Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buci402

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
buci402 2022.09.14 23:20:57
@buci402: Hát igen, Allegri kevés, de felőlem mehetne Nedved meg Arrivabene is. Nedved eddig se tudom minek volt ott, egyre jobban csak lejáratja magát, de Arrivabene-nek is volt néha "komoly" nyilatkozata. :D Eleinte azt hittem, hogy egy tökös, fasza vezető lesz, de úgy tűnik tévedtem. Agnelli eddig se volt képbe, ezután se lesz.

A keretben vannak jó játékosok, de olyan mintha csak random összerakna 11 embert Allegri aztán hát valamit focizzatok. Pár éve a Milan volt kicsit hasonló, mentek de semmi elképzelés nem volt, aztán néha összejött nekik de általában inkább nem.

Bízok benne, hogy javulni fogunk az év végéig, de szerintem Allegri lassan lapátra kerülhet, bár nem tudom ki lenne a helyére megfelelő szakember, főleg úgy hogy a vezetés is gyengusz. :(
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrása szerint Paul Pogba elfogadta a Juventus 8 millió eurós bérezést biztosító szerződési ajánlatát, s a jövő hét során aláírhat egykori klubjánál. A középpályás jelenlegi szerződése lejár a Manchester Unitednél, s az angol klub a napokban hivatalosan…..
A Juventusra már csupán két tét nélküli bajnoki mérkőzés vár a hamarosan lezáruló szezonban, ezek közül az elsőn a Lazio együttese látogat a negyedik helyet, és így a Bajnokok Ligája-indulást már bebiztosító zebramezesek otthonába. A huzamosabb ideje sérüléssel bajlódó játékosok mellett ezúttal…..
buci402 2022.05.16 23:46:35
@Juventina7: Nem hiszem, hogy az Interbe menne, már most lassan csak a Fradival nem hozzák őt szóba. Bár akkor nagyon felkapták az Intert, de ezek után ha odamenne.. nem hinném. Értem én, hogy az ügynöke is dönt, de azért nem hinném, hogy ennyire ne lenne beleszólása. Ilyen videó után meg oda.. hát az nagy csalódás lenne.

Agnelli óta nem igazán törődnek ilyesmikkel csak a pénzzel (CR is ugye azért jött, nem csapatépítésnek :D). Anno ADP-t is hirtelen küldték el.. jó volt neki búcsúztató, de hogy csak egy sajtótájékoztató végén benyögte, hogy ja amúgy megy az idény végén, elég gáz volt.

Én szerettem Dybalát és továbbra is követni fogom a karrierjét akárhova is megy. :)
buci402 2022.05.17 00:10:35
@Rikoo: De Ligt oké, de Pogba.. Bár változott azóta mióta elment, de vele se vagyunk beljebb. Di María is remélem rossz vicc (bár őt nagyon bírom az tény :) ). Oké, hogy még nincs Európa Liga (mmint mióta így hívják) címünk, de nem arra kéne hajtani. :D
A közelgő átigazolási időszak egyik legfőbb bizonyossága, hogy, mivel a felek nem jutottak megállapodásra egy új szerződés részleteit illetően, Paulo Dybala elhagyja a Juventust, s új csapatban folytatja pályafutását. Az argentin támadó hétfő este utolsó alkalommal lép pályára az Allianz Stadiumban…..
buci402 2022.05.16 23:34:08
@Lanzafame: Hát ez szerintem elég téves leírás. Talán amit leírtál azok a te elvárásaid voltak. Gondolom elsőként egy klubikont vártál, egy vezért aki majd lesz, aztán kiderült, hogy nem, dehát nem is ez lett volna az elvárás tőle. Legalábbis aki látta a játékát tudta, hogy nem egy CR-hez hasonló szupersztárt kell várni tőle. Ha lenne értelmes középpályánk illetve támadóink, akkor hasznos lenne, de ezekből max Chiesa aki értékelhető a középpályán, elől kb senki. Morata gyenge Vlahovic eddig nem sok mindent mutatott.. ha csak nem lesz valami nagy változtatás nyáron (ami nem valószínű, mivel Arrivabene is elvileg azt nyilatkozta) akkor jövőre még jobban meg fogunk szenvedni a 4. helyért, feltéve, hogy a két milánói csapaton kívül a többiek ismét gyenge szezont futnak.

Én a bérigényén se haltam ki, mint sokan, bár ő is engedhetett volna, de a klub most ugye ócsón akar jó olasz (a BL szintűt inkább nem írom le) csapatot összehozni, hát kíváncsi leszek.. Nedveddel meg Allegrivel (meg Agnellivel) elég nehéz lesz, de hajrá!

