Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robin Hood

51 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle YSL Cruise 2010 tavasz 2009.11.28 11:35:00
Az Yves Saint Laurent-nél bemutatták 2010 tavaszára szánt Cruise kollekciót. Most ennek a lookbookját nézhetjük meg. Tulajdonképpen "megunták" a szűk sziluettet, mert a nadrágoknál drasztikus változások mentek végbe az elmúlt évekhez képest; buggyos és bő szinte…..
Robin Hood 2009.11.30 17:43:22
Találtam egy cikket, ami részletesen bemutatja a harisnyanadrágokat.Persze elsősorban nőknek, de nem baj, ettől függetlenül jól illeszkedik a harisnyákat és a harisnyanadrágokat bemutató sorozatomba.Ezt már legalább nem kell megírni. Max a férfiakra vonatkozó összefüggéseit…..
Férfiharisnya Szőrtelenítés 2009.10.30 15:14:00
Miutána az ember kicsit hagyja megnőni a lábán a szőrt, és végre eljut ismét a szőrtelen állapotba, utána mindig meglepődik, hogy jé, hát ez tök jó!Mennyivel kellemesebb a csupasz bőr, és mennyivel TÖBBET ÉRZÉKEL a bőr, ha nem borítja szőr!A folyamatnak egyébként…..
Robin Hood 2009.11.08 14:46:23
Szerin@glatt: Szerintem legyél bátor, próbáld ki és utána meséld el Te, mennyire más! :)
Robin Hood 2009.11.16 08:50:02
@glatt: ugye? :-)
Mindenesetre jó gyors kozmetikushoz jársz, nekem ennél azért tovább szokott tartani. De tény, hogy megéri.
OurFashion Lindsay Lohan harisnyái 2009.11.08 11:18:00
"Húúú de különlegesek ezek a Lindsay Lohan harisnyák és leggingsek!" - kiálthatnék fel amikor meglátom a kollekciót, de nem így történik. Talán ha nem Lindsay maga reklámozná a kollekciót, simán átgörgetném a képeket, hiszen bárhol vásárolhatunk ilyen darabokat…..
Múltkor írtam, hogy regisztráljatok erre a közösségi oldalra: Pasik harisnyában. Azóta eltelt egy csomó idő, és úgy látszik gyarapodik a csapat (remélem az én hatásomra is ;). Már több, mint 170 tag van, jellemzően pasik, de vannak azért lányok is. Kis ízelítőül mi is van…..
Hétvégén voltunk a Premier Outletben található Calzeconia boltban.Voltak 3-as és 4-es harisnyanadrágok különböző vastagságban és színben, a 8 denestől az 50 denesig, fehér, kék, fekete, testszínű...(Persze voltak 1-es és 2-es harisnyanadrágok is, de az kevés férfinél jön…..
Férfiharisnya Harisnyakötő 2009.10.21 19:37:00
Ez talán a legegyszerűbb lesz a harisnyák és kiegészítők sorozatban, bár ez is egy elhanyagolt ruhadarab.Sokszor összekeverik a harisnyatartóval, pedig ez még annál is egyszerűbb és funkcionálisabb, viszont ugyanarra a célra vezethető vissza: a harisnyanyadrágok és öntapadó,…..
Férfiharisnya Harisnyatartó 2009.10.16 20:25:00
Megyek szépen sorba a harisnya fajtákon, de most jöjjön egy kiegészítő, a harisnyatartó. A harisnyatartó, ami nem összekeverendő a harisnyakötővel. A harisnyatartó még abból a korból származik, amikor nem volt harisnyanadrág, nem volt a harisnyáknak szilikonos tapadó részük…..
Az én napi kedvencem ez a szexi Twitter-inspirálta harisnya, amely az összes férfit arra buzdítja, hogy kövesse a végzet asszonyát. A mindössze 18 dollárba kerül ez a flörtre csábító eszköz, ami minden net- és twitterfüggőnek kötelező kiegészítője.Ennél csak az lenne…..
A pasik harisnyában közösség hírei közül.Sziasztok! Mától az Aldi-ban van egy akciós harisnyanadrág: amig a készlet tart. 60 denes, 46-48 as méretben is több szinben. Pamut betétes, az Aldiban rendre "pamut sarok"-nak forditják, de persze ez hülyeség, csak a betét…..
Férfiharisnya A nylon zokniról 2009.05.12 19:50:00
Ezt nem szeretem.Nem tudom megmondani miért, de valahogy úgy érzem, ez az a ruhadarab, ami a zokni és a harisnya minden hátrányát egyesíti.Sokan vágyölő zokniként is emlegetik, és teljesen egyetértek velük.A nylon (nejlon) zoknik általában nagyon rossz anyagból készülnek, nem…..
