Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lord_soth

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja se, hogy írtam arról, a Savoya Parkban található Auchanban semmit se ér a kismamapénztár. A pénztár funkciója az lett volna, hogy a kismamák és a kisgyermekesek hamarabb sorra kerüljenek, csakhogy mindenki beállt, és az Auchan dolgozói nem merték felvállalni a…..
“Én vagyok a mámoros, kusza est. Egy városom van: szegény Budapest.” (Ady) Úgy látszik nem csak nekünk, hanem a stop.hu-nak (és az ottani levélírónak) is feltűnt, hogy mennyire elcseszett a Király…..
Varánusz NAV vs RTL vs áfacsalás 2014.06.25 22:58:38
Egyszervolt országban lassan tényleg bármi megtörténhet. Az is, hogy az egyik Halljakend pattogtatni kezd az ujjával és Szijjártó Péter szóhasználatával élve: "a miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat."…..
A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Havas kilép az alagútból, amit el kellene torlaszolni végre ugye, és megy a biztos halálba, mert ha pl. én vagyok Mance Rayder, a hátából font szíjjal akasztom fel a tökeinél fogva egy fára. De a sorozatban Rayder egy értelmes ember, nem…..
Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes…..
Idén 75 éve tört ki a II. világháború. A blogon is részletesen szeretnénk foglalkozni a hat éves fegyveres konfliktus főbb állomásaival. Az időrendi sorrendet tartva, szeptembertől Lengyelország lerohanásával és felosztásával fogjuk kezdeni a krónikát, de a kapcsolódó - esetleg nem a fronton…..
Múlt-kor Tudta-e, hogy...? 2014.02.25 12:40:39
Az amerikai polgárháborúban több amerikai katona halt meg (625 ezer), mint az I. és II. világháborúban, valamint a koreai és vietnami háborúban együttvéve. A kora középkori Anglia lakói a nyolcadik századra teljesen felhagytak a lóhús fogyasztásával, mivel azt az egyház a…..
lord_soth 2014.02.26 13:17:31
Itthon A törvény nevében címmel fut az HBO új nyomozós sorozata, ami már is óriási kritikuskedvenc, nem véletlenül. A törvény nevében több szempontból is egyedülálló a saját műfajában, köze nincs a Helyszínelők látványnyomozásához, de a Drót társadalomkritikus…..
A minap ellongboardozott mellettem két Nirvana-pólós tinilány a Király utcában, és arra gondoltam, milyen valószerűtlenül könnyű dolguk van. Úgy deszkáznak, mint Stephen Hawking, annyi közük van a Nirvanahoz, mint Miley Cyrusnak, és mégis szinte árad a pórusaikból a…..
Óriási jelentőségű felfedezést tettek amerikai és európai kutatók a minap, amikor három, igen nagy méretű, piramisszerű objektumot fedeztek fel az Antarktiszon. Az egyik piramis a part közelében,a másik kettő 16 km-re beljebb található meg. Az eddigi vélekedések egybehangzóan…..
lord_soth 2013.07.30 16:48:54
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Mostanában tele van a média Beyoncé-val - amerikai himnuszt énekel Obama beiktatásán, a Superbowl döntőjének félidejében ő a sztárvendég, őrült ámokfutásba kezdett, hogy a róla készült előnytelen képeket eltávolítsák az internetről (hahaha...), hamarosan világ körüli…..
lord_soth 2013.02.12 11:54:19
Na akkor fogadjuk el, hogy az értelmetlen törésteszt a mobilos sajtó Gangnam-style-ja, vagyis lehet jól csámcsogni rajta, ellenben nem sok hiteles, a rendeltetésszerű készülékhasználat során hasznosítható ismeretanyagot szolgáltat. Ezúttal a Macweekend ítélt halálra egy…..
lord_soth 2012.11.20 14:53:28
Tegnap bukkantam rá egy Rukkola nevű oldalra, hogyaszongya: tölts fel (rukkolj ) megunt könyveket és happolj értük olvasni valót magadnak! Nofene, gondoltam, a rukkola nem valami zöldség? Olyan leveles, zöld, esetleg sárgás, száras-fejes valami? Mi bajunk lehet, gondoltam, maximum…..
lord_soth 2012.11.08 12:29:01
@lancelotbéka: Nem, tudom hogy esélytelen megszerezni, inkább a régieket keresem. Szerintem ez azoknak jó, akik egész nap nézik az oldalt hogy lecsaphassanak az újakra, ha ugyan valaki felrakja.
A luxusmárkákat forgalmazó KZM megtartotta már-már hagyományosnak mondható őszi partiját, amin hazai celebek mutatták be a legújabb darabokat. Bemutatkozott például az elegáns férfiak nagy kedvence, az Armani, ami most is az igazi luxust, a sportos magabiztosságot tükrözi.…..
Pocsék hete volt a Samsungnak. Az amerikai szabadalmi persorozat keretében az Apple több mélyütést is sikerrel bevitt - a két legjelentősebb a Galaxy Tab 10.1 amerikai forgalmazásának ideiglenes betiltása, a másik pedig, ami már igazán érzékenyen érintette a közvéleményt, hogy…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
Applikációk? Érintőképernyő? WiFi? Facebook? Instagram? Egyáltalán okostelefon? Minek-minek? Ez járhatott Nokiák fejében mostanában, amikor megalkották a 103 fantázianevű telefonjukat. A kis, monokróm LCD kijelzővel ellátott, porálló darabba került egy elemlámpa, egy FM tuner,…..
Két zalaegerszegi diákot elkaptak a rendőrök, mert internetről vásárolt tudatmódosító szereket fogyasztottak – számolt be az MTI. A rendőrség növényi törmeléket talált az egyik fiatal ágyneműtartójában, ebből arra következtethetünk, hogy szintetikus kannabinoidot…..
A drogtörvény módosításának múlt héten nyilvánosságra került tervezete alapján újabb ideológiai iszapbirkózásba keveredhet, és ismét szembe mehet a világgal a kormány. Miközben ma már szakmai közhely, hogy büntetőtörvényekkel a kábítószer-fogyasztást nem lehet…..
El sem tudod képzelni, hogy kávé nélkül kezd a napod? Vagy napközben kikapcsolódásképp, az íze kedvéért iszod a feketét? Íme, néhány érdekesség a kávézásról! Nagyításért kattints a képre!..
lord_soth 2011.11.07 10:53:40
@hörgőszelep: tanulj meg angolul. Az internet nyelve az angol, lehet hőbörögni de ez van.
Kedves olvasók, a C:c ismét abban a megtiszteltetésben részesült, hogy exkluzív anyagokat szállíthat a Trónok harca háza tájáról, ezúttal a második évad forgatásáról. A nyaralását töltő sixx kolléga helyett most engem lehet bombázni a kérdésekkel, hátha fel tudjuk majd…..