Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtk001

0 bejegyzést írt és 617 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ApexNews Dobozoljunk cellákat! 2018.07.13 10:40:04
Az előző cikkünkben megpróbáltuk elmesélni, hogy miért és hogyan választottuk ki az akku cellát. Node hogyan legózzunk össze belőle egy használható, robusztus akkumulátort? Alapvető célkitűzésünk, hogy moduláris akkumulátor rendszert hozzunk létre. Minden akkumulátor egység 12 cellát tartalmaz, ez…..
A fővárosi közlekedési cég forgalomba állította a fura körülmények között Budapestre került, használt Volvo hibrideket. A környezetbarát járművek azonban nagyívben elkerülik a belvárost, inkább a külvárosban, amolyan falusias környezetben szennyezik kevésbé a levegőt. Így a belvárosban maradtak az…..
Amennyiben a pedzegetett változásokat bevezetik, a jövő évtől kezdve a versenyzőknek nem kell aggódniuk a kilók miatt, a csapatok pedig extra szponzori felületekre tehetnek szert autóikon...
Tisztelt Munkáltató, Mostanában egyre több helyen olvasható a generációmra vonatkozó kritikád és aggályaid, miszerint túl sokat akarok véghezvinni a munkahelyen, és lehetetlen megtartanod engem, mivel mindig új kihívásokat keresek és fejlődni vágyok. A fluktuáció pedig óriási gondot jelent…..
mtk001 2016.08.31 16:51:50
@ColT:
Jól érzed !!!
A Humánnak és/vagy a cégvezetésnek gőze sincs, hogy mit kellene csinálni - en bloc - viszont a saját nagyszerűségét hangsúlyozni akarja ! :-)
Ha fejvadász cég, akkor még rosszabb a véleményem, én - szerencsére nem volt rá szükségem valójában - eggyel találkoztam, akik tudták milyen feladatra, kit kell keresni. (5 -böl)
Hárman azt sem tudták mire és kit keresnek !!!

Persze ez nagyon szubjektív, de az egész munkaerő piac is az !
Nagyszerű emberek tengődnek a saját színtjük alatt és nem lázadoznak, csak úgy magukban, míg ostoba fajankók szárnyalnak, buknak és újra szárnyalnak !
mtk001 2016.09.01 10:19:26
@FlybyWire:
Nem is azt mondom, hogy hősökről van szó, hanem, hogy méltatlanul alulfizetett (esetleg saját hibájukból) jó képességű, képzettségű emberek a szintjük alatt dolgoznak, míg luftballon típusú emberek szárnyalnak. (A luftballont a fajük tartalmára is értem.)
Valódi kacsalábon forgó ház, mozgó hobbit ház, transfor­mers ház - vannak, akik megtehetik, néhányan pedig kényszerből választanak átlagosnál eltérőbb otthonokat. Az önmagát fűtő napórás házaktól kezdve a repülőgépte­tős vagy óceánba süllyedő ingatlanokig mind az emberi lelemény bizonyítékai.…..
Miután megismertük a Liszt Ferenc repülőteret és a hozzá rendelt tömegközlekedési kapcsolatokat, elemeztük a reptér adottságait, lássunk néhány példát arra, hogyan szolgálják ki más európai nagyvárosok a saját légikikötőiket. A példaként felhozott repülőterek között…..
Megérkeztek az új Skoda-Solaris trolibuszok Budapestre! Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és dr. Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója 2015. augusztus 27-én ünnepélyesen bemutatta azt a hét vadonatúj trolibuszt, amik a BKK megrendelésére…..
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
Nem tudja, mikor kell nyugdíjba menni és helyette korához méltatlanul viselkedik? Új videója, ami a Bitch I'm Madonna címet viseli röhejes vagy követendő? Ezek a kérdések foglalkoztatják az embereket. Megjelent Madonna legújabb, sorrendben immár harmadik videója a Rebel Heart…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
mtk001 2015.04.06 12:30:03
@jabba2:
Ha rossz a menitorod színhelyessége, akkor érdemes kijelölni egérrel az olvasandó szakaszt.
(Ez sokszor akkor fordul elő, amikor DVD nézéshez van beállítva a monitor, akkor a finomabb színek nem szépek rajta.)
Amilyennek én képzelek egy driftedzést a Hangyásszal:   Amilyennek Scarlett Johansson képzel egy driftedzést a Hangyásszal:  Amilyennek anyám képzel egy driftedzést a Hangyásszal: És amilyen egy igazi driftedzés a Hangyásszal: A főnixek már csak…..
Belsőség Egy szerethető finn 2015.02.13 15:04:18
Mert nagyon gyors, mert nagyon fiatal és nagyon szerény. És persze szereti a gépeket, van belőle pár neki. Ha létezik kedvenc rali-versenyző, akkor ő az. És a kevésbé cukros változat a pici műhellyel, ahol ő is örömmel olajozza össze magát. ..
Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de…..
Most nézem, több mint egy év eltelt azóta, hogy Dezsőről írtam e hasábokon. Kérem, ne vessenek meg, ne higgyék, hogy eladtam az autót, begyávultam, kivéreztem, mert még tart az elszántságom, de ez most a két lépés előre, két lépés hátra időszaka, számolatlanul fogynak a…..
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A szilveszteri malac sok helyről még (autópályailag) ingyen utazhatott a fővárosba, hogy levágják és megegyék óévbúcsúztató lakoma gyanánt, de ilyen többet nem lesz. Valami eszement kiválló koncepció alapján fizetősek lettek az M0 bizonyos szakaszai. Elég érdekes a…..
Darth Weber, a Tűszelep Fekete Lovagja elégedett volt a szituációs helyzettel. Sikeres volt legutóbbi invesztációs befektetése, így vehetett végre egy hétvégi víkendházat. Miközben a teraszán ülve baconszalonnába csavart paraván sajtot majszolt, tekert egyet a hifi hangerején.…..
mtk001 2015.01.01 12:40:59
Nincs ehhez mit hozzáfűzni, de tényleg: az Uproxx összeszedte az év legjobb tévés animgifjeit, itt van mind. Mi csak párat mutatunk belőlük:   ..
Felgyűlt a sok ki nem vett szabadság, elfogyott az év, szögre akasztom hát a billentyűzetet. Ma még fáért mentünk, s mivel a Kati 190-esének és a foltos állólámpás Mercinek sem elég nagy az utastere, ezért elővettük a tökéletes karácsonyfa-bevásárló autót, a Bianchit.…..
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Visszatér a Nissan a kompakt autók piacára, nem is akárhogyan! A Mercedes viszont megcsinálta az első autót a tömegeknek. Nyolcvan évvel ezelőtt. ..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Vannak dolgok, amiket csak Magyarországon kapni. Ilyen például a mangalicakolbász, a Kőbányai Világos, a Túró Rudi... és a Suzuki Gemma Questo benzincsap. Néhány troll most nyilván megjegyzi, hogy az első háromból más országban is találni, de a benzincsapban biztos vagyok, olyan…..