Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blanka10

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: https://pixabay.com/photos/money-bank-note-currency-euro-2159310/ Már 2019-ben is körülbelül 10 000 fő hiányzott a vendéglátásból, azonban a koronavírus csak tovább növelte ezt a számot. A járvány miatt életbe lépő, a vendéglátást és turizmust érintő korlátozások miatt sokan kénytelenek…..
(Kép forrása: fintechzone.hu)  A koronavírus járvány gyökeres fordulatot hozott az életünkben. Szinte nincs olyan terület, ahol ne változott volna valami a vírus hatására. Márciusban Magyarországon is mindenki bezárkózott az otthonába, és csak - jobb esetben - ritkán mozdult ki a négy fal…..
Orbán Viktor miniszterelnök január közepén jelentett be egy újabb fontos gazdasági intézkedést, amely a fiatalokat hivatott támogatni. A tervek szerint legkésőbb 2022. január 1-jétől minden 25 év alatti fiatal mentesül a személyi jövedelemadó (SZJA) fizetése alól. Ez az intézkedés remélhetőleg…..
Alapvetően a meleg évszakokat és a napsütést pártolom, de úgy vélem, minden évszaknak megvan a maga szépsége. Így nem csak a nyári meleget szeretem a sok strandolással, hanem a tavaszi virágokat és az ősz sárguló leveleit is. És igen, a téli hideget szintén, mert a tél sajátosságához hozzá tartozik…..
2020 decemberében megérkeztek az első vakcinaszállítmányok Magyarországra, így megkezdődött az egészségügyi dolgozók beoltása. Ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk a tömeges oltáshoz, ezen keresztül pedig ahhoz, hogy az élet visszatérjen a vírus megjelenése előtti állapotba...
A szálláshelyek bezárása miatt, illetve a turisták elmaradása miatt a szállodák bevétele márciusban 61%-kal, majd áprilisban 98%-kal múlta alul az előző év azonos hónapjainak bevételét...