Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stacki12

2 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
codeberryschool.com Codeberry Programozóiskola - programozás tanfolyam online Ezt a találatot kaptam első helyen, amikor munkám során egy olyan feladat megoldásába botlottam, amihez Javascript ismeretek lennének szükségesek.... Rá is kattintottam, mivel korábban már próbáltam használható…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Piroslap Kegyetlen felülvizsgálat 2013.03.23 16:28:11
A facebook-on terjed egy megrázó erejű személyes beszámoló egy siket nő hivatalos "munkaerőpiaci" felülvizsgálatáról. Az írást változtatás nélkül osztjuk meg. Kép: Vastagbőr "Tegnap elkísértem öcsémet és sógornőmet. Sógornőm kapta a behívó végzést az NRSZH-tól. Ez…..
Stacki12 2013.03.25 11:27:45
Leszögezem, nem védeni szeretném a hivatalt. Pár megállapítás a cikkhez.
Tényleg nagyon öreg az átlagéletkora az orvosoknak, szerintem az kerül oda, aki már nem elég a területére.

FONTOS! A személyes vizsgálat nem sokat nyom a latba, a betegségkódok adják ki a százalékot. Azok pedig a szakorvosi papírokon vannak, csak kiszámolják mennyi.
A vizsgálat mindenkinek azonos, rutin dolgok. Magasság, súly, hajoljon le stb.
Hogy milyen a stílus? Változó. ők is emberek, lehet köztük jó, rossz. Lehet előző nap már öt kamu rokkant felhúzta az agyát. Ne felejtsük el, igrn sokan vették a rokkantságot.
Kevesen tudják, h 20 éve az állam kvázi megállapodott az orszi-val, h a gyárbezárások hatásait enyhítve mindenkit megpróbálnak rokkantosítani, akár apró betegségekkel is.
Később divat is lett ledzázalékoltatni magukat az embereknek. A rendszer rossz, miért csodálkozunk az orvosokon?
Másik, a cikk tipikus hatásvadász. Mivel nem voltunk ott, nem biztos h minden szó úgy hangzott el ahogy, olyan hangsúllyal.
Sok száz rokkant ügyet intéztem magas fokon. Igen kevés panasz jött az orvosokra. Kb 100-ból egy kifogásolta. Hozzá teszem nyolc általánosuk sem volt meg.
Az ember amikor ügyfél, mindent támadásnak vesz.
Nem állítom h nem lehetnek esetek, de nem általános.
Ja, és a fizetés. Nem az orvosokét akarják növelni, hanem azon ügyintézőkét, akik hétvégén is dolgoznak h a sok ezer szakvéleményből határozat szülessen.
Amúgy a felülvizsgálat minuszos, a kormány azt hitte sokkal többen vedztik el a jogukat. Akkor most gonoszak az orvosok? Nem fekmdtek be a kormánynak. Erről ennyit...
 Series_one barátom (aka Hosszúpuska) küldte át az alábbi linket "vazze-mekkora-turbót-raktak-rá" tárggyal.És tényleg. De nem csak ennyi. Harald Fairhair (Harald Hårfagre-Széphajú Harald) népe kemény fajta hírében áll (legutóbb a Wehrmacht győződhetett meg róla),…..
Belsőség Lámák az utakon 2008.10.29 00:32:00
  A forgalom tengerében van néhány cápa, megannyi színes hal – kicsik és nagyok, vékonykák és pufókabbak –, de úszkál néhány láma is. A lámáknak nem ez a természetes élőhelyük, egyszerűen nem illenek oda, és ezt ők is érzik. Bizonytalanságuk sok furcsa…..
Stacki12 2008.10.30 18:33:05
Huh, nagyon jó kommentek születtek :) Komolyan mondom. Csak nem tudok mindegyikre írni :( MEgpróbálok pár gondolatot leírni.

ABS:
vezettem nem ABS-es autót is, ég és föld röviden. Eddig egyszer blokkoltam két lábbal ABS-szel. Hát, a sima fékkel már az árokban kötöttem volna ki, vagy a szemben előző szélvédőjén.

Az új autókban szinte kötelező már az ABS, vagy már teljesen az. Azt tudom, hogy pl. a Renault már nem ad el anélkül autót. A légzsák is alap.

Az ESP meg nagyon kevés autóban széria, max ha megfizeted. Ilyen autót nem vezettem még 7 év alatt.

Az autóvezető fejlődési állomásai nagyon tetszettek :D

7 éve vezetek, biztonságosan. Néha gyorsabban mint kellene, de figyelek hogy mikor és hol. Néha ki kell kormolni a kipufogót. A fizetésem mellett nem kifizetődő a száguldás :)

7 éve vezetek, de még mindig a nyugodt, vezetésnél tartok. Lehet hogy káromkodok, de az nem hat ki a vezetésemre. Ennyi idő alatt vezettem kb 30 000 kilómétert, és ezt nem városban.
Idén 10 000-nél tartok, volt benne külföld is, Bp is, és persze vidék, autópálya.

Az én filozófiám az, hogy ésszerű keretek között a legrövidebb időn belül eljutni a célba. Aki gyorsabb, azt elengedem, aki lassú azt megelőzöm, de nem mindenáron. Csak sima előzésekbe megyek bele. Ha egy 2.0-ás autó lenne a seggem alatt, akkor valószínűleg más előzéseket is bevállalnék. 1.2-es 75 pacis Clióval azért ésszel kell nézelődni. :D

Legyetek megfontoltak.

Ja, és a cápa kifejezés nagyon GÁZ!
Nálam a cápa nem egyenlő a jó sofőrrel, inkább mást jelent.