Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztg

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért is szeretem ezt a blogot írni, mert miatta nyitottabb szemmel járok az utcán. Olyasmit is észreveszek, ami mellett korábban csak elrohantam. Például ezt az utcanévtáblát a Bérkocsi utca és a József körút kereszteződésében: Ahogy utána kerestem, valamikor 2009. őszén…..
Bigyóblog A ninja visszatér 2010.08.28 10:13:00
Ki mondta, hogy egy ninja nem lehet aranyos? Ez például a legaranyosabb harcos ever (persze Yoda után). Az usb-ninja kezében mégnesek vannak, így nem veszítjük el, ráadásul olyan, mintha folyamatosan figyelné minden mozdulatunkat. Amikor az usb-hez csatlakoztatjuk a pendrive-ot, akkor is…..
keresztg 2010.08.28 13:48:09
@nullnick: Ez nem floppy, nem érdekli a mágnes. Továbbá a pendrive-ok jelentős része szélesebb, mint egy USB slot, szóval ebben sem egyedi. :)

Itthon lehet valahol kapni?
Képviccek megfejtésében kifejezetten béna vagyok, ami nem is csoda, hiszen teljesen kikészít a műfaj. Ennek megfelelően percek óta üres tekintettel bámulom Eugenius matekos hangulatú alkotását a Margo feliratú villamossal, és az égvilágon semmi sem jut eszembe. "Támpontként…..
keresztg 2010.01.11 11:57:04
keresztg 2010.01.11 12:54:17
@Katasztrófea: akkor már nem ölmögyök? vagy a szó eleji e-t rendesen ejtik?
A Boomshine alkotói új játékkal rukkoltak elő. Az Obechi az első pályákon ellazít, megnyugtat, kikapcsol, akárcsak az elődje. Egyszerű a feladat: adott darabszámú golyót adott darabszámú körrel kell elkapnunk. Pontosan annyival. Egy körrel kettőt, kettővel hármat, kilenccel…..
A magyar nyelv és népi kultúránk számtalan, roppant találó közmondással bizonyítja, hogy őseink megfigyelőképessége semmivel sem maradt le az erős nemzetközi versenyben. Ezek jó része nem csak a civil életben, hanem a hadsereg mindennapjaiban is megállja a helyét.…..
keresztg 2009.09.04 09:28:38
comment:com A raccsoló halász 2009.07.14 10:31:00
A TV Paprika arról híres, hogy néha teljesen valószínűtlen arcok bukkannak fel a műsoraiban, olyan figurák, akik ugyan nem totál képernyőképtelenek, de akiket azért egy átlag castingon biztos tapintatosan lebeszélnének a szereplésről. Ehhez képest egy csomószor mégis…..
Elkezdjük az idei évad- és sorozatzárók értékelésének folyamatos közlését, a legtöbb nagy sorozatra és reality-re sort fogok keríteni a Smallville és a Supernatural kivételével - ezt a kettőt nyáron fogom darálni, és nem akarom magamnak elspoilerezni a dolgokat. A mai adagban…..
keresztg 2009.05.28 12:31:24
@zsollancs: Úgy tűnik te valamilyen rendezői változatott láthattál, és a végleges verzióból kivágták a ManUtd gólt. Annyira rossz volt a snitt? ;)
Ma a szüzek napja van, Raw-B képviccel jelentkezett, a klasszikus-fejhezkapós fajtából, keserű sóhajtással kívánunk neki még rosszabbakat. Bemelegítésnek egy képrejtvényt küldök. Amúgy sokat szoktam agyalni ilyen hülyeségeken. Amúgy a megfejtés: "Nő a benzin…..
Nem értem Gergelyt. Mintha meg lenne sértve, pedig olyan élménye lehetett, mint Karinthy Frigyesnek a Bűvös szék megírása előtt. Találkozott az ügynökkel, aki beleült az őszinteségre kényszerítő kisbútorba. Mesés történet alant. Szeretném megosztani a tapasztalatom telefonos…..
  Miért utálják a furgonosokat a többiek? Gyorsak, rutinosak, nem félnek a kockázattól. Ritkán is esnek pofára, de akkor nagyon. Vélemények az azonos című cikkünkről...
keresztg 2009.01.28 10:38:32
@redriot77: Apropo telefon. Valóban sokat látok én is kézből mobilozó "hivatásos" sofőrt (nem csak furgonost, hanem konténer szállítót, kamionost, stb.) És egyszerűen nem értem, hogy mi a francért nem tud venni legalább egy headset-et. Nem tudom, milyen mobiljaik vannak, de ma már a Bluetooth eléggé elterjedt ahhoz, hogy a dróttal se kelljen vacakolni. És nem kerül az egész egetverő összegbe (az tuti, hogy az egész, új BT képes mobillal is kevesebb, mintha egyszer megbünteti a rendőr...). És legalább mind a két kezével tudna manőverezni...
Imádott zsánerünk a megfejthetetlen képvicc. Íme egy jellegzetes, mondhatni virtigli példány SzigMától. Ezer százalék, hogy senki sem tudná megfejteni, ami nem is baj. Sőt. Az izraeli-palesztin háború emúgy meglepően sok olvasót megihletett, nemsokára jönnek sorban a militáns…..
keresztg 2009.01.19 16:16:57
@nevetőharmadik: csatlakozom. bruhahahaaaaaaaaaaaaaaaa
Belsőség Hójárót ropiért 2008.11.28 00:15:00
Az első hóesés mindenkiből másféle reakciót vált ki. Minden gumis örömtáncot jár, mert a feledékeny autósok hosszú tömött sorban állnak a műhelyek előtt, és bármennyit hajlandók kifizetni a téli abroncsok felszereléséért. A biztosítók kárfelvevői inkább sírva…..
Kedves exkollégám, a jó Navarro küldte el az Auditorium linkjét, és nem kellett csalódnom az ízlésében. Az utóbbi idők legzseniálisabb, egyben legszebb játéka ez a logikai program, aminek a lényegét talán a fenti képen lehet a legjobban megérteni. Adott egy fénycsóva, amit…..
keresztg 2008.11.25 15:05:49
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..