Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L'c

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a szépre... Betyárok 2011.04.03 00:46:00
-Na? Ha már itt vagyunk?-Jjjja.-Utánna csend és....-....Muszáj neked itt is klasszikust citálni?-Nem is hoztam olyasmit.-SSSSSSSS!!!!-Ühüm.A három árnyék némán vált ki a sötét árkád rejtekéből, – szent meggyőződésük szerint- szellemként közelítve meg az öreg pesti…..
Csak a szépre... A pro-fi 2011.04.03 00:33:00
 Az ember azt hinné, hogy bizonyos kor után már semmi sem tudja meglepni. Főleg nem a saját szakterületén. Mert a csajozás is ilyen „szakterülete” volt Törőnek. Dolgos, szép szakma de a siker kézzelfogható.   Mindig is jóvágású gyereknek tartották s mivel…..
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
Csak a szépre... Fogyi gagyi 2010.12.09 10:24:00
 Vannak fölös kilóid? Nekem igen. Mindíg is problémás volt miként szabadulhatnék meg tőlük. Sport, mozgás, diéta megvolt. Mégis makacskodott az úszógumi. Remek étrendkiegészítők kínálják magukat, zsírégetők, fogyiövek, meg mifenék. De semmi. Gondoltam,…..
Csak a szépre... Fagy-i 2010.12.05 21:54:00
  Ha már zimankó, kezdjük ezzel.Kitartóan bringával hidalom át a távolságot a kecó és a munkahelyem közt, talán hogy új tartalommal töltsem meg a teminátor (élő szövet a fém vázon) fogalmát. Nem-nem, szó sincs semmiféle vasember lelkületről, csupán elegem van a…..
A videó kapcsán lenne pár megjegyzésem, de már nem tudok mit írni. Kiégtem. Ezek a filmrészletek annyi kérdést vetnek fel, hogy egyszerűen nem lehet reagálni rájuk. ..
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..
A jó idő közeledtével a bringások előveszik paripáikat és nyeregbe pattannak. Ugye kedvenc kötöttpályás intallációnk biztosít(ana) kerékpárszállításra alkalmas kocsikat. Ezek a legtöbbször tényleg csak kerék pár szállítására jók, mert maximum 2 bringa fér el bennük,…..
Joseph Mazzello a Jurassic Parkban még raptorok és T-Rexek elől menekült, 17 év elteltével meg japán katonák akarják hétről-hétre felkoncolni. A sikeres gyerekszínész a köztes időben szinte észrevétlen volt, filmrendezőként diplomázott, és nem nagyon foglalkozott a…..
A rlaxot inkább könnyed klikkelőizom-edzésnek nevezném, mint játéknak, mert igen rövid. Viszont ennek ellenére szórakoztató: a játéktérbe leszórt tetriselemeket kell felszedegetni úgy, hogy csak olyan elemet tudunk levenni a pályáról, amit nem takar másik elem. Mindez időre…..
A pekingi Olimpiai Játékok megnyitójáról már mindenki, mindenhol, mindent elmondott, grandiózus, lenyűgöző, káprázatos, röpködtek a jelzők, csak egyet nem tettek hozzá egészen tegnap estig: azt, hogy "kamu". Persze nem az a rész, amikor 12 000 vagy hány dobos verte azt a…..