Személy szerint sajnálom, hogy elmegy én szerettem a játékát. Ha az Interen kívül bárhova megy követni fogom a karrierjét. Leginkább talán a Milanba vagy a Barcába illene, bár utóbbiba nem tudom kell-e, a Milan meg spóroláson van szintén, szal nem hiszem. Angilalában nehezen tudnám elképzelni, a Párizsban meg csak elfelejtik. :D
buci402 2022.05.17 00:03:16
@Lanzafame: Hát a fórumon lehet, sőt akár világszinten is, de nem hinném, hogy csak ez a 2 tábor létezne. Én (és szerintem még vannak páran) nem láttunk bele vezért vagy hasonlót. Egy kiemelkedően jó játékosnak (nem klasszisnak, olyan már talán nem is igazán van) tartottuk, aki egy hozzá passzoló csapatban ki tud teljesedni és hasznos tagja, esetleg húzóembere tud lenni. Bár voltak jó pillanatai és sokszor nagyon jól játszott nem igazán illet bele a csapatba. De valljuk be a csapat sem volt csapat. Úgy meg nehéz.

A lényeg, hogy szerintem nem érdemes leszűkíteni erre a két álláspontra az embereket. Sokan láttuk a hibáit, de az erényeit is. Azt is hogy sérülékeny volt. Nem egy világsztár, de még így is az egyik legjobbunk, sokan meg úgy beszélnek róla, mint aki semmit nem tett a klubért és az gáz. Amúgy ha annyira menni akart volna, akkor CR idejében továbbállt volna, amikor kb padozott végig.
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
buci402 2022.05.12 00:09:00
Ha simán nyertek volna 2-0-ra semmi bajom nem lenne (vagyis igen, de na), mert a keretük erősebb, csapatként jobbak. De így.. az 1. tizenegyes egy vicc volt a hosszabbításnak nem is kellett volna következnie. Szóval ja, így felbaszós.

De amúgy nem vagyok túl bizakodó a jövő évi szezont illetően.. a védelmünkre kíváncsi leszek, hogy hogy áll össze, a középpálya 0 (oké, most nincs Chiesa, de az gáz lenne ha csak rá alapoznánk), elől Vlahovic, Morata, Kean. Vlahovic eddig gyenge, reméljük össze szedi magát, Morata sose volt igazán jó, Keannek volt néha jó pillanata. Dybalának meg jobb lesz máshol, mert bár tudom hogy divat utálni (habár a "Ronaldo jobb volt" divatfanok már valszeg nincsenek itt :D) és vannak is hibái, de még így is magasan ő volt az egyik legjobbunk idén. Bár remélem ez az Interes átigazolás csak rossz vicc. :/

Jövőre ismét a BL hely lesz a valós cél, feltéve ha a többiek megint gyenge szezont futnak, a BL-ben meg a legjobb 8 a max, de persze az majd a sorsolástól is függ.

Az a baj, hogy próbálnék pozitívan hozzáállni a dologhoz, de eléggé elkeserítő nézni néha a meccset, pedig az idény végénél járunk és így is sokszor azt látni, hogy nincs igazán komoly taktikai elképzelés. Ebben Allegri is hibás, akit én nem tartok túl jó edzőnek, lehet kár volt őt visszahozni, másvalakivel egy más irány talán célravezetőbb lett volna (lenne). De Nedvedék se igazán hoznak jó döntéseket, úgyhogy van gond ott is.

Azért bízok benne, hogy elindulunk felfele, ha kissé lassan is, akár úgy mint a Milan.
Stefano Pioli a hétvégi derbin aratott 2-1-es győzelem után a RAI Radio Uno csatorna Radio Anch’Io Sport műsorában beszélt a bajnokság állásáról. „Soha nem hagytunk fel a hittel. Kiegyensúlyozottabb meccs volt, mint amennyire az emberek beállítják, és a statisztikák ezt megerősítik. Jól…..
buci402 2022.02.08 11:19:58
@Pavel1988: Igen, az Inter bár szerintem most a legerősebb csapat, és nekik van a legnagyobb esélyük a bajnoki címre, de néha érezhető volt, hogy mintha 12-en lennének. Illetve a sérülések is elég jól elkerülik őket.

Én nem látom reálisnak az 5 csapatos versengést. A Napoli többet fog botlani mint az Inter, a Milan nem rossz most, de nem fog lépést tartani, mi meg azért le vagyunk maradva annyira, hogy ne érjünk oda, legalábbis az első helyre szerintem. Legyünk benne a legjobb 4-ben, minél jobb helyezéssel. Így azért van esélyünk, hogy aktívak voltunk a téli mercatoban. Egy 2. hely is elérhető így, vagy akár az 1., de tavaly se került hullámvölgybe az Inter, szerintem sajnos most sem fog. Apám miatt egy kicsit szurkolok a Milannak is, hogy az első 4 hely valamelyikére érjenek majd oda ők is. :)
Ahogyan az várható volt, Cristiano Ronaldo ma visszatért a Continassa központba, ahol előbb átesik a J-Medical stábja által végzendő orvosi vizsgálatokon, majd csatlakozik a következő szezonra készülődő kerethez. Az olasz sajtó beszámolója szerint a portugál klasszis ma visszatért az Öreg Hölgyhöz,…..
A La Repubblica értesülései szerint Massimiliano Allegri nem döntött még Gianluca Frabotta ügyében, akit szeretne a szezon előtti felkészülés során megfigyelni, mielőtt maradásaa vagy távozása mellett teszi le a voksát. Maurizio Sarri római kinevezése reménysugár lehet a Juventus számára, mivel az…..