Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UkránMaty.

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...eladósorba került. Kerüljön legalább feleannyira jó kezekbe, mint amilyenekben eddig volt! http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_i/volkswagen_golf_i_1.5_gl_gls-8133971..
UkránMaty. 2014.08.01 09:10:52
Mégis megpróbálják lenyomni a torkunkon 3 milliárd forintos lehúzást. Közben előkerült egy kiskapu a törvényben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
UkránMaty. 2014.01.31 08:28:36
Sokféle slot-car pályához volt már szerencsénk az elmúlt években, a legegyszerűbbtől a legfejlettebb rendszerig, de a Carrera kínálatából az Evolution tűnt a legjobb kompromisszumnak. Az ára még épp a megfizethető kategóriába esik, mivel nem tartalmaz komplikált elektronikát.…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
Dömsödi belépett a Magyar Autóklubba, ahol a tagok drágábban kapják az akkumulátort, mint bárki az utcáról. Mai cikkünk blogposztja...
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
UkránMaty. 2009.07.10 22:49:45
Igazi posztszocialista, azaz Magyarországon megszakítás nélkül divatban lévő hiánypótló terméket fedezett fel eszgabor. Az egydekás üvegpoharas kiszerelés utcaiharcokban is praktikussá teheti, ha nem találnák az egyetértést az ország hogyantovábbjáról az elvtársak: A…..
A rugalmatlanság és a butaság iskolapéldája az, amikor nem lehet megvenni valamiből a kiállított vagy utolsó darabot, mert csak. "Van ilyen", mondta az eladó, VMJ-nek pedig nem kellett kétszer mondani: elköltötte a pénzét máshol.Tudom, hogy huszonévesen tesz néha az ember…..
UkránMaty. 2008.08.28 19:27:50
Vegyetek szobainast:
www.fa-mives.hu

A bemutató darabok is eladók és bográcsolni is lehet nálunk!!!
FONTOS!!!
:)
-Maty.
Totalbike hírek Hazatérés 2008.08.22 13:32:00
Ma indul útjára Gordon May, hogy egy 1953-as Royal Enfield nyergében Angliából az indiai Chennaiba motorozzon. Manchester városából indul, tervei szerint mindössze hat hét alatt szeretne megérkezni a gyárba, ahol motorjának "modern" utódait gyártják. A kalanddal a Water Aid…..
UkránMaty. 2008.08.23 13:03:51
Kihagyhatatlan akció milliomos informatikusoknak: augusztus végén elárverezik a második Tim Burton féle Batman film szexi autóját. Ez még nem az új filmben látható multifunkciós hummeroid tank, viszont lehet hogy ezt forgalomba engedik. A modell a harmadik abból az ötből, amit…..
Belsőség Trianon elveszett 2008.08.21 10:49:00
Vazze! Erre varrjál gombot Campona parkolójában láttam ma este: VW Touareg 10V Tdi román rendszámmal (ahogy kell az első a Szélvédőn belül!!!), hátul meg nagymagyarországos, árpádsavos H bötü!!!Milyen lelki világa van az ilyen embernek?Mat On Thu, 14 Aug 2008 11:29:28 +0200,…..
UkránMaty. 2008.08.21 11:48:02
Lassan a fél ország abban reménykedik, hogy valaki valahol valamit elfelejtett, vagy nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét, így aztán csak fizet valamit a ráküldött behajtóra. Úgy tűnik, divattá vált évekkel ezelőtti, nem létező követeléseket próbálni behajtani hivatalosnak…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
Az V. kerületben nem kell a parkolótársaságnak trükköznie. Ahol rosszul van felfestve a parkolósáv, sem az úttal párhuzamosan, sem keresztbe állva nem lehet szabályosan parkolni. Marci meg is fotózta a helyet. Ráadásként nem csak a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás…..
UkránMaty. 2008.08.13 16:12:47
UkránMaty. 2008.08.13 20:45:54
Műemléki környezetben csak f@szenes grillsütővel lehet halszálka alakban parkolni! A kék szalagig lehet alanyi jogon elfoglalni a járdát, mert a 2órakor érkező vitorlásnak el kell férnie!
FONTOS!
B)
Szürkületi zóna vagy átmeneti memóriazavar okozhatta, hogy a MOL-kúton 34 liter helyett 36-ot kellett fizentie naiv ügyfélnek? Tegnap tankoltam a MOL egy kisebb- négy kutas - töltőállomásánál egy magyarországi kisvárosban. Ketten dolgoztak, egy hölgy a kasszában és egy kutas…..