Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KiWiSaGe

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két befüvezett srác egy elhagyott tengerparton horgászgat és a globális felmelegedésről elmélkedik, mígnem egyikük egy csontvázat vesz észre a vízben. Boothék szokás szerint Sweetsnél ücsörögnek, csak most néma csöndben várják, hogy leteljen az idejük, vagy befusson egy…..
Ott hagytuk abba, hogy Buffy Calebbel vívott, amikor betoppant egy angyali vámpír, és úgy döntött, hogy ide nekem az oroszlánt is. Miután Caleb a helyén volt kezelve a nagy piros mordállyal, Buffy angyali érintésben részesült, amitől Spike elég tüskés hangulatban érezte magát.…..
hogyvolt Skins 2x07 - Effy 2010.12.16 14:00:00
Effyék lakása, teljes a felfordulás, mindenhol rendetlenség, összevisszaság. Megszólal a telefon, apucit hallhatjuk, amint  Párizsból hazatelefonálva az üzenetrögzítőre mondja élményeit. Effy hallgatja, majd felveszi a telefont és megnyugtatja, hogy otthon minden…..
A frissen vámpírrá vált Vicki Tylert látogat, és meg akarja kóstolni a parkolóban, ám még időben közbelépnek a Salvatore testvérek. Stefan lefogja a lányt, míg Damon ráhat a fiúra, hogy felejtse el az egészet, ami most történt, bár szíve szerint inkább megölné. Én is azt…..
A 7. rész elég szokásosan kezdődik, majd érdekes események történnek. A szokásos részben Buffy vadászni van, Dawn majdnem romba dönti a lakást, Spike pedig egy pohár alkohol felett szomorkodik. Most jön az érdekes rész. Andrew és Jonathan útban van Sunnydale felé, és tervük is…..
hogyvolt Skins 2x06 - Tony 2010.09.21 14:00:00
Sajnos a hogyvolt írás miatt végig kell szenvednem újra ezt a borzalmas részt, de hát senki sem mondta, hogy Skins fannak lenni fenékig tejföl! Megpróbálom, hogy a résszel szemben érzett ellenszenvem ne üssön át a sorok között. Tom ébred riadtan és a húgáért kiállt. Effy…..
hogyvolt Dr. Csont 3x15 - Temetés 2010.09.17 09:00:00
Ott hagytuk ugye abba, hogy Bones erősen sulykolja a mellbe lőtt Boothba, hogy rendben lesz, pedig láthatón nincs rendben. Ehhez képest hősnőnk most Zack társaságában vizsgál egy több száz éves csontvázat a Jeffersonianben. Egészen addig, míg a kis csapat többi tagja meg nem…..
Buffy, Dawn és Xander egy-egy koporsóból bújnak elő, egy ravatalozó különtermében, ahogy egy különös sebekkel rendelkező halottat keresnek. Buffy jobban aggódik az iskolában töltendő első igazi munkanap, a közelgő gonosz és Will miatt, mint a tudatára ébredő vámpírnő…..
KiWiSaGe 2010.09.17 19:18:39
hogyvolt Glee 1x04 - Preggers 2010.09.13 09:00:00
Ennek az epizódnak csont nélkül odaítélhetjük a legjobb epizódkezdés díját, ugyanis egyenesen Beyoncé Single Ladies videoklipjébe csöppenünk, csak a főszerepet Kurt alakítja tetőtől talpig testhezálló flitterben, Tina és Brittany pedig háttértáncol neki. (a Brittanyt…..
Damon a pincében van, ahová Stefan bezárta, és nagyon rosszul néz ki. Öccse felvázolja neki az előtte álló jövőt: a vasfűtől legyengült annyira, hogy nem kell tőle tartani, és ott marad a pincében, ahol szépen lassan mumifikálódik, ami után Stefan átviszi a családi kriptába,…..
Epizódunk lényegi mondanivalóját ezúttal az erősen gyengélkedő Izzie ismerteti, majd Mereditht és dereket látjuk a templomban, amint megállapítják, hogy aznap este összeházasodnak. A világ legijesztőbb koszorúslányának szerepére készülő Yang szemrehányást tesz Torresnek,…..
Puccos este puccos kocsiból puccos pasi száll ki és lép be egy puccos étterembe. Halad az asztalok között, és a sokk puccos nő mind levegő után kapkod, ahogy megpillantja, de valami nem stimmel, mert olykor be-bevillan egy helyes nő félkézzel történő megfojtása. Puccos pacák leül…..
KiWiSaGe 2010.07.09 14:36:47
@neccharisnyás útonálló: Nem tényleg volt ilyen, nem tudom megmondani melyik évadban, de aszem az volt a címe a résznek, hogy Kaméleon.
Ott arra volt kihegyezve a történet, hogy a pasi bármivé áttud változni. Mindenkit becsapott, de aztán bekattant és vízbe kezdte fojtogatni a nőit.
Talán az anyját is így ölte meg, aki prosti volt vagy v.mi hasonló. Már nem nagyon emlékszem
KiWiSaGe 2010.07.09 14:51:26
@neccharisnyás útonálló: Csak nem hagyott nyugodni megkerestem.
1x20 Charm and Harm
Magyar címe: Kaméleon (jól emlékeztem)
Buffy egy lista alapján keresgél, és ráakad a 3 marha rejtekhelyére, persze ezt ő nem tudja, de a kreténeknek egy fillér sem marad a zsebében az ijedségtől. Amikor a vadász túl közel jut hozzájuk, az egyik előhív egy rémet, amivel a vadász kénytelen harcolni. Csakhogy valami…..