Férfiharisnya Hideg van 2009.10.13 10:28:00
A twitter és a blogvilág tele van olyan bejegyzésekkel, hogy hideg van, fázok, stb.És tényleg: egyik napról a másikra teljesen megváltozott az időjárás.Az okosbbaj ilyenkor persze ruhatárat vált, előkerül a kabát, sál, sapka, lányoknál a harisnya még a nadrág alatt is.De a…..
Férfiharisnya A combfix 2009.10.09 21:47:00
A combfixet már érintettem ;), de most egy kicsit bővebben erről a harisnya fajtáról a rövid fétis kitérő után.A combfix tulajdonképpen az a harisnya típus, amelyik harisnyatartó nélkül marad fent a lábon.Általában a combnál egy esztétikusabban kialakított vastagabb rész…..
Csatlakozzatok, és értesüljetek itt is a legfrissebb témákról! Pasi harisnya csoport  facebookon..
Férfiharisnya Szőrmentén 2009.01.06 19:16:00
Hogy mutat a szőrös lábon a harisnya? Ez rendszeres téma, amikor a fiúk harisnya viselete szóba kerül. Hiszen, ha egy női lábon ronda, amikor a szőr csavarodik a nylonharisnya alatt (márpedig ronda), egy férfi lábon miért lenne szebb? A kérdés jogos, pedig sokaknak nem fontos a…..
Férfiharisnya A harisnya 2009.09.14 09:57:00
Múltkor elkezdtem általánosságban boncolni a harisnya, harisnyanadrág témát. Most nézzük részletesen csak a harisnyát!Nézzük mit ír a harisnyáról a wikipédia:A harisnya célja a lábfej és a termék kivitelétől függő magasságig a lábszár öltöztetése, védelme.Persze ez…..
A fétisre keresve érdekes módon legtöbb netes forrásnál azt találjuk, hogy elsősorban (kizárólag) férfiak (néhány helyen beteges) szenvedélye női ruhadarabok, fehérneműl, cipők, harisnyák iránt.Ez szerintem, és más átgondoltabbnak tűnő források szerint, egy…..
Ismét Cipő és Ruhavásár van a SYMA csarnokban.Ott jártunk, ahogy tavaly is, bár túl sokat harisnyát most nem vásároltunk be a múltkori internetes harisnya nagybevásárlás után.De sok szép harisnyát láttunk, a pár száz forintos daraboktól a több ezer forintos darabokig.…..
Férfiharisnya Blog újdonság 2009.09.29 18:51:00
Az élelmesek észrevehették, hogy a cikkek végén mostantól ajánló is van. Ez a blog.hu újításának és annak köszönhető, hogy újra átnéztem az összes cikket, mivel edig nem használtam ezeket a címkéket.Mostantól kénytelen leszek, hogy könnyebben elérjétek a különböző…..
A múltkor már tisztáztuk, hogy mi a harisnya illetve mi a harisnyanadrág.Most menjünk bele kicsit az anyagokba, hiszen általában a szabás-anyag párostól függ, mi az ami belefér az általános elfogadási szintbe, vagy mi az ami nem például egy harisnyanadrág esetében.A…..
Férfiharisnya A harisnyanadrág 2009.09.22 19:55:00
Elérkeztünk a harisnyanadrágig. Ahogy a harisnyánál, kezdjük ezt is a wikipédiával: A harisnyanadrág szerkezetileg két hosszú harisnyából és az azokat összekötő nadrágrészből áll.Ez teljesen pontos megfogalmazás, bár az oldal utána némiképpen szűk látókörűen…..
Zac Posen új, tavaszi/nyári kollekciójának elkészítésekor bátran kísérletezett a színekkel (gyakorlatilag a szivárvány minden színe megtalálható a kollekcióban), a mintákkal, a formákkal, a szabásvonalakkal és az anyagokkal is.Csodálatos összeállítások - tökéletesen…..
Robin Hood 2009.09.16 22:47:14
Újabb harisnya vásárlási tipp:Budapesten a Kossuth Lajos utcában (Erzsébet híd pesti hídfő) az Aranypók üzletben az őszre való tekintettel reklámozznakk harisnyákat.Olasz divat harisnyák 620 forintos áron. Vagy tól.Buszból nem láttam minden részletet, így nem tudom, hogy…..
Ahogy múltkor megénekeltem, jönnek a hidegek, ideje átnézni a fehérneműs szekrényt és kiválogatni a szakadt harisnyákat. Csináljunk helyet az újaknak!De hol szerezzük be az új harisnyanadrágokat?Érdemes figyelni a harisnya akciókat, jó dolgokat ki lehet fogni, mint például…..
Elméletileg mindenki tudja, hogy mi a harisnya, mi a harisnyanadrág, mi a combfix.De azért van némi keveredés, még a kereskedők fejében is.Hiszen ha bemész egy harisnya boltba, és azt mondod az eladónak, hogy kérsz egy harisnyát, szinte biztos, hogy harisnyanadrágot fog adni, és az…..