Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevetgélő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak hogy meglegyen ez a két videó így egy oldalon, örök emlékül ..- Reggel kiszivárog a telefonadó terve.- Az Origo és a HVG megkérdezi erről a kormánypárti képviselőket.- Délután a Széll Kálmán terv 2.0-ban a kormány bejelenti az új adót.Félelmetes, hogy ezeknek az…..
nevetgélő 2012.04.24 02:09:40
@abschattung: @Nyuggervadász: sajnos b...ttul igazatok van. (és egyáltalán nem nevetgélek)
A sok tingli-tangli, könnyed kis téma és jópofizás után - úgy érezzük - itt az ideje valami igazán ütősnek és keménynek. Az autózás és a zene kapcsolata ugyan már akkor megszületett, amikor Bertha Benz fütyörészve pöfögött ki első útjára a Patentwagennel, mintegy 113…..
Mikor a postán már a negyedik rublikába kell vésni az embernek mondjuk Hódmezővásárhely nevét, bizony bosszantó tud lenni. A hosszabb nevű településeken élőknek bizonyára ekkor gyakran eszébe jut : "de jó lenne ilyenkor Vácott vagy Pécsen élni". Megfordult ez nem…..
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
Itt vannak a lányok, akik a Louis Vuitton őszi/téli kollekcióját mutatták be a párizsi kifutón. Mindannyian smink nélkül. Egészen ijesztő élmény kinagyítva megnézegetni őket (tisztelet a kivételnek).Szóval, aki szeretne egy kicsit borzongani, az kattintson a képre... és utána…..
nevetgélő 2010.03.19 02:43:35
Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr) és bizony a meleg…..
de Sade márki Mókus 2009.11.27 15:15:00
Az aktuális kedvessel kimentünk a füvészkertbe. Sütött a  nap és a hosszú haját cirógatta a szél.Aztán elment venni pár képeslapot a kert legszebb fáiról, én meg figyeltem szép tomporát, ahogy ide-oda ingatta mentében. Épp búcsúzott a nap, kellemetes arany-vörös…..
nevetgélő 2009.12.03 11:06:52
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..