Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nig, Skillbandit

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online kvízünkben arra voltunk kíváncsiak, hogyan hatott mindannyiunkra a koronavírus-járvány, mi változott, kinek hogyan sikerült alkalmazkodnia, összességében jobb vagy rosszabb lett-e a helyzet, és ki mire számít a közeljövőben, ha munkáról van szó. Mutatjuk a kérdéseinket, és a felmérés…..
A koronajárvány egyik legkomolyabb mellékhatása, magától a vírustól függetlenül, szinte mindenkit érintett: alaposan felbolygatta a munka világát és mindannyiunkét, ha munkáról van szó. A pandémia virágzó szektorokat küldött padlóra, felgyorsított pár korábban indult munkaerőpiaci folyamatot, és a…..
Korábbi cikkünkből kiderült, hogy a tudásodat, tapasztalataidat pontosan felcímkéző, és a hozzád illő pozíciókban szükségesekhez átkozottul jól passzoló kulcsszavakkal egyből a topjelöltek közé kerülhetsz. Szerencsés esetben az álommelónál, ha van ilyened, ami épp megüresedik, és időben megpályázod.…..
A bombabiztos karriertippeket megosztó cikkek, előadások, podcastok, és levlisták szinte már mindent feltártak, és elmagyaráztak a munkaképes lakosság álláspályázatra készülő, karrierálmokat szövő részének. A 7-10 másodperctől kezdve, amennyi figyelmet a HR-esek egy-egy önéletrajzra manapság…..
A mondat, ami számtalan vállalati menedzsment-megbeszélésen és kkv-vezetőségi ülésen elhangzott már, és amit a humánügyi igazgatók, hr-vezetők, és toborzási szakemberek ritkán szeretnek hallani. Pedig folyamatos célként megszokhatták már, mindennapjaik része, és munkájuk velejárója, hogy a nyitott…..
Amennyire igaz manapság, hogy a soft skill az új hard skill, annyira biztos az is, hogy a hard skillek nemhogy még a lepkét se kergették, de a megszületésükre se volt túl sok igény, mikor a softok már régen civilizációteremtő erővel egyeduralták a világot, ha munkáról volt szó. Mielőtt…..