a kutya póráza egy fehér BMW-hez volt kötözve. Az állat a járókelők elmondása szerint fáradt volt, nem élvezte annyira a "sétáltatást". A város biztonsági kamerái rögzítették az esetet és a…..
Ma ismét Rollende Landstrasse, ismét vasút... Szeretjük. Szeged környékét elkerülték a nagy vasúti balesetek. 1854-ben ért ide a StEG vonala, aztán a következő fél évszázadban (egy-két betyártámadástól eltekintve) biztonságban utazhattak errefelé a vonatokon. Ezért keltett nagy megdöbbenést a…..
CheetahRabbit 2015.09.16 11:04:00
@Rollende Landstrasse: Félelmetes, hogy miket nem tudsz! Mi a foglalkozásod?
CheetahRabbit 2015.09.16 11:23:08
@malactulaj: Valószínűleg direkt homályban akarta hagyni a részleteket, hogy izguljunk a végéig, amikor egy tárgyilagos összefoglalóban mindent feltár, csak ezt a részt a nagy igyekezetben elfelejtette megírni:-)
CheetahRabbit 2015.09.16 11:33:02
@Division: Ez későbbi kiegészítés volt. De köszi, hogy jelezted, hogy már benne van. Így már kerek a történet.
PoliPraktika A nap cukiságfotója 2015.09.13 15:51:38
A békés egymás mellett élés propagandakattintása készült a szolnoki gulyásfesztiválon a hétvégén. „A füstölt csülkös pacal kisímít mindent” – ezzel a megjegyzéssel kommentálta a tulajdonos az eddig több mint 400 like-ot és 55 megosztást kapott képet, melyet a Kira…..
CheetahRabbit 2015.09.14 09:57:11
@bbwd: a "cigány mentalitás" kifejezést hasznos lenne kerülni, ha azt szeretnétek, hogy higgyünk az előző mondataidnak. Mert a lumpen cigányoknak nem cigány mentalitása, hanem lumpen mentalitása van.
CheetahRabbit 2015.09.14 11:14:45
@Alhazred: nem mert közelebb menni a cigányokhoz?:-)
BAROMMÉTER - Nem az orosz medve volt az egyetlen a héten, amelyik beverekedte magát a híradásokba. A Heti Gereblyében ezúttal különösen ügyes állatok, állati ügyetlen emberek, és a hét fejfájdító, vagy épp szellemes pillanatai.     Justin Bieber éneke elűzi a…..
CheetahRabbit 2014.08.10 21:50:48
Manapság, ha rákeresünk a "közveszélyes munkakerülő" kifejezésre, az első találat egy flash játékokat összegyűjtő blogra mutat. Valóban, hiszen ma már ez a fogalom a "hagyományos" módján nehezen értelmezhető. De mit takart ez a 80-as években a gyakorlatban? Hogy nézett ki…..
CheetahRabbit 2014.06.26 10:35:13
@midnight coder: költözz Észak-Koreába! Ott nincs államadósság, a közbiztonság pedig a legnagyobb a világon.
Egyébként meg hazudsz, mert az államadósság csökkent, ráadásul a jegybanki alapkamat is jelentősen csökkent, ezzel az államadósság finanszírozási költsége is csökkent a következő 10-15 évre, az infláció pedig nulla.
CheetahRabbit 2014.06.26 11:29:05
@GERI87: Akkor nézd meg, mennyi volt tavaly a GDP növekedése és idénre mennyit vár nemcsak a kormány, de pl. a Fitch is! Amiről te beszélsz, az Japánban probléma, nem nálunk! Tőke is jött az országba, l. Mercedes, most meg az Apollo jönne, de már annyi külföldi pénzszivattyú van itt, hogy nem kéne több. A Coca Cola is milliárdokat vett ki osztalék címén és vitt ki az országból. Mostmár a hazai vállalkozókat, cégeket kéne helyzetbe hozni, ezért volt jó, hogy a Cheque Dejeneur helyett Erzsébet-utalvány van, hogy a földeket zsebszerződésekkel az osztrákok nem tudják megszerezni, hanem magyar kézbe kerülnek, stb.
Világ életemben antireggelizős voltam. Tinédzser koromban anyukám minden reggel próbált valamit belém diktálni, sajnos kevés sikerrel. Aztán amikor kismama lettem, minden megváltozott. Reggel kinyílt a szemem, és muszáj volt ennem valamit. Könyörögve néztem a kilenc hónap alatt…..
Ismét megbizonyosodhattunk Kucsák László "egyenes jelleméről" és "bátorságáról". A választási csalással gyanús körülmények között a parlamentbe jutott fideszes képviselő ezúttal saját párttársával beszélgetett Kunhalmi Ágnes diákigazolványáról, majd gyorsan…..
Tavaly a BBC az űr Gréta Garbojának nevezte Valentyina Tyereskovát. Ma űrrepülésének 51 évfordulóján néhány ritkán látható képpel tisztelgünk a világ első űrhajósnője előtt. Tyereskova űrrepülésével halhatatlan lett, égi utazását egy üvegmozaik is…..
CheetahRabbit 2014.06.20 09:59:09
@Hefe: bírom ezeket a gyűlölettől fröcsögő sötét volt párttitkárokat
CheetahRabbit 2014.06.20 18:25:07
@Hefe: na ne hazudozz, véresszájú komcsi! Hacsak nem vagy egy Mécs Imre 2, aki az akasztófa alatt állt, mégis lepaktált az üldözőivel, akkor semmiféle málenkij robot nem volt! Simán gyurcsótányista vagy PM-es vagy!
7. Itt egy újabb lak bujdosó elf hercegeknek De ez még teljesen az élhető fantasy kategória. (Itt van még több ajánlat bujdosó elf hercegek részére.)   6. Elfüggönyözött üvegfal De hogy jön létre ilyen? (Kösz f!)   5. Elképesztően néz ki ez a vécé valahol…..
Rauschenberger Péter levele abból az alkalomból, hogy nagyböjt van, és mindjárt választunk. Fotó: Wikimedia Commoms/ idézet Márk titkos evangéliumából Irgalmas Alexandria Theodornak irott levelében Kedves keresztény testvérek! Sok dolog történt ebben a kormányzati ciklusban,…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
CheetahRabbit 2013.12.05 14:08:03
@felucca: a határon túli (Trianon miatt folyamatosan megalázott helyzetben lévő, románok által pl. hazátlannak nevezett) magyarok magyar állampolgársága, Csaba testvér és nem mellesleg az édesanyja. Semjén nem ájtatos manó, ha rá céloztál, hanem gyakorló katolikus
CheetahRabbit 2013.12.05 14:37:22
@nagylord: látod, ennyit tudsz:-)
@stoppos76: mi a rossz a hajléktalantörvényben? Hogy mehet minden hajléktalan a neki készített szállóra INGYEN lakni, és enni, hogy ne a Blaha Lujza téri aluljárót szarja tele?
Fotó: Németh Viktor © Még több kép itt. Németh Viktor gondolt egyet és elrándult Csernobilba megnézni, milyen Pripjaty szellemvárosa turistaszemmel. Beszámolója nem csak a klassz fotók és a túravezetőtől hallott pikáns anekdoták miatt érdekesek, de hasznos tudnivalók…..