KiWiSaGe 2010.07.09 13:55:54
Éjszaka a vidámparkban egy biztonsági őr járőrözik, az egyik körhintánál valamit látni vél, lengeti az elemlámpáját, aztán a hinta megmozdul, elindul, zene felharsan, fények gyúlnak, az őr pedig az ijedtségtől kis híján maga alá piszkít (pironkodva mondom, hogy dettó). A…..
Éjszaka egy férfi rohan az erdőben, mögötte zseblámpafények, ez nyilván nem a síkfőkúti olajostábor éjszakai bátorságpróbája. Aztán végül csak ráugrik valaki, hoppá, FBI-mellény, ismerősen csillogó tarvágott fejbőr és rohadékozás - ez csakis Derek Morgan lehet. Akibe…..
hogyvolt Skins - 2x04 - Michelle 2010.06.01 14:00:00
Michelle az utca túloldaláról idegesen cigarettázva nézi Tonyék lakását. Kap egy SMS-t amiből kiderül, hogy Tony is őt bámulja a házból. Így aztán felbátorodva becsenget a házba. Tony anyja nyit ajtót, aki azonban nem örül annak, hogy a lány aki a bajban nem állt a fia…..
KiWiSaGe 2010.06.01 15:11:19
KiWiSaGe 2010.06.04 12:47:53
@Hankasid: Akkor egy cipőben járunk mert nekem se fordult meg a fejemben más elmélet. Én úgy értelmeztem a dolgot, hogy az az óra még épp volt, de aztán Michellék ráfeküdtek a parton és akkor tört össze.
Effy részében van is egy olyan jelenet amikor Tony visszakapja az órát és szomorkodik egy sort, hogy összetört.
Melinda és Jim egy klubban vannak, ahol egy rockzenekar játszik. Jim jól érzi magát, Mel viszont unja az egészet. Jimnek ismerősnek tűnik a pincér, és amikor a banda a színpadra hívja egy kis gitározásra, Jimnek beugrik, hogy egy néhány éve feloszlott helyi banda gitárosa volt. A…..
Három huszonéves srác egy rumlis lakásban a TV elé telepedik, és házivideót kezd nézni. De nem Pam Anderson és Tommy Lee ledérkedését, hanem a saját maguk által felvett műsort: Megvertek egy férfit, majd hazavitték, és az ott talált férfit és két nőt is nagyon durván…..
Érdekesen kezdődik ez a rész. Úgy tudnám bevezetni, hogy a 80-as években vagyunk, és bemutatjuk a „Buffy hazavárja Lassie-t” című filmsorozatot. A házban és a boltban is elindul a reggel, mindenki boldog és üde, szól a zene és hamarosan túl is lépünk a napon, mert már…..
Szokatlan nyitánnyal kezd az epizód: Egy rabló egy kis üzletben akció közben szabályosan kivégez egy rendőrt. Manapság végülis ez nem furcsa, az már sokkal inkább, hogy a fél Stern, Lockhart & Gardner ügyvédi iroda a jelenetet nézi egy tévén. (Mi sosem nézünk filmet…..
KiWiSaGe 2010.04.26 16:37:53
Min@marcilu: Én el szoktam olvasni. Mindig feldobod az unalmasabb óráimat
Remek reggelnek indul. Susan épp nászreggeli dugásra készül Mike-kal, Gaby pasizási továbbképzést tart a Danny Bolen után epekedő Anának,  Danny maga eközben azt próbálja kimagyarázni otthon, hogy az apja mért nem találta se otthon, se sehol a múlt éjjel, Scavoéknál…..
KiWiSaGe 2010.04.01 16:11:02
@Llew: Nem állt szándékomban hanyagsággal vádolni senkit csak tényleg jó ideje nem néztem már meg egy részt sem és csak arra voltam kíváncsi, hogy volt-e bármi utalás arra a korábbi évadokban, hogy pl ki Julie pasija.
Amúgy az előzetesben láttam, hogy veszekednek és arra gondoltam nem lehet-e hallani belőle v.mi foszlányokat
és tényleg nem akartam megbántani senkit sem
Az előző epizódfélben látszólag értelmetlen helyeken ismeretlen lépfene-törzzsel kezdte valaki gyilkolni a washington-környéki átlagpolgárokat, kismillió katona és biológus és katonabiológus lepte el a BAU Zsibongóját, Reid fennakadt egy rózsabokron, majd egy házi bacilabor…..
KiWiSaGe 2010.03.26 20:56:13
@Orso-borso: azt hittem csak én
Az előző részben a csapat megrendezi a nagy Buffy-feltámasztó szeánszot, de a motoros banda megzavarta a szertartást, és Will jelenleg úgy gondolja, hogy nem jött össze a dolog. Persze azt nem tudja a gyülekezet, hogy a szeánsz sikerült, és Buffy életre kelt a koporsójában. Mialatt…..
Maxxie egy templomszerűségben táncol két haverjával. Sokat edzhet a srác mostanában, mert mintha az előző szezon óta kicombosodott volna kissé. A tánc végeztével érdeklődve kérdezi a nézőtéren ülő Tonyt, hogy tetszett-e neki az előadás, ő azonban nagyon zavartan viselkedik,